סניף בנ"ע נהריה <ראשי תיבות..>
M moriol New member 27/11/03 #1 אנשים צדיקיםםםםםם! מה המצב?! אפשר לדעת למה בפורום של בנ"ע אין שום איזכור לחודש אירגון.. שאגב הולך ומסתיים.. מוריה.. סניף בנע"נה
אנשים צדיקיםםםםםם! מה המצב?! אפשר לדעת למה בפורום של בנ"ע אין שום איזכור לחודש אירגון.. שאגב הולך ומסתיים.. מוריה.. סניף בנע"נה
פ פ י ר ו ת י ע ר New member 27/11/03 #7 נצל"ש בעזר"ה אני לא אהיה כאן עד יום ראשון! אז לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שבת אירגון מעולה שיהיה לכולכם! ושיהיה שבת שלום ומבורך לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
נצל"ש בעזר"ה אני לא אהיה כאן עד יום ראשון! אז לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שבת אירגון מעולה שיהיה לכולכם! ושיהיה שבת שלום ומבורך לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
ש שולי פ New member 27/11/03 #10 יעריתוש! כבר מתגעגעת! ונצלו"ש קטן... אין לי זמן, אז התגובות שלי יגיעו בסביבות יום שלישי... (נכון מעניין?!)
יעריתוש! כבר מתגעגעת! ונצלו"ש קטן... אין לי זמן, אז התגובות שלי יגיעו בסביבות יום שלישי... (נכון מעניין?!)
ש שיר1 המקורית New member 27/11/03 #12 מה הכוונה איזכור של חודש אירגון? כאילו, שלא מדברים בכלל על חודש אירגון?