אנשים. קבלו..

Bazooka Joe

New member
אנשים. קבלו..

מצאתי תמונה של רחבת המוזיאון שמישהו יסמן את מקום המפגש או משהו כזה.

Amir vehter

New member
היום התחילו לבנות...

והפסדת בתומנה בדיוק איפה שבונים זה בדיוק שמאלה וכל הרצפה עץ חפש תמונה עוד 20 מטר שמאלה זה על כל הרחבה אבל ברגיל זה שם חפש ספריית בית אריאלה זה איפה שבונים

Element 4 Life

New member
טוב אחרי חיפוש מעמיק....

מצאתי תמונה אבל אני לא בטוח שזה המקום כי אף פעם לא הייתי שם אז תתקנו אותי אם זה לא

xflil

New member
רגע, שאני אבין

רחבת מוזיאון ת"א זאת הרחבה שמשמאלה נמצאת ספריית אריאלה??!! כי התמונה ממממממששששששששששש לא דומה.....אז תאשרו או תפסלו את השאלה שלי בבקשה

Sham 69

New member
אני לא מבין מה הקטע המטומטם..

זה לא משהו קטן אי אפשר לפספס את זה פשוט לכו למוזיאון הזה ואני בטוח במאה אחוז שכבר תדעו לאן ללכת.. יהיו המון אנשים.. ותדעו כבר איפה זה..מקסימום תשאלו אנשים באזור.. הרבה פה נכנסים ללחץ..

xflil

New member
לא הבנת

אני גר בר"ג, אתה לא חושב שאני מכיר את המקום? אמרו מוזיאון ת"א, והראו את התמונה הזאת אז כבר לא הייתי בטוח שמה שאני חושב שזה מוזיאון ת"א, זה מוזיאון ת"א..... נו, זה ליד ספרית אריאלה? מול המטכ"ל? ליד בית המשפט?

Sham 69

New member
טוב.. קח הסבר קל בלי הרבה חרא

ושטויות אני בטוח שאתה יודע איפה זה דיזינגוף טוב מאוד בכל מקרה לך לדיזינגוף סנטר ומשם תשאל אנשים איך להגיע לבניין האופרה (מאה אחוז שלפחות מישהו אחד יענה לך), וכתשתגיע למגדל פנה שמאלה למן כניסה של חניון כזה שמצד שמאל יש לך פארק.. ומצד ימין יש מדרגות, תעלה על המדרגות ותגיע לרחבה של האבנים הלבנות, משם אני בטוח שתראה מלא סקייטרים ואנשים ולך איתם.. וכבר תגיע.. זה איזה 2 דקות משם.. אי אפשר לפספס את זה..

Sham 69

New member
או שעוד אפשרות..

לך פשוט ללייטוויב שנמצא בבוגרשוב.. מאחורי הסנטר ומשם תשאל איך להגיע, או שבטח איזה כמה סקייטרים ילכו משם.. אז לך איתם או משהו.. זאת גם דרך טובה להגיע, ככה אני וחבר שלי הגענו פעם ראשונה לגולדה

xflil

New member
אתה חושב שאני לא יודע איפה זה

מגדל האופרה? התכוונת לחניון שמשמאלו? וכמה שזכור לי מוזיאון ת"א זה לא שתי דקות משם..... מדיזינגוף סנטר יותר קרוב..... לא?

Sham 69

New member
זה בדיוק באזור של בניין האופרה

ד"א אומו זה שילוב של הומו ואידיוט וזה לא אני עשיתי תתמונות האלו.. את רובן

למעלה