אנשים עזרה...

אנשים עזרה...

מכוון שאין פורום של לד זפלין ניכנסתי לכאן (תבינו אותי) ועכשיו רציתי לשאול שאלה על לד זפלין יותר נכון על הדיסקים שלהם... יש לי דיסק אחד עם כמעט כול השירים שלהם (צרוב אמפי3 למי ששואל איך זה יכול להיות...) ועכשיו הבנתי שלא עובר יום בלי שאני שומעת אותו... אז החלטתי שאני רוצה לקנות דיסק שלהם והבעייה שלי היא איזה דיסק, כאילו לנירוונה היה את נוורמינד לפינק פלויד היה את החומה ואני מכווה שהבנתם למה אני חוטרת.. מה היה האלבום הכי סוחף רגשות של לד"ז love you all yellowing

לד זפלין

לד זפ הם חלק מרכזי מהפורום הזה וכל דיון עליהם מתקבל בברכה (אולי זו הסיבה שלא ממש צריך פורום לד זפ), בכל אופן, שאלת אז תקבל תשובה. בדרך כלל אומרים שהאלבום האולטימטיבי שלהם הוא lad zepplin 4, גם לד זפלין 2 הוא אלבום מעולה וכך גם כל ששת הראשונים שלהם, אישית, אני לא חושב שאפשר לצמצם להקה לאלבום אחד ולהגיד זהו, זה השיא(לפחות לא להקה טובה אולי את נירוונה כן לא יודע) לפינק פלוייד היו שיאים גבוהים בהרבה מהחומה, לקינג קרימזון היו אלבומים גדולים גם אחרי in the cort of... ג'נסיס הוציאו אלבומים לפני ואחרי selling England, גיפ פרפל היו מגוונים הרבה יותר ממאשין הד וכו... גם לד זפלין עשו המון דברים, קשה לחשוב על אלבום שלהם, אתה יודע אולי how the was won אלבום ההופעה החדש, יכול להחשב ליצירה האולטימטיבית והסוחפת ביותר שלהם. בכל מקרה, יש להם מדור קישורים גדול בפורום וגם כמה וכמה מאמרים בכל מקרה
ברוך הבא. אה כן, ולצרוב דיסקים זה איכסה.

אוקיי

1.אני בתתתתתת 2.יש לי חצי מטוואר רקורדס בבית אז אני מרשה לעצמי מידי פעם לצרוב 3.בקשר להצעה שתקני מה שאת אוהבת זה טיפה קשה כי אני אוהבת כול כך הרבה ובכול דיסק יש 5 6 שירים שאני אוהבת אז בגלל זה בקשתי עזרה.. 4.הגעתי לפיתרון אני יקנה את לד"ז 4ו 2. 5.יש לי שלוש דיוידי (לא צרובים) של הופעות חיות ואחד מהם זה ניראה לי מה שאתה מדבר עליו... 6. תודה תודה ושוב תודה שבזבזתם את זמנכם היקר... yellowing

CaerBannog

New member
שתקתי עד כה

אבל אני לא מוכן לראות את זה קורה, תקני גם את אחד,מבחינתי הוא גם עדיף על 2 , הוא אדיר, תקני אותו!

סליחה אם יצאתי לא נחמד קודם

אבל אני באמת מתקשה לחשוב על אחד שבולט בעיני יותר מהאחרים, וה DVD המשולש שאת מדברת עליו הוא כנראה how the west was won, נכון גדול? אה כן... וזמננו לא כזה יקר.

ThePiper

New member
HTWWW הוא לא שמו של הדיוידי...

הוא השם של אלבום ההופעה המשולש. הדיוידי הכפול נקרא בפשטות לד זפלין. לדעתי האלבום הכי מומלץ כהתחלה הוא דווקא השלישי (צירפתי עטיפה), הוא פשוט אלבום נפלא, לא צריך להרחיב במילים.

SickAgain

New member
בזפלין לא משנה עם מה אתה מתחיל

אם אתה מתעמק במוסיקה והעוצמה תופסת אותך חזק, כל אלבום יתפוס אותך...הציטוט שהבאת כמובן הוא מ "Over The Hills And Far Away" ...מאלבום שגם הוא מקום מצויין להתחלה-Houses Of The Holly, באותה מידה כמו 1,2,3,4, Presence, In Through The Out door, כל אלבום מייצג תקופה שונה, בכל אחד יש דברים מדהימים שיש ואין בשאר. כל אחד מיוחד בצורה שונה... אם ב1, יש את כור ההיתוך הכי חזק והתחלתי בין הבלוז השחור והרוק הלבן האימתני, בשלישי יש את ההשפעות העדינות של הפולק הנפלא עם נגיעות מזרחיות פה ושם... בפיזיקל גרפיטי יש גם עירוב מדהים של סגנונות והשפעות...אז בגלל כל מה שציינתי אני ממליץ להתחיל דווקא עם 1. כך זה יהייה גם כיף לעקוב אחר הלהקה בסדר כרונולוגי ולראות את ההתפתחות בכל אלבום ואלבום, מכיוון שאין שם אף אלבום שהוא פחות ממדהים, זאת תהייה הבחירה הנכונה. תחשוב שאתה עכשיו בשנת 68, והמוסיקה "הכי כבדה" שהולכת עכשיו זה Cream, Jimi Hendrix, Yardbirds, Animals וכיו"ב...ואז יוצא לאוויר אלבום חדש, תלך לחנות ותרכוש אותו..זה משהו חדש ומעניין לשמוע מה זה לכל הרוחות.. הוא נקרא בפשטות "Led Zeppelin" עם עטיפה של שחור ולבן ועליה יש תמונה בלתי ברורה של זפלין גדולה בשמיים. שים את האלבום במערכת ותשמע את המהפיכה! :)

bibi50

New member
מה שמצחיק הוא שדווקא

לד זפלין II עם whole lotta love יצא ראשון בארצנו ורק מאוחר יותר הראשון

OzzzzzY

New member
זה פשוט מאוד...

אם יש לך דיסק אחד עם כל השירים שלהם , סביר להניח שאתה מכיר את רוב השירים , אז תקנה דיסק שיש בו כמה שיותר שירים שמצאו חן בעינך...

שוב אני עם שאלה קצרצרה

אם תרשו לי להפנות אותכם לתמונות של פינק פלויד בפורום הזה והשאלה היא מי זה בתמונה מספר 002 ו003 זה הסולן או הגיטריסט??? אם אתם יודעים אשמח לתשובה.. yellowing

OzzzzzY

New member
דייב גילמור....

הוא גם סולן וגם גיטריסט...וגם זוכה "תחרות הגיטריסטים"

תוצאות אנשים

את מי שזה מעניין קניתי בסוף את לד זפלין 2 3 4 (אבא שלי היה במצב רוח טוב))עלה לי 270.99 והביאו לי "מתנה" חולצה של לד זפלין דיי מגניבה ודרך אגב- (תגובה לchocoholic-) ignorance is the best bliss ever!!!

OzzzzzY

New member
תתדחשי../images/Emo8.gif

בחירה מצויינת... פעם הבאה כדאי שתקני לד זפלין 1 , Houses of the holy , Physical Graffiti... שלושלת הדיסקים שקנית ושלושת הדיסקים האלה , הם דיסקים חובה לכל חובב לד זפלין... קחי ת'זמן , ותהני מהדיסקים

למעלה