אנשים !! עזרה!! H-)

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
אנשים !! עזרה!! H-)

אני מתנצלת מראש שאני עושה שימוש בפורום, זה בקשר לאהבה כמובן... ואני צריכה לשאול אותכם כמה שאלות... ספונטניות ואהבה... זה הולך ביחד....?....ולבליינים שבינכם..המאוד ספונטנים.. כמה רחוק הייתם מגיעים בשביל אהבה, גם טכנית וגם נפשית?...

אל תצטערי על שאלות ...

ספונטניות ואהבה לפי דעתי הולכים ביחד .. אני אתן לך דוגמא מהחיים שלי .. את שי בעלי הכרתי בטעות בטלפון .. ממש ככה .. דיברנו המון לפני שנפגשנו .. ופחדתי מאוד לפגוש אותו כי לא ידעתי בדיוק מי הוא . וככה נפגשנו לנו בתל אביב .. וזה היה אחד הפגישות הבלינד דייט שהיו לי הכי מוצלחות .. מהמבט הראשון התאהבתי בו ... למרות שכבר אהבתי את הנפש שלו .. כל הקשר שלי איתו היה ספונטני .. הפגישות ושתביני אני גרה באילת והוא בירושלים , הכל היה ספונטני .. פעם הוא הפתיע אותי וירד לאילת ופעם אני הפתעתי אותו ועליתי לירושלים לפגוש אותו ... הוא היה שולח לי פרחים לעבודה מכתבים של אהבה פקסים עם כל מיני ציורים .. שירים של אהבה שהיה מתרגם לי אותם מספרדית .. ויש לי עוד המון דוגמאות ... אהבה וספוטניות הולכים ביחד .. ולמדתי שאם מתכננים משהו תמיד קורה שהוא לא יוצא לפועל .. תמיד שמתכננים דברים הם יוצאים לא בדיוק כמו שרצינו .. שמתכנננים דברים .. הם יוצאים שונה .. ספוטנטי כלשונו הוא לעשות דברים בלי לחשוב עליהם וזה הכי כיף ... כמה רחוק הייתי הולכת בשביל אהבה .. מאילת לירושלים .. 400 ק``מ זה לא מספיק רחוק????? אני חושבת שכן .. תראי לבעלי היתה עבודה מכניסה מאוד בירושלים חברים משפחה .. הוא עזב הכל כדי להיות איתי .. כדי להיות ביחד איתי .. אם אני לא אראה בזה הקרבה בשביל להיות איתי ..אז אני לא יודעת איך היה אפשר להקריב יותר בשביל אהבה ..???? שתאהבי לעולם .. שרון

yoli

New member
שרוני!!

את גדולה בהרבה ממני וגם אני רוצה לנסוע היום מנהריה לת``א כדי לפגוש מישהו שאני יודעת שאם לא ניפגש היום הקשר כבר יימרח והכול ואז הוא ייגמר, וכ``כ יהיה לי עצוב.... ואני מתה לפגוש אותו, ואני גם לא מאמינה במרחק והכול וזה הרבה יותר מסתם בליינד, ולא תיכננו להיפגש.. ובצוהריים החלטתי שאני לא יכולה יותר והתחלתי לארגן את העיניינים....., אני פשוט מקווה שאצליח להגיע.. זהו תודה מתוקה..

ב א ר י

New member
איילת ושרוני....

אהבה וספונטניות חייבים להיות מעורבים זה בזה. אחרת האהבות שלנו היו משעממות אם הן היו שגרתיות. איילת,את שואלת כמה רחוק הייתי מגיע בשביל אהבה....? ובכן אני אומר לך את האמת,ווירטואלית,אני אפילו לא אנסה לאהוב. אך במידה ואני ראיתי את הבחורה וויזואלית ואני התאהבתי ואני חושב שיהיה לי סיכוי איתה,קודם כל אני אשוחח איתה על כך ואראה את דעתה על כך,אם שנינו נחליט שיש מה לנסות...המרחק לא יהווה בעייה עבורי,רק שתביני שאני מדבר על פרופורצייה נכונה לא נגיד דוגמא,נתניה-אילת !!! בואו נגדיר כך את המרחק עבורי עד 100-150 ק``מ אני חושב שזה אפשרי במרחק כזה,קשה אך אפשרי. גם באהבה צריך לקחת בחשבון מרחק פיזי,כי אינני חושב שאדם מקרית שמונה יוכל לאהוב מישהי מאילת !!!!!! הצודק אני ???? בארי

*g99

New member
מצטרפת אל כולם,

גם אני אכן מכירה סיפורים על ספונטניות ואהבה,חלקן מניסיוני האישי,וחלקם של חברותיי... לא יודעת מה אני אישית הייתי עושה בשביל האהבה,אך זה כל היופי בספונטניות... בהצלחה...

pank

New member
יולי יקרה!

לי אישית הספונטניות הביאה רק צרות, אבל למרות זאת אני מאמינה שצריך לתת לדברים לזרום ולהיות ספונטנים, בגבול הטעם הטוב. אני אישית רק שומעת את המילה אהבה בא לי להסתתר מתחת לשולחן...אבל לדעתי צריך לקחת צ`אנסים בחיים,אהבה היא רק חלק מהחיים, ואסור להשליך למענה הכל, יש גם קריירה ורכוש ובית וחברים וידידים וילדים וזה לא פחות חשוב.כל מקרה לגופו. חשוב מאוד לוודא שאתה מתואם עם בן-הזוג ושעוצמת הרגשות שלו זהה לשלך לפניי שאתה מוכר את הבית ומפליג איתו לאי בודד. תמיד תהיי נאמנה לעצמך ותאהבי קודם כל את עצמך, תבני לעצמך עולם ומלואו והגבר הנכון ישתלב בו. מודה בפה מלא שעלי התאוריה הזו לא עובדת, אבל אני מקרה מיוחד. ממליצה בחום ליישם.

Shanny

New member
פנק יקרה

נשמע כאילו אני ואת עברנו חוויות ממש זהות כלומר לפי צורת הדיבור שלך זה ממש כאילו אני שומעת את עצמי.... אני מניחה שהרבה בחורות עברו חוויות זהות אבל משום מה אני מזדהה איתך אולי בגלל שאחרי שהיתה לי אהבה כזו עצומה אני לא יודעת היכן אני שוב אמצא עוד אחת כזו אם בכלל אולי אני פוסלת הרבה אופציות לאהבה בגלל שהיא לא תהיה כמו האהבה שהיתה אבל אחרי ה-וואו הזה שלמזלי יצא לי לחוות אני לא מוכנה להתפשר על פחות ארז אמתין לי בסבלנות ואפתח לה את השער לליבי ואני מקווה שלבסוף היא אכן תגיע האהבה שלי אוהבת אותך תמיד כל כך כיף לי לקרוא מה שאת רושמת שלך שני

pank

New member
שני מתוקה!

חס וחלילה! להתפשר, לעולם לא! את ראויה לאהבה אמיתית ולגבר שיעניק לך את נשמתו. אני הבן-אדם האחרון בעולם שמאמין בפשרות באהבה, מעדיפה למות רווקה. כל מה שאני אומרת זה שתתני לאהבה הזאת צ`אנס להיכנס לחייך. האם נכנסת במקרה לאתר שהמלצתי לך???

ב א ר י

New member
ידידותיי היקרות....

שני ופנק,אבקש מכן,שיחות צ`אטיות-לא כאן ! אני מאוד מצטער שאני צריך לומר זאת לאחר בקשותיי החוזרות ונשנות. יש דרכים רבות להישאר בקשר קבוע כג`:ICQ,אי מייל וכמובן פלאפון !!! אני מבקש סליחה אך מקווה שתבינו אותו. תודה לכן. בארי

pank

New member
בארי יקר! זקוקה להכוונה...

ממש לא צוחקת, האם אתה יכול לפרט קצת, למה אתה מתכוון? בכדי שלא נשוב על אותה השגיאה, האם הכוונה לפרסם רק מאמרים ושירים בנושא האהבה?. בבקשה הסבר לי כי אני עדיין קצת חדשה.

ב א ר י

New member
פנק,כן בהחלט !!!

אני מתכוון לכך,שאני מעוניין שיהיו כאן הודעות תוכן הקשורות לאהבה ולתמיכה אחד בשני,כג`:שירים,סיפורים דימיוניים או מציאותיים,מאמרים,ניתן אף לצרף תמונות הקשורות לנושא,כל מה שנקשר לאהבה רומנטית,את יכולה לקרוא את הודעת המנהל ולדעת יותר אולי. המלצה,דפדפי 15 דפים אחורה ותראי איך הפורום היה בנוי,זה בערך המצב שרצוי כאן. אני מקווה שאינך נפגעת או כועסת. סליחה אם כן. בארי

pank

New member
תודה על ההכוונה!

לחלוטין לא פגועה, החריגה מהתקן נבעה מבורות ולא מתוך זלזול ברצונות שלך מבטיחה להשתדל ולעמוד בציפיות. פאנק שיש לה אליך המון הערכה.

המקליק

New member
פאנק ושני

לגביי דבר אחד אני ממש מסכים אין להתפשר!!!!!!!! אומנם זה לא טוב להכניס כל מיני שיקולים טכניים של מראה צבע שיער ושטויות אחרות אבל ברגע הפשרה נכנסים לבור שקשה לצאת ממנו אתן יודעות את ההבדל בין חכם לפיקח...... שתהיה הרבה אהבה ורומנטיקה

pank

New member
מוקדש למקליק!

אני התאהבתי בבחור מבלי לראות אותו כלל, התאהבתי בנשמה שלו בטוב לב שלו בחוש ההומור שלו, ברצינות שלו בכנות שלו, אבל מכיוון שיש לי חרדת נטישה מאוד קשה, ועבר מאוד קשה עם גברים, אין לי יכולת לתת אמון, ואני מפחדת מאהבה פחד מוות. איבדתי אותו, לא עניין אותי כלל איך הוא נראה, חבל שהוא לא גילה כלפי יותר סובלנות ונשבר כל-כך מהר, הוא בחר בדרך הקלה. פאנק שמסכימה איתך בכל מילה. ועדיין פגועה משרירות ליבו של אותו בחור.

המקליק

New member
פחד מוות.....

אכן בעייה כאובה אהבה עזה כמוות...... אני מרגיש שאנחנו באותה הסירה בהרגשה של אסור להתפשר ואפילו אפשר להישאר רווקים ורק לא לקבל second best מה שאני יכול להוסיף שעם הזמן והניסיון אצלי בכל אופן החומות דיי ירדו גם אצלך??

pank

New member
מקליק, את הלב אי אפשר להקליק

איפה שיש רוע שם מוצאת אהבה איפה שיש קור שם אני חבוקה איפה שיש זילות שם אני בת בית איפה שיש אדישות משם מדירה רגלי

המקליק

New member
את באמת לא קלה.....

הייתי חייב לומר זאת חבל עלייך אבל אם את זה את רוצה

pank

New member
והמקליק יקליק!

עדיין בלב יש תקווה לאותה האהבה לא עם בחור חסר לב לא עם בחור קר ורע עדיין יש תקווה להיעטף ברוך וחום ללכת לישון כשבלב לשנינו אותו חלום עדיין יש כמיהה להושיט יד מהוססת וליפול ברשת

למעלה