אנשים על ה G SPOT....

Vayol

New member
אנשים על ה G SPOT....

אתם יכולים לתת לי פרטים על המועדון.. איפה הוא נמצא... כמה עולה כניסה בדרך כלל.. גילאים ובלה בלה בלה.. תודה מראש

F1ReStArTeR

New member
אז ככה

אני אישית מת על המקום! הוא נמצא בכיכר אתרים, חוף גורדון, ליד המלון שרטון מוריה, ת"א! יש מסיבות מגיל 18 ומעלה בימי חמישי, יש מסיבות בימי שישי שזה מגיל 21! ולפעמים יש מסיבות לגילאים 16 ומעלה (תיכון) לדוגמא השבוע יש את המסיבה ביום שבת (מסיבת ספיישל - הראפר במסיכה) הכניסה עולה 70! מקווה שעזרתי!

Vayol

New member
תודה אחי עזרת....

מישהו יודע אם למועדון יש אתר.. עם פירוט של כל המסיבות...

Hypnotize

New member
זה המקום לשמוע פירוט על מסיבות...

המועדון פועל בשני ליינים קבועים: חמישי לחיילים ושישי למבוגרים יותר בחופשים יש מסיבות לגיל הרך ופרטים על אותן מסיבות תוכל למצוא כאן.

ghost dogg

New member
לגיל הרך?

מחלקים גרבר מתנת הליקון היפ הופ? ויש סט של די גיי בייבי גיי? כניסה מגיל שלושה חודשיים? FINAL-FAM 4 ever

Killa TzzzT

New member
ג'י ספוט יום שבת הקרוב מסיבה!

כולכם מוזמנים למסיבת היפ הופ בג'י ספוט ב-19.4.03 (יום שבת הקרוב)! תיקלוט של שלושה די ג'ייז! : די ג'י סופרים (רזידנט) די ג'י בייבי ג'י (רזידנט, כלא 6) די ג'י לירון תאני (91.8 אף אם) המסיבה הזאת מתרכזת בהופעה של הראפר במסיכה, ראפר בכיר ומוכר שיעלה להופעה בג'י ספוט אף אחד לא ידע מי הראפר עד שיעלה על הבמה... אם זה לא מספיק לכם.... אז בנוסף להופעה של ה-ראפר במסיכה יהיה גם חימום של: ה-ש-ב-ט (אסור להפסיד)!! לכל החברה שזה לא הספיק פרסים יחולקו מתנת הליקון היפ הופ. כניסה למסיבה תעלה 70 שקלים. גילאי 16 פלוס. ג'י ספוט- כיכר אתרים ליד בריכת גורדון ת"א. להרשמה מוקדמת (כניסה מהירה יותר והבטחת כרטיס) ניתן להירשם באייסיקיו מספר 133444920 או בשליחת מסרים אישיים אלי... אני מציע לכולם להירשם כמה שיותר מוקדם וזאת באמת מסיבה שאסור להפסיד.

למעלה