אנשים קרובים...

Gizmo16

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אחי הקטן
שונאים - תכלת
מעריכים - אלון וחיותה מעריצים - לא מאמינה בלהעריץ אנשים. אוהבים להיות איתו - עם הילה
ממש כיף להיות
וקרן
משתעממים ממנו - אני לא ממש מסתובבת עם אנשים שמשעממים אותי
צוחקים עליו - קטני, די הרבה
לא בכוונה
צוחקים איתו - הילה.. אלון... לירון... עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם עצמי:X יוצאים בערבי שישי ? יעלה לפעמים. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? אין מבחנים, אין ש"ב^^ מדברים הכי הרבה בטלפון ? גע. אף אחד
מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? נופר
מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? יעלה אתם באמת סומכים עליו ? בהחלט כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? אפס
מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברות ורואות טלויזיה
איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בתל אביב

KillER SmiLEY

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אין. שונאים - הרבה. מעריכים - לא הרבה.. מעריצים - קצת מאוד. אוהבים להיות איתו - עם תום ועם נועם ועם אביב ועם ועם ועם עוד כמה אנשים חביבים משתעממים ממנו - יש אנשים שמתחילים לספר לי סיפור.. ולא קולטים שלא אכפת לי בכלל.. קורה לי הרבהץ 8-| צוחקים עליו - יהב. צוחקים איתו - עם הרבה. נו אלה שמצחיקים. נעמה בד"כ עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם המחשב
סתם סתם יוצאים בערבי שישי ? אני לא תמיד יוצאת בערבי שישי. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לבד. מדברים הכי הרבה בטלפון ? אנשים לא מסכימים שאני אדבר איתם בטלפון |טראומות| מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? עם מי שבא מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? תום? נועם? אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כמעט כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ? נוסעים על הסקטבורד חוץ מנועם שהוא לא יודע לסוע איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בחניה השחורה וברחוב נטוש מכוניות ולפעמים גם בעיר.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחבר'סססססס

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - יש כמה.... זה קשה... יש לי את עירית, רננה, עינב, דיקלה ויוליאן שונאים - אלעד מעריכים - עירית מעריצים - רננה אוהבים להיות איתו - יוליאן משתעממים ממנו - אלעד צוחקים עליו - אין צוחקים איתו - יוליאן עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוליאן יוצאים בערבי שישי ? מחר זה יהיה עם יוליאן לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? אמממ... אני חיילת מדברים הכי הרבה בטלפון ? עינב מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? רננה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? דיקלה אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מטיילות, מדברות איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בחוף

edensh2

New member
יאללה.. אני עונה

שימו לב, השאלון מתייחס לאנשים שאתם מכירים אישית, ולא מפורסמים וכאלה... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שני אסולאי - חברה שלי שונאים - לא שונא אנשים! מעריכים - אמא שלי מעריצים - אבא שלי אוהבים להיות איתו - אח שלי וחבר טוב שלי: שלומי בוזגלו משתעממים ממנו - אחותי הגדולה צוחקים עליו - אחותי הגדולה צוחקים איתו - אחי הגדול עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חברה שלי יוצאים בערבי שישי ? עם חברים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? שו??? לא עושה את זה! מדברים הכי הרבה בטלפון ? חברה שלי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? חברה ששלי מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? שלומי בוזגלו אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? 1000 מה אתם עושים שאתם נפגשים ? הולכים לגלוש בים איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בים !!!!!!!!!

../images/Emo113.gifאניי../images/Emo3.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אמאאבא
שונאים - אממ יש מלא.. אבל בעיקר עדי
מעריכים - לאדעת מעריצים - אין..
אוהבים להיות איתו - אירנה, ירדן, עמית, תום ורותם
משתעממים ממנו - דריה
צוחקים עליו - עידוו.. אהמאהמ אירנה
צוחקים איתו - ירדן
עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם אמא'לה יוצאים בערבי שישי ? לאדעת לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? עם ירדן ועמית מדברים הכי הרבה בטלפון ? ירדן
מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? אירנה
מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? עמית וירדן אתם באמת סומכים עליו ? כן
כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? 1-3
מה אתם עושים שאתם נפגשים ? כל מיני דברים: מחשב, אוכלות, ועושות צחוקים
איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? לאדעת

למעלה