אנשים פתחו השקמה

cobainos

New member
אנשים פתחו השקמה

עמוד 20,כתבה:סקס והגמנסיה על הכתבה שצונזרה בעיתון שלנו והכל אני כתב בעיתון רק שתדעו,בדברים אחרים לא סקס אבל עדיין אךך הגאווה ובתמונה,זה אני וחבר שלי דין,אני השמאלי תמונה גרועה,אבל זה אני.

cobainos

New member
תגיבו יא זונות!!

אני מפנה אתכם לתמונה שלי בעיתונות,שתדעו מי אני שתראו שיצא משהו ממישהו מהפורום הזה,שיש לכם נציגים בתקשורת ואתם?שום דבר לא מגיבים רק לחן יש פטור למה היא חולה

../images/Emo13.gif

נעם, האזנת לראיון שלי עם לירון שילה בסוף? הראיון יצא יפה מאוד.... אולי אני אעלה את הקטע הזה לאינטרנט בהמשך... תמסור לו ד"ש מחר (אם תראה אותו) - ו- למה שלא תעלה את העיתון ההוא לאינטרנט? חוץ מזה - אני חב לך המון המון תודה!

../images/Emo6.gif את דובי גל???

באיזה נושא? התוכנית שלי עוסקת בענייני אקטואליה, ועניין הצנזורה הפנימית של טור הסקס נראתה לי מספיק "אקטואלית" בכדי שאני אראיין את כותב הטור. חוץ מזה שעסקנו בענייני מין ולירון קצת הדריך אותנו בנושא מין...

cobainos

New member
נועם,לצערי לא יכלתי

הייתה לי פגישת ספר מחזור באותה שעה..אנחנו לחוצים תחת!צריך להגיש סקיצה ל16...אנשים רעיונות לספר מחזור צריך משהו עם הרבה דמויות,איזה סיפור..משהו שנון ומגניב שאפשר לפתח בקלות עם הרבה ציניות ושנינות אבל לא ספרים ולא סרטים קשה...

actress

New member
../images/Emo5.gifאיזו התדרדרות לא פלא שהעיתונות

צודקת על מה שנכתב על הראשלצ"ים ועל ההתנהגות שלהם בחברה אויי ויי זמיר

חןשסק

New member
גנית,../images/Emo42.gif

נעם הוא ההוא מצד שמאל של התמונה.
לא עם התלתלים

חןשסק

New member
אניייי../images/Emo42.gif

אני הייתי חולה ולא הייתי בכלל במחשב הרבה בזמן האחרון....
סולחת לי?

Hii BiTcH

New member
אני יסלח לך אבל רק בגלל שתי סיבות

1)בגלל שיש לי לב זהב
2)בגלל שאני אוהבתות'ך

cobainos

New member
יש לך לב מזהב

אבל זהב זה מתחת... אווווווווווווווווווו נכון משפט חזק?!??!

cobainos

New member
מה עובר עלי?!?!?!?!?

הרסתי לגמרי יש לך לב מזהב רק שזהב זה בסה"כ מתכת מתכת לא מתחת מאז שאני מקליד במהירות הקול אני עושה שגיאות של ילדים מפגרים.

Hii BiTcH

New member
חחחחחחחח אז זאת לא אני מטומטמת

זה אתה חחחחחח סתם מותק

למעלה