אנשים, פספסתם

CitizenErased

New member
אנשים, פספסתם../images/Emo3.gif

אז אחרי יום מזוויע ביותר בעבודה חזרתי הביתה לכמה הודעות נחמדות בMSN ממישהי עם כתובת perfectagam@משהו (כן הכתובת מסמלת על הIQ) ההודעות היו "לירון יא שרמוטה אני מציפה לך את הפורום ואם את לא מגיבה לי תוך שעה אני מביאה האקר שיפרוץ לך אותו" ועוד קללות שרובן היו כתובות בהרבה מאוד שגיאות כתיב. גיחכתי קלות ונכנסתי לראות איזה "ספאם" מחכה לי.. כמובן שהם התכוונו לפורום בmuse-israel.com בכל מקרה, ה"ספאם" הזה היו 9 הודעות מפוזרות בפורומים השונים שם תחת השמות "בולבולון" ו"Zoneama" שניסו לרדת עלי בקללות של כיתה ו' ועם הרבה סמיילים סטייל "XD" שאימואיות נוטות לעשות. אחרי בדיקה מהירה של הIP אני דיי בטוחה שאני יודעת במי מדובר.. כמובן שהם הושעו מהפורום.. בכל מקרה, זה היה משעשע. מי שלא ראה פספס

CitizenErased

New member
חח לא נראה לי שבאמת יש להם אחד../images/Emo3.gif

והאמת, אם הם ימחקו אותו הן יעשו לי טובה.. אני הרבה זמן כבר מתכננת לשנות הרבה באתר וגם לעבור לשרת אחר ואני פשוט עצלנית מדי, אז אם הן ימחקו את הפורום הן בעצם יעשו לי חצי עבודה חח ואני כותבת בלשון נקבה כי ברור לי שזה בנות. לאחת מהן הייתה כתובת אימייל של drake משהו בג'ימייל... דרייק אני מניחה שהכוונה היא לדרייק בל. היופי בלעבוד בחנות דיסקים זה להכיר את כל האומנים האימואים האלה

knightofcydonia

New member
לא יותר ק לראות דרייק וג'וש חח

למרות שלעבוד בחנות דיסקים זה שליטה...

CitizenErased

New member
דרייק וג'וש זה מצחיק..

ילדות בנות 12 שבאות לחנות וצועקות לי בפנים "OMG יש לכם את הדיסק של דרייק בל הסקסי הזה?!@%?%!@@~!" זה לא מצחיק.. זה עצוב.

דווקא יש לדרייק

שירים כיפיים לשמיעה, שמעתי פעם במייספייס שלו ואני זוכרת שזה היה חביב ביותר

dovky

New member
:C

חוץ מזה שאלו כנראה אימואיות קטנות, זה ממש מזכיר לי מישהו בכיתה שלי שיש לו IQ של אצה מיובשת...

CitizenErased

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*נחנקת* אני מנהלת שיחה פורה עם [email protected] (תרגישו חופשיים להוסיף אם בא לכם לצחוק קצת) בבקשה.. אגם הנסיכה says: XD חחחחחח אגם הנסיכה says: אני רוצה למסור אגם הנסיכה says: שMCR>מיוז אגם הנסיכה says: =] אגם הנסיכה says: ואני מתנגדת לגמרי אגם הנסיכה says: שהם לא יבואו לארץ אגם הנסיכה says: =_= אז זהו, מסתבר שהיא שונאת אותי כי פעם אהבתי את MCR ואז הם נהיו מאעפנים אז הפסקתי לאהוב אותם והפסקתי לנסות לעזור להביא אותם לארץ אז עכשיו אני מגעילה.. כמובן
השיחה המשיכה אבל היא נהיית כל כך מגוחכת שאני אחסוך אותה מכם.

dovky

New member
והיא ראתה פסיכולוג או משהו?

פאק, כזאת רמה של טמטום נראית לי כל כך לא הגיונית שנראה לי שזה איזה תסביך נפשי....

למעלה