אנשים קרובים...

אנשים קרובים...

שימו לב, השאלון מתייחס לאנשים שאתם מכירים אישית, ולא מפורסמים וכאלה... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? זייהו

עונה לעצמי

מי הבנאדם שאתם הכי... נענה באות ראשונה כי חלק לא נעים
אוהבים - י' שונאים - מ' מעריכים - ס' מעריצים - ע1' אוהבים להיות איתו - ע'2 משתעממים ממנו - ר' צוחקים עליו - אממ... ש' ? צוחקים איתו - ע'2 ! עם מי אתם.. מבלים את רוב היום ? עדי יוצאים בערבי שישי ? כל מיני.. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? בדרך כלל לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ? עדי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? נראה לי רונה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אממ... עדי אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום בבצפר, ובכל זמן פנוי שישץ... תלוי בעומס מה אתם עושים שאתם נפגשים ? פאדיחות
איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?כל מקום שאפשר לצחוק על אנשים

הכו2שת

New member
עונה :)

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שששש שונאים - לא שונאת.. לא במיוחד מחבבת - ערסים\ פוזאיסטיפ\ שקרנים (מכליל..) מעריכים - הם יודעים מי הם.. מעריצים - לידור אוהבים להיות איתו - ץלוי באיזה מצב משתעממים ממנו - חסוי צוחקים עליו - ערסיםםם חח צוחקים איתו - לא חסר חח עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? תלוי איזה יום חחח יוצאים בערבי שישי ? כל מיני לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? ?? מדברים הכי הרבה בטלפון ? אביב.. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? נדבבבב מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? נדב, אודי,רועי ובן דוד שלי אתם באמת סומכים עליו ? עליהם ** כן חח כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? תלוי איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מועדונים

עונה../images/Emo3.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים-המשפוחה שלי
שונאים-לא שונאת אפ'חד.. אבל גם לא אוהבת=>עינבר אלמון
מעריכים-אמא שלי
מעריצים-מאיה בוסקילה..
סתם.. אממ את כל החברות שלי
אוהבים להיות איתו-חבר שלי
משתעממים איתו-ספיר אלפסי
צוחקים עליו-הדר בוחניק
צוחקים איתו-זהר מלאאא
עם מי אתם... מבלים את רוב היום?עם השיכבה שלי
ועם החברים
יוצאים בערבי שישי? כיתה.. שיכבה.. חברים..
ושישי הזה יש טיול צופים...
לומדים למבחנים\מכינים ש.ב?חברות
מדברים הכי הרבה בטלפון?מעיין חברה הכי מושלמת בעולםם
מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר?כולם כימעטט
מישהו מסויים... מי החברה הכי טובה שלך?ספיר,דיקלה,מעיין,בת-אל,נוי ועודד מלאא
אתם באמת סומכים עליו?רק על מעיין אני סומכת.. אפילו בעיינים עצומות
כמה פעמיים בשבוע אתם נפגשים,בדרך כלל?כל יום כמעט
מה אתם עושים שאתם נפגשים?משחקות מדברות מרכלות
איפה אתם הכי אוהבים לבלות?אממ כולם
אחלה שאלון נוגה

עונה

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אני
שונאים - זה משתנה מעריכים - כמה שזה לא נראה ככה, את ההורים שלי מעריצים - אפחד אוהבים להיות איתו - יש המוןן משתעממים ממנו - חח המורים צוחקים עליו - הרבה חח צוחקים איתו - מיכל הודיה שיר לימור כולםם עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? שיר לימור יוצאים בערבי שישי ? לא קבוע.. ולא יוצאת בדר"כ לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? אפחד=/ לא מכינה חח מדברים הכי הרבה בטלפון ? אור נבו מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? אור מוריה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? יש 4... אור שיר לימור הודיה אתם באמת סומכים עליו ? שיר אור לימור והמשפחה כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? עם מי?.. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברים צוחקים סתם ככה... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בכל מקום חח

MK respect

New member
=]

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -חרות,רחלי,אלישבע,מעיין,אביעדייייייי,נתנאל,אלוני ואבישג.. שונאים -יוניי...בעעע... מעריכים -אממ...לאידעת.. מעריצים -לאידעת.. אוהבים להיות איתו-אבישג,חרותת,רחלי,מעיין,אביעדיי,אלוני!! משתעממים ממנו-יוני...בעעעעע.. צוחקים עליו-יוני...חחח... צוחקים איתו-אלונייי,חרות,אלישבע.. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?לאידעת.. יוצאים בערבי שישי ?אני דתיה=) לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?מי מכין????מי לומד??? מדברים הכי הרבה בטלפון?אלעדי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?אלוניי מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?חרות,רחלי,מעיין,אלישבע,אבישג אתם באמת סומכים עליו?כן..! כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כל יום.. מה אתם עושים שאתם נפגשים?הוכים יחד לת"סים או לסניף... איפה אתם הכי אוהבים לבלות?תלוי עם מי...אבל בעיקרון בסניף ובסרטים של סלקום...חח...

d r o r y

New member
עונהההההה:

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -כנראה שאח שלי שונאים -יש מלא,תאמיני לי.הרשימה לא תיגמר. מעריכים -שאלה קשה מאוד...נראה לי שחבר שלי נתן,ואח שלי.רק מאלה שממש יוצא לי להיות איתם במגע רציני. מעריצים -אף אחד אוהבים להיות איתו -נתן חבר שלי,ושחר חבר שלי.לפעמים גם אח שלי,אבל תלוי מתי. משתעממים ממנו -קרוביי המשפחה שלי,שזה כולל סבתות,סבים,דודים,וכ"ו(מצד האמא ומצד האבא) צוחקים עליו -אף אחד נראה לי צוחקים איתו -אח שלי,חבר שלי שחר,וחבר שלי יהודה. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?בזמן האחרון זה עם אחי ועם חברים שאני נפגש איתם. יוצאים בערבי שישי ?לא יוצא בערביי שישי לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?חחח...עברתי את זה מזמן כבר מדברים הכי הרבה בטלפון ?שחר מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?חבר'ה שהכרתי בפורומים שונים מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?צחי,נתן,ושחר. אתם באמת סומכים עליו ?קשה לי מאוד לסמוך על אנשים אפילו אם הם חברים,אבל אם כבר אז נראה לי שעל נתן ושחר אני סומך הכי הרבה. כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?יוצא לי להפגש עם החבר'ה בדר"כ בין פעם אחת לפעמיים בשבוע. מה אתם עושים שאתם נפגשים ?או שמבלים בעזריאלי,או שמטיילים ככה באיזור ת"א ורמת גן,או שאני בא אל מישהו הביתה,וכ"ו.כל פעם זה יכול להשתנות.אבל בסכ"ה,מה שאנחנו עושים זה מטיילים,יושבים לאכול במסעדה/בית קפה,יושבים על איזה ספסל ומשוחחים,וכיו"ב... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?אין מקום אחד שאני הכי אוהב.אני אוהב להסתובב בת"א,בין אם זה עזריאלי,או בין אם זה ככה סתם לטייל בת"א ורמת גן.אני גם אוהב לבלות בנתניה לבד.

מ ו ג ה

New member
עונההההההה

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - ששחר שונאים - שירן באשי! בעבעבעבעבעבע מעריכים - אמא ואבא =] מעריצים - ט=ל=י ש=ר=ו=ן
מבחינת הערצה הערצה אבל את אבא שלי אני מעריצה גם חח אוהבים להיות איתו - ששקו'ש (שחר) משתעממים ממנו - רועי חח צוחקים עליו - שי שרר =/ צוחקים איתו - חן קמאלי כפרעל חייה! עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם חברה שילי עדן יוצאים בערבי שישי ? עם חברות שלי טובות וידידים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? עדן חיח מדברים הכי הרבה בטלפון ? ספיר מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? תום אין אין אחד שדיברתי איתו כל כך הרבה שם מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? עדן אתם באמת סומכים עליו ? עדן וספיר וליאור כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל שלושה ימים כשיש זמן בעע לימודים! מה אתם עושים שאתם נפגשים ? חחח עזבו עדיף שלא... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? ברוטשילד זייהו

PUZMAK J

New member
חביב

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - מאיה שונאים - רותם מעריכים - ארנון, אח שלי מעריצים - ארנון, אח שלי אוהבים להיות איתו - מאיה/ נטע משתעממים ממנו - אסף צוחקים עליו - מור צוחקים איתו - מאיה עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? נטע/ מאיה/ מיה יוצאים בערבי שישי ? שחר/ מאיה/ נטע לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מיה מדברים הכי הרבה בטלפון ? מאיה/ מיה מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? שחר/ מיה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? מאיה, ואם הכוונה לזכר אז אורי אתם באמת סומכים עליו ?כן ב100% כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? 2-3 מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברים... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בבית זייהו

חוי

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -מאיו שונאים - קסניה מעריכים -אלירן מעריצים -בלאש אוהבים להיות איתו - מאיו, אלירן, דורין, בלאש, כפיר, זיגי ועוד המון. משתעממים ממנו - אףאחד. צוחקים עליו - אמיליה ופדהP: צוחקים איתו - עם כל החברים הטובים שלי. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? אני חושבת שעם אמא:| חח יוצאים בערבי שישי ? עם ידלה בעיקר, או עם מאיו שיש הופעות וכאלה לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? הבעיה היא שאני לא מכירה ש.ב ולמבחנים אני מתכוננת לבד. מדברים הכי הרבה בטלפון ? ממ אין אחד כזה, אין לי שיחות יוצאות, פעם זה היה מאיו.. אור.. אלירן.. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? אין אחד ספציפי, פעם זה היה גיא. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? מאיו אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום בדרך כלל, שהיא לא מבריזה. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? שטויות, בלאגנים, דיבורים וזה.. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? ת"א, אבל גם עם בלאש האליל שלי^^

עונה

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - א__ד [לא לוקחת סיכונים] שונאים - אין מישהו שאני ממש ממש שונאת מעריכים - יש הרבה מעריצים - יש הרבה אוהבים להיות איתו - א__ד, חן, ועוד מלאא! משתעממים ממנו - מורה לדיאוגרפיהה
צוחקים עליו - חחחחחחח יש המוןןןןן צוחקים איתו - כמעט עם כולם! עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חן/ענבר/נועה יוצאים בערבי שישי ? יש הרבהההה! לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? עם עצמי?! מדברים הכי הרבה בטלפון ? נועה וחן מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? חן וענבר מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? יש המוןןןן אתם באמת סומכים עליו ? כןן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? 6 מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברות, מרכלות... צוחקות וכו'... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? אצלהן בבית/ באיזו פיצרייה, שווארמה וכו'... חחחחח

1

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - קרציה שונאים - אבי (הבוס שלי לשעבר). מעריכים - חיים מעריצים - סיון אדיבי (אם היא עדיין קיימת במצבה). אוהבים להיות איתו - אהובת לבי. זה פשוט תענוג רצוף. משתעממים ממנו - אני משתעמם כמעט מכולם. נדיר שמישהו מוצא חן. צוחקים עליו - אני לא צוחק על איש. אולי לפעמים על עצמי. צוחקים איתו - אני צוחק עם המון אנשים. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם העבודה ביליתי.. עכשיו בדרך כלל עם עצמי. יוצאים בערבי שישי ? מעדיף לא לצאת אלא לשבת בבית. אבל עם החברה. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לבד. מדברים הכי הרבה בטלפון ? החברה. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? איסיקיו כבר אין. מסנג'ר זה מתחלק. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? עמית אתם באמת סומכים עליו ? כן. כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? פעם בשלושה שבועות כי אני בלי רכב. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? בדרך כלל מדברים, צוחקים, אוכלים יחד. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? אין מקום מסוים.

אני..

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -ונילה. שונאים - עניין כאוב..בוא לא נדבר על זה.. מעריכים -אבא מעריצים -לא מעריצה! אוהבים להיות איתו -ונילה משתעממים ממנו - כמעט כולם.. צוחקים עליו -בד"כ לא צוחקת על אנשים.צוחקת על עצמי.. צוחקים איתו - יש המון.. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?לאחרונה, עם החברה באוניברסיטה יוצאים בערבי שישי ?לא יוצאת בד"כ בימי שישי..אבל עם החבר לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ?ונילה מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?אין איסיקיו, במסנג'ר זה מתחלק מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?ליאור ז"ל אתם באמת סומכים עליו ?סמכתי כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כבר לא..היא מתה מה אתם עושים שאתם נפגשים ?היינו צוחקות יחד על כל העולם ואחותו ולרוב, סתם יושבות באיזה פארק ומדברות על "מהות החיים". איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?לא מוגדר

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - החבר ודניאלתה. שונאים - קסניה וגינג. מעריכים - החברים הקרובים. מעריצים - אותי פעם. אוהבים להיות איתו - החבר ודניאלתה. משתעממים ממנו - ממ יש, אבל לא זוכרת כרגע. צוחקים עליו - גינג. צוחקים איתו - דניאלתה. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? החבר. יוצאים בערבי שישי ? חברים. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לא קבוע. מדברים הכי הרבה בטלפון ? חבר\דניאלתה\רוני. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? דניאלתה. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? החבר ודניאלתה. אתם באמת סומכים עליו ? כן. כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? המון. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברים\אוכלים כי אנחנו שמנתה. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? הופעות בהייניקן.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo9.gif

אממ אני לאדעת אם מותר לי לציין שמות אז כמו שכבר מישהי עשתה פה אני אכתוב רק אות ראשונה של השם
מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - ר' שונאים - יש כמה
מעריכים - לאדעת.. מעריצים -כנ"ל אוהבים להיות איתו - ר' משתעממים ממנו - ע',ק' צוחקים עליו - לא צוחקת על ילדים
צוחקים איתו - ר' עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?ר' יוצאים בערבי שישי ?ר' לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?ע' מדברים הכי הרבה בטלפון ? י',ר',ר'.א' מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? הרבה.. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? ר' אתם באמת סומכים עליו ? ברור! כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל השבוע כמעט
מה אתם עושים שאתם נפגשים ? כל מיני דברים איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? לאדעתת

pompii

New member
עונה=]

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -זה כללי נורא אבל מורן ומור שונאים -מיכל מעריכים -אמא ומור מעריצים -אמא ומורן אוהבים להיות איתו -מור משתעממים ממנו -יש יותר מדיי צוחקים עליו -יש יותר מדיי צוחקים איתו -מור עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?עם מור יוצאים בערבי שישי ?עם כל החברים.. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?עברתי את זה מזמן אבל זו היתה מורן מדברים הכי הרבה בטלפון ?מור מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?מאיו מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?מורן אתם באמת סומכים עליו ?כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?5.. מה אתם עושים שאתם נפגשים ?הולכות לשבת איפשהו,רואות סרט, מדברות, עושות שטויות... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בבתי קפה ובסרטים

עונהה... אבל לא על הכל אין לי כחח..

עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? דנה שריי סופי יוצאים בערבי שישי ? אני בדרך כלל לא יוצאת ביום שישי לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? שריי דנה סופי מדברים הכי הרבה בטלפון ? שריי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? כל מיני... מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? שריי דנה סופי אתם באמת סומכים עליו ? חלק ממי שכתוב כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ? עם סופי זה רק בבצפר, עם דנה ושריי אז אני הרבה אצלם בבית וסתם אוכלים משחקים בכדור בקלפים לא יודעת הרבה... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? זייהו

RoteMi 75

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo37.gif

מי הבנאדם שאת הכי...
אוהבת-אמא
שונאת- איזה ילד מהשכבה שלי, קוראים לו גיא
מעריכה- עמריקוש' שלי
מקומונת "המקום שלנו"
מעריצה- נינט טייב
, קלי קלארקסון
ושירי מימון
אוהבת להיות איתו/איתה- ענבלע- חברה הכי טובה שלי
משתעממת ממנו/ממנה- חסוי
צוחקת עליו/עליה- חחחח לירנע המנהל של קומונת "המקום שלנו"
חחח
צוחקת איתו/איתה- עינבע
חברה מאוד טובה שלי
עם מי את...
מבלה את רוב היום
בד"כ עם אמא
יוצאת בערבי שישי
ממ.. עם ידידים שלי וחברות שלי
:]
לומדת למבחנים\מכינה ש.ב
ענבלע
מדברת הכי הרבה בטלפון
ענבלע
מדברת הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר
עם דנידין מקומונת "המקום שלנו" ועם דנדה- חברה מאוד טובה שלי
מישהו מסויים...
מי החברה הכי טובה שלך
ענבלע, דנדה, הודיש, עינבע, הילוש' ווסה
את באמת סומכת עליו/עליה
ברור
כמה פעמים בשבוע אתן נפגשות, בדרך כלל
ממ.. לא יודעת, כל פעם מספר אחר של פעמים
מה אתן עושות שאתם נפגשות
מדברות, מרכלות
, הולכות מכות
, על המחשב, טלוויזיה
איפה אתן הכי אוהבות לבלות
בבית שלה/שלי
חעחע
זהו

עונה../images/Emo126.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -אמאבא שונאים - ילד אחד מהשיכבה שאת שמו לא נזכיר מעריכים -המרה למשחק מעריצים -האחים הגדולים שלי אוהבים להיות איתו -ליאתייי משתעממים ממנו - רינה רייטר מורה לספרות צוחקים עליו -אמממ שני צוחקים איתו - גלעד אבל גם כיף לצחוק עם גילי עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? נועה אדווה אמיר וכו.. יוצאים בערבי שישי ? נועליסטים או חברים קרובים אחרים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? עומר לפעמים אמולו מדברים הכי הרבה בטלפון ? איה ואדווה מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? ליאת מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אמממ לאיודע אתם באמת סומכים עליו ? :X כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? :X מה אתם עושים שאתם נפגשים ?:X איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?:X

shemesh16

New member
:)

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - המשפחה שלי.. שונאים - ת'ערבים! מעריכים - אור.. מעריצים - לאדעת אוהבים להיות איתו - החברות הטובות שלי משתעממים ממנו - המורה להיסטוריה צוחקים עליו - אמממ.. אין לי מושג צוחקים איתו - אסף עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? כל החברות..בבצפר יוצאים בערבי שישי ? חברות לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ? חברות מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? כווולם מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? ליבנת.. אתם באמת סומכים עליו ? יאפ כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? בערך פעם אחת.. אין כ"כ זמן בגלל הלחץ בלימודים.. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברות, צוחקות.. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בקניון

למעלה