אנשים קטנים

אילה.

New member
אנשים קטנים

כן כן, אנשים קטנים התווספו לחלק מהאנשים הגדולים שכותבים פה בפורום... כן כן, שם למטה, ברשימה ההיא... ודווקא לי לא התווסף איש קטן. אז זה טוב או רע? לשמוח או להתעצב? טוב ליהודים או רע ליהודים? ולנקמת הטרקטור? מישו יודע מה פשר? אילה בתהייה... אוהבת אנשים קטנים עם גדול

softy

New member
אנשים קטנים באמצע הדרך...

אלו האנשים בפורום שהעיזו ופתחו כרטיס אישי שבו מצוינים כל הפרטים הכי עסיסיים על עצמם, כולל תמונה. < לא גודל הזין לא מצוין שם>. עדיין הם מפחדים על התחת שלהם שם בתפוז. סופטי בביקור מולדת מאי שם בגלות.

אילה.

New member
בגלל שהם מפחדים על התחת שלהם

אז לא מצוין גודל הזין? מה, יותר טוב יבוא להם בהפתעה? טוףףף, כל אחד והעדפותיו הוא... אילה סופטי תפתיע אותי

שרון-ב-

New member
תגיד לי סופטי, איך

מזג האויר שם בגלות ? לח ? דביק ? חם ? מחניק ? גורם לסחרחורת ? שרון מחפשת את האויר הנכון

softy

New member
האויר בסדר...

האוירה היא זאת שגורמת לך לחשוב על האביב בשיא פריחתו עם כל הפרפרים שהיו קודם גלמים, וכל הנמלים העמלות, ואתה שואל למה? בשביל מה? מה בכלל חיפשנו שם? למי עוד לא גילינו? אנא נוליך את החרפה? כשברקע מתנגנת לה מנגינה חרישית של להקת סבלימינל ואתה כולך מתמכר לצליל צליפתו של השוט שחורץ חריצים עמוקים של גבינה שווצרית נטולת חורים, וכל מה שאתה זקוק לו עכשיו הוא כוס של יין להטביע בו את הזבוב הטורדני שלא מפסיק לזמזם לך את השיר הטורדני לא פחות של חוה אלברשטיין, ורגע לפני שאתה מתחרט על עצם היותך שם, מגיעה לה מלצרית חשופת כתף כשעל כתפה הימנית יושב לו עורב, ולוטש איליך עיניים של עגל, ואתה חושב שטוב שזה רק עגל תאר לך שהייתה יושבת שם פרה על הכתף, איך היית מצליח להגיע אל החלב, כדי להטביע בו את הזבוב הטורדני מהשורה הקודמת. כך שאל תקנאי בי, כפי שאת יכולה לראות האוירה כאן לא משהו, אבל האויר הוא די רווי, לכן מגיע קצת יותר מדי חמצן אל המוח, לא שיש לזה השפעה על הזין, אבל זאת שדווקא כן יש לה השפעה על הזין היא מסתובבת עכשיו עם פרות על הכתף, כך שאני נאלץ לחכות לתורי. וחוץ מזה הכל באמת רגיל, תודה ששאלת. סופטי אברבנל קטן עלי.

שרון-ב-

New member
וואווו תעשה לי טובה

תביא לי קצת יין אני רוצה להטביע חמור בעצם כמה בקבוקים של יין יעזרו שרון מבקשת מיטה לידך באברבנל

אילה.

New member
דווקא נשמע

שהאווירה מתאימה בדיוק לסוג הדברים שחולפים במוחי בימים אלה... גלמים... עמלים... צלילי שוט... כוס... כתף חשופה... חלב... זין... אלברשטיין... אלברשטיין????? ?????????????? אילה רוצה את המיטה שבצד השני

אילה, תשובה לשאלה שלך....

....יש אנשים קטנים שמטילים צל ענק. את יודעת למה? כי השמש שוקעת. לו יכולתי הייתי מצייר לך, היית מבינה טוב יותר. *------------------------------>|___________________________ (שמש שוקעת) (קרני השמש) (איש קטן) (צל גדול) האם הבנת? כשהאימפריה שוקעת, אנשים קטנים עם השפעה גדולה עושים מעשים נתעבים.

שרון-ב-

New member
הוי נוסע נוסע מה יהיה איתך ? ../images/Emo2.gif

יש לך הברקות לפעמים משהו משהו סחטן על הציור ועל ההסבר. עכשיו ברשותך, האימפריה כבר שקעה, ואני כל כך קטנה שמשפיעה המון ואני חייבת, אבל חייבת לפי דבריך ללכת לעשות מעשה נתעב יאללה ביי

אנשיםפ קטנים באמצע הדרך

אנשים קטנים עם גדול אנשים קטנים באמצע הדרך ואיתם אפשר הכל קלומה בבדו!!!

שרון-ב-

New member
פשוטי אתה תקין הערב ?

ביננו, ספר, כמה בירות שתית ? בטוחה שהתכוונת לאנשים קטנים עם פה גדול הם בד"כ עושים הכי הרבה רעש שרון רחבת מימדים

DIZEL XXX

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

למעלה