אנשים עזרה!

• פותח הנושא 1661
  • פורסם בתאריך

1661

New member
אנשים עזרה!

יש לי הצעה לאישאר בקבע עכשיו אני לא יודע האם להסכים או לא אני אופטיקאי שיש לו היום תמריץ 15 יש לי שלב מקצועי 11 בבסיס שרוצים אותי אני יכול לעבור לדרג ב' סלקטיבי שזה תמריץ 20 אבל בבסיס הזה אני יושב על רמת פעילות ב האם זה שווה וכמה אני ירוויח? (אני בדרגת סמ"ר)

oleg_kh

New member
סביבות 4,200 משהו כזה

תנסה למצוא מקום ביחידה של א+ אם כבר אתה רוצה קבע.

1661

New member
תודה אבל..

4200 עם איזה תמריץ 20 או 15 ונגיד שאני לא מוצא שום מקום אחר שווה בכל זאת לחתום שם לפי דעתכם?

oleg_kh

New member
מה זה משנה

זה כולה 5% זה כלום הבדל.. איזה 200 שקל לפה או לשם, בכל מקרה, תלוי אם אתה אוהב את זה, אתה יוצא יומיות? אם כן אז זאת משכורת לא רעה, אבל אם לא אז זה לא כזה שווה את זה, בחוץ בכל שירות לקוחות או עבודות דווקא במקצוע (אני גם אופטיקאי) אפשר להרוויח סכום דומה. אם מתאים לך הכסף והתנאים תשאר למה לא. המצב בחוץ לא כל כך קשה כמו שכולם חושבים יש מספיק עבודה.

deathcaster

New member
לא נכון אולג ידידי

4200 זה שכר בסיסי ללא תמריץ, הוא יקבל יותר. בסביבות ה5000 עם תמריץ 20

oleg_kh

New member
מדברים על נטו לא ?

סבבה, ברמה א+ מישהו במקצוע שלו בדיוק מקבל משהו כמו 5 וחצי 5,600 עם תמריץ 15. אז כמה הוא יקבל ברמה ב' עם אותו תמריץ? סביבות 1000 שקל פחות. רמה ד' מקבלים 3,800 עם תמריץ 15. אז מצאתי משהו בערך באמצע כי אני לא מכיר אף אחד ברמה ב' לבדוק. סה"כ נתתי הערכה אבל לא נראה לי שהוא יגיע ל-5000.. אולי 4,700 משהו כזה. ההפרש בין תמריץ 15 ל-20 לא כזה משמעותי, כולה 200-300 שקל

1661

New member
אני לא מבין אותכם

לא ברור לי אייך אתם אומרים לי שברמה א+ מקבלים 6000 אני מכיר מישהוא עם תמריץ 15 ב א+ שהוא מקבל 6200 ההפרש בן א ל א+ הוא בסביבות ה500-600 ש"ח כמו שאמרו לי אם ובן א ל ב גם זה 500 ש"ח אז בואו נוריד את ה 1000 ש"ח הזה זה מגיעה 5200 בתמריץ 15 עכשיו נוריד כל מיני הורדות כמו "חבר" ביטוח לאומי וכו' נגיעה ל 4900 האם אני צודק ?? ככה שהשכר לא כל כך רגוע.

oleg_kh

New member
זה לא שכר גרוע

אבל השאלה היא אם שווה להשאר בצבא בשביל שכר כזה, כי אפשר להרוויח ככה גם באזרחות. לעומת זאת אם היית ב-א+ ומקבל ת'6000 דבר כזה קשה מאוד להביא באזרחות. אם נראה לך בצבא אז סבבה. זה יומיות?

1661

New member
זה לא יומיות

זה לא יומיות ביגלל המרחק מהבית ככה אם ההיתי גר קרוב אז כן אבל מיצד שני אני לא ילך וישכור דירה שם וישלם את כל המשכורת שלי על הדירה,חשמל,מיים אוכל וכו' זה בכלל לא שווה.

oleg_kh

New member
ברור שלא

פשוט אם זה היה יומיות ליד הבית זה היה שווה.. אחלה כסף

deathcaster

New member
חחחחחחח

למה אתה לא מבין אותי ? אולי את לא מבין את אולג, גם לפי ההערכה שלי הגעתי לאותו סכום שאתה הגעת.

oleg_kh

New member
../images/Emo10.gif

שמע הכי פשוט שתתקשר למת"ש וזהו. או תכנס לאתר שלהם יש להם שירות חדש של הערכת שכר. זהו

oleg_kh

New member
נמאס לי מהחגים כבר

כל המדינה לא עובדת.. סתם מעכב לי ת'חיים :) אני צריך לחזור לקבע מחכה לכל מיני אישורים מפה משם וכל המדינה בחופש !!! סתם מעצבן.

deathcaster

New member
וואללה אולג

באמת אתה צודק, כל פסח אני קופץ לואדי בחיפה וקנה פיתות ולחמניות טריות, הפסח הזה נפל גם בחפיפה על חג פסחא, והנוצרים החוצפנים האלו החליטו לסגור ת'חנויות ! איום ונורא !

למעלה