אנשים! ערב פאנק!

לך תיבכה בחושך!

צודק 100 עחוז! שיר של 28 שניות שכולו על "צבא זה נאצי בלה בלה בלה פאנק פאנק פאנק בואו ניתרום למישפחות של מחבלים" הרבה יותר טוב מכל שיר של unearth!!!

Black Humor

New member
רררר... יקר...

אני משלמת 1000 ומשהו לשנה... טוב, מעמד סוציו-אקונומי נמוך, למה אתם מצפים. אין לוקרים, גם לא מזגנים. *דקת דומייה*. פאק איט, למה אף אחד אצלנו לא הולך לסינימטק ? אם אני אציע לחברים שלי ללכת לשם הם יסקלו אותי... הא רגע, אין לי חברים. - למה זה מעניין אתכם ? - זה לא...

Warzone

New member
אה איזה סוס!!!!!!

גם אני xIRONI ALEFx CREW fe life ya!!!!!! פרוייקט מיזוג אוויר נמשך עשר שנים לוקרים? מה זה?:) איזה בית ספר את?

Black Humor

New member
עירוני א´- גם אתה ?!

גם אני לומדת בזוועה החייה הזו (גוססת, למעשה...), יודניקית... Message me . פרוייקט מיזוג האוויר התחיל כבר ב-1957, אבל עקב קיצוצים ואילוצים הופסק... אתה מסתובב עם האנשים החמודים מע"א ? מתה עליהם... (הודעה זו נכתבה אחריי הרבה יותר מידי שעות של חוסר מעש... קורה).

Black Humor

New member
ציניות,

או שמא סתם וונאבי- ציניות ? נראה לי יותר האופצייה השנייה...

OPERATi0N_iVY

New member
עכשיו אני חושב על זה...

זה כ"כ דפוק שכל ילד בן 14 עם סקייט ודיסק של H2O קורא לכל 3 החברים שלו "קרו"... כבר יש נראה לי "גן האם קרו" ודברים כאלה...

Warzone

New member
ואם אני...

בן 16 בלי סקייט ועם דיסק שלMADBALL קורא לשלוש החברים הערסים שלי מעירוני א´ "קרו"?

מה אתה צוחק????

"בסמ"ת קרו" בני 15-18 ויש להם דיסק של רג´וונייט ולרובם אין סקייט ולמי שיש לא יודע לינסוע... הוא סתם סוחב קרש עם ציור להופעות... respect!

All Choice

New member
לא ידעתי שאת בקטע

של HxTxK... את סקייטרית או משהו? לא נראה לי. אז למה?

זה היה בצחוק...

פשוט ה"קרו בויז" של בסמ"ת מיסחרו כל כך ת´בצפר שזה כבר לא מוכר אם אין ת´מילה קרו ו htk... אני מוצאת את העיניין כעלוב ומעציב...

גרישה 182

New member
הקרו הכי שולט זה PFOI...

וזה לא 3 אנשים.... זה 17000 בערך, מרחבי הארץ. לכולם באמת יש סקייטבורד ביד ודיסק של בלינק... אז מצצו לי כולכם....

למעלה