אנשים, עזרה........

אנשים, עזרה........

אני צריך להכין שירון לסעודת ערב שבת בפולין.... והמורה שלי ביקש את זה למחר.....אני חייב דחוף רשימת שירים (ואם יש שירים עם הרבה מילים אז תכתבו- כי אני לא מכיר) ומי שיש לו שירון מוכן- תפדל, עוד יותר טוב...... אבל אני חייב את זה דחוף.....!!

בבקשה

פיה פתחה פיה פתחה בחכמה ותורת חסד על לשונה: צופיה הלכות ביתה ולחם עצלות לא תאכל: קמו בניה ויאשרוה בעלה ויהללה: רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כלנה: א-לוקים צבאות שוב נא א-לוקים צבאות שוב נא, הבט משמים וראה ופקד גפן זאת: וכנה אשר נטעה ימינך, ועל בן אמצתה לך: ונשגב ה' לבדו ונשב ה' לבדו ביום ההוא. ויותר יעקב לבדו ויאבק איש עמו עד עלות השחר: תהא השעה הזאת תהא השעה הזאת שעת רחמים ועת רצון מלפניך: וזכנו וזכנו לקבל שבתות מתוך רוב שמחה ומתוך עושר וכבוד ומתוך מיעטו עונות. הקב"ה הקב"ה אנחנו אוהבים אותך עד ישמע עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלים, קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה. אם יהיה לי כוח אני אעתיק עוד כרגע אין לי....

הקפצה.......

חָגָי

New member
אהמ..

לענ"ד, לא שייך לשים כתבה כזו כאן. ולו רק בגלל הנושא שהיא עוסקת בו.

tamarhp

New member
כן, אבל זה כל כך מתאים לפורום

אז אולי נצנזר שם שורה אחת וזהו....

../images/Emo26.gifנצל"ש בלש בפעולה../images/Emo11.gif

אווווווווף שלחתי קודם והוא לא שלח
בכל מקרה, מצורף פה קובץ. קצת הסבר עליו: המורה לאנגלית שלי ביקשה שאני אכין לה פוסטר על יהדות מכל מיני תמונות שהיא נתנה לי (לבחור מה שבא לי וכמה שבא לי) ולצרף גם את אלי ויזל, שהוא ניצול שואה. היא נתנה לי תמונה שלו מעיתון מעריב. אז בקיצור עשיתי לה את זה, זה בגודל A3. מחר אני צריכה להגיש לה. יש למישהו רעיונות לשיפור?? הערות? הארות?? משו?... וד"א, את הכל הכל אני עשיתי - חוץ מהתמונה הגדולה בצד שמאל למטה - של המשפחה שמדליקה נרות. אני רוצה תשובות מהירות בבקשה!!!! תודה מראש

tiki tiki

New member
וואי איזה יפה!

איך אני מתגעגעת לעבודות שלה...
תמסרי לה ד"ש!

קיפיק

New member
האף שלו עקום!!!!

סתתתתתתתתתתתתתתתתתם זה משו משו של ציור....סחתיין מוכשרת

J A G 231

New member
מישהו פה פתח שרשור וציפה לתגובה..

אבל הנצל"ש תפס את מקומו ואחרי זה.... הנצל"ש לפעמים תופס שרשור שלם שלא נועד לו...

נכון, נחנו מודעים לזה.

אבל הוא אמר שזה דחוף לו עד ליום למחרת כך שזה כבר לא רלוונטי, 'בנת?

למעלה