אנשים עצוב לי

orit281

New member
אנשים עצוב לי ../images/Emo182.gif

והפעם באמת קצת קשה לי להיות חזקה קרובת משפחה אהובה שלי נפטרה אתמול נסרטן והלויה הייתה היום מסכנה הייתה מלאה בכסף אז בלוייה נכחו כל אוכלי הנבלות במשפחה וקוננו בקול, וגם בעלה המתעלל לשעבר החליט להראות פניו והתחילו ללכת איתו מכותורק אנחנו עמדנו ובכינו מרוב צער על חילול כבודה ככה אפילו למות הם לא נתנו לה בשקט, כל הדרמה הזאת באמצע הקדיש! בקיצור היה ממש קשה חזרנו הבייתה עייפים ועצובים

Miss פטל

New member
אוי ואבוי..זוועה..

איזה התנהגות חייתית..איך אפשר?? לא הבנתי, מי הלך איתו מכות? למה?? משתתפת בצערך ושולחת

orit281

New member
השלוחים של המשפחה שלי

הלכו איתו מכות הוא התעלל בה כשהם היו נשואים ואיים עליה שהוא ילחם על כל הכסף שלה ופתאום האידיוט הזה מראה את פניו שם הוא היה צריך לדעת שזה לא יעבור בשקט מצד שני איפה הכבוד למת מילא מצדו אבל מצד המשפחה מגעילים הפילו אותו שם על הקברים זה היה מזעזע

Miss פטל

New member
וואו..עד כדי כך?!?

זה באמת כל כך לא במקום!! אני מבינה שלא אוהבים אותו(ובצדק!!) אבל באמת אסור להיתנהג ככה בלוויה, איזה חוסר כבוד.. מצטערת בשבילך שהיית צריכה לעבור את זה

maybesure

New member
פשוט לא להאמין!

מצד שני.. במדינה בה קוראים הבוקר כי נער שקינא לחברתו איים והטריד את משפחתה וחבריה-במדינה בה רוצחים נהגים זה את זה בגלל הסדרי חניה, או נערים הרוצחים חבריהם סתם לכייף.. נראה שפשוט אין גבול לאלימות, לחמדנות ולרדיפת הבצע. אוריתי, שתדעו רק ימים בהירים ושמחים. משתתפת בצערך!

Tully Is Here

New member
אוי אורית ../images/Emo7.gif

ממש מצטערת לשמוע שזה מה שקרה בליוה. אני אפילו לא יודעת מה להגיד לך על זה. ממש נורא ומאוד לא במקום.
לזיכרה והלוואי ולא תדעי עוד צער.

ענתי 10

New member
אוי זה ממש נורא ../images/Emo7.gif

תנחומיי
(יש איקון של חיבוק לא מחייך?) גם לי יום עצוב - סבתא של חברה שלי מהעבודה נפטרה
אני אישית לא הכרתי אותה, אבל זה עצוב, כי החלום הגדול שלה היה שחברה שלי תתחתן, והנה היא מתחתנת בספטמבר, והסבתא לא הספיקה לראות אותה בשמלת כלה

ShirShir

New member
שולחת חיבוקים ונשיקות../images/Emo24.gif

שיהיו ימים טובים מאלה!!!!!

lili81

New member
קשה לי לשמוע

אין לך מושג עד כמה... כי גם אימא שלי חולת סרטן והיום גם ניפטר מכר חולה סרטן אני כל כך מפחדת רק מלחשוב על זה

../images/Emo24.gif עצוב מאוד לקרוא

כן, לפעמים אין צדק בחיים. אבל לפחות יש אנשים שמתאבלים עליה מכל הלב ובצורה טהורה. מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב.

למעלה