אנשים קבלו אותי !!

Vitriol

New member
אנשים קבלו אותי !!

בן 18.5 מהצפון, מנגן שנה על Tama Rockstar, תמונות בקרוב !! עדיין לא הלכתי למורה כלשהוא, ורציתי לשאול עד כמה זה עוזר ומה בערך המחירים, כי איפה שאני גר אין אפילו מורה מסריח אחד שאפשר לברר אצלו ! drums rocks !!!

danezeq

Member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מה שמך? כדאי לך ללמוד עם מורה! - כבר היה על זה דיון בפורום אם תלמד בלי מורה, תתרגל לדברים שאסור להתרגל להם

Vitriol

New member
תודה על העצות, אנשים

שמי אלעד, והייתי רוצה לדעת קצת יותר תיאוריה על תופים, כמו לספור, מקצבים ידועים וכאלה... איפה אפשר למצוא חומר או הסברים על כאלו דברים ?

Kodak997

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, אני מאוד נגד ללמוד לבד (לא חסרות סיבות). דבר שני, איפה אתה גר? לא חסרים קונסרבטוריונים ומורים פרטיים!!! (עדיף קונסרבטוריון) המחיר אמור לנוע סביב ה-100 לשיעור (תלוי)

elad2002

New member
ברוך הבא

תשמע,לפי דעתי תלך למורה,לא רק בשביל תיאוריה,בשביל הכל,זה לא משהו ללמוד בלי מורה.....

tkz

New member
באזים !!!!

ברוך הבא לממלכתו של דניאל :) סתם סתם ! כולנו פה חברה אין משרתים ואין אדונים !! שירות עצמי, אתה מוזמן לקחת ממבחר האוכל המשובח שלנו יש ג´חנון בצד, אוכל מיצרי בפינה, וחזירי פורצלן ברוטב קישואים

TAZ!

New member
לקבלת ויטריאול...

...הפורום ימתח להקשב, שתיים שלוש!!!... (ה-ק-ש-ב-!), שתיים שלוש!!!... (פורום מתופפים!!!) אח, מה שצבא עושה לבנאדם...

למעלה