אנשים---> קצת סדר!

אנשים---> קצת סדר!../images/Emo41.gif

בשרשור הזה ישרשרו אך ורק להודעה הזאת!!!! לכולם יש בלאגן אחד בראש מה חדש בסימס 2, אז כדי שלכולם יהיה סדר, מי שיודע בוודאות מה חדש אז שישרשר להודעה זאת. אחרי כמה ימים שהשרשור יהיה מלא, אני יעבור הודעה הודעה, יכתוב מחדש הכל ויעשה רשימה שלכווווווווולם יהיה נוח
מקווה שתשתפו פעולה

black kitten14

New member
אהמ...

אני יודעת שאפשר יהיה להתאים חולצה למכנס, לבחור צבע עיניים ושיער, לבנות סימס עם תווי פנים שונים ושאפשר יהיה רק 8 אנישים בבית. אה, שכחתי- אפשר יהיה לבחור צבעים ודוגמאות של בדים לרהיטים שקונים.

black kitten14

New member
מסכימה איתך!../images/Emo45.gif

עוד כמה דברים:
המשחק ימדד בשבועות ז"א שיהיו סופי שבוע שבהם לא הולכים לבי"ס ולעבודה, אבל לא בכל העבודות.
גם נערים וזקנים יוכלו לעבוד אבל לקריירה שלהם יהיו רק 3 דרגות, לעומת 10 אצל מבוגרים.
לא יהיו התאהבויות בין בני משפחה (סבא בבתו או אבא בבן שלו כמו בסימס ה-1) וגם לא בין סימים בגילאים שונים (גבר- ילדה, זקן- אשה צעירה).
כשהאשה תכנס להריון היא תצעק מידי פעם (צירים) והבטן שלה תגדל, אחרי כמה זמן יבוא אמבולנס לקחת אותה ואחרי יומיים היא תחזור עם תינוק!
הכי חשוב
ההורים לא יצטרכו להפסיד ימי עבודה בגלל תינוק- אפשר יהיה להעסיק בייביסיטר!!!! סוף- סוף

הכל:

אם אתם רוצים לדעת הכל על סימס 2, תכנסו לפה: www.sims2.up.co.il יש שם תמונות סירטונים מידע על המשחק הכללל! תהנוווווו...

Stillwater

New member
בשביל הסימס 2

בשביל להתקין אותו... נצטרך גם את הסימס הראשון, או שיהיה אפשר להתקין אותו ישר?

Shaaaki

New member
יהיה אפשר להתקין אותו ישר...

בלי הסימס הראשון מה שאני יודע שחדש יהיה שהסימים יוכלו לנעול את הדלתות בשירותים. ושלנערים יהיו עבודות... באתר www.sims2.up.co.il יש את כל הבדרים החדשים שיהיו אהה... ויהיו גם עונות כאילו, יירד גשם וכו'...

shmulik15

New member
../images/Emo26.gif לא בטוח שיהיה אפשר לנעול

דלתות, לעוד מידע כנסו לסימיל www.simil.vze.com->על הסימס->הסימס 2

לא

בינתיים לא יהיו חיות כי מאקסיס אומרים שהם רק מתחילים בתוכנות התלת מימד והם צריכים קצת להתרגל.. ואם הם יעשו חיות אז זה יהיה די מפריע בשביל התחלה... תחשבו על זה- אם היו בסימס 1 חיות בלי תוספות? עוד שהמשחק היה דפוק ולא מוכר... אבל חבל שנזכרו להוציא תוספת חיות רק בסוף... טוב תעזבו אותי יש לי בלבול במוח...

Shaaaki

New member
בשביל ליצור סימס...

לא צריך לחכות עד שהסימס 2 ייצא... חודש הבא הולך לצאת Create a Sim שאיתו אנחנו בונים סימים... יהיה אפשר להוריד את ה- Create a Sim מהאינטרנט...

Shaaaki

New member
אהה... עוד משהו...

יהיה אפשר לבנות שכונות בעזרת הסימסיטי 4...

hen 111

New member
אני מתה שיהיה לי את הסימס הזההה

אני ממש רוצה אותווווווווווווו אני מתה עם לא יהי לי את הסימס הזה.....אני מגורת כמו לא יודעת מה. אתם מגרים ומגרים..ועוד כל התמונות..אני ממש עומדת למותתתתת אני כל כך רותה את הסימס 2!!!!!!!!!!!! טוב זה נירגעתי..

למעלה