אנשים עזרה/המלצות/דעות...

הקרפיון

New member
תודה, תודה ואמן

ואני מקווה שבקרוב יהיה לי די זמן להשלים את המפות הראשונות. אני צריך צילומים של אתרים באילת, בעיקר באיזור הסטיל ופאראדייס. צלמים דיגיטליים - בבקשה, בצלילות הבאות תקדישו לי כמה פיקסלים ותנו צילומים כללים של אתרים כמו הסטיל, סלע 10, החסקה ושאר אתרים ניתנים לזיהוי במים. המטרה היא להוסיף תמונות קטנות של אתרים כדי לאפשר הזדהות במים. המפה הראשונה שיש לי מכילה כיסוי מצוין של המסדרון מהמדרגות של מרינה דיוורס ועד לעומק 30 מטר, סביב אזימוט 090, וכן די הרבה נקודות ציון נוספות באיזור (החרטום, החסקה, מסדרון החול ועוד כמה). הייתי מצרף מפה כזו, רק שאני ממתין לאישור ממי שנתן לי את הData המקורי לפרסם את זה. אני מאמין שאישור יהיה לי בסוף. תודה מראש.

atlantis

New member
עדכון קל...

למרות שימית אינו פתוח בשבת הוא מוכן לעשות לך מנוי דחיסות של 10 דחיסות ב 120 ש"ח. ול-טל לא מאמין במנויים ודוחס על בסיס תשלום במקום על כל דחיסה - ותבוא כשמתאים לו בלבד ( בקיצור התאכזבתי ).

...וההסבר המתבקש

ימית אינו מועדון צלילה. הוא פתוח בשעות העבודה המקובלות וכמובן סגור בשבת. ימית מספק שירותים הקשורים לים (לבעלי סירות וציוד ימי נלווה וגם לצוללים) ויש לו מדחס. ולטל, בהיותו מועדון צלילה, פתוח על פי רוב בהתאם למצב הים והפעילות הנגזרת מכך. סביר להניח שאם אתה רוצה לדחוס בדרך לצלילה במקום אחר והמועדון סגור, אף אחד לא יגיע במיוחד כדי לפתוח לך את שערי המקום כדי לדחוס. לגבי מנויי דחיסות, וכאמור מתוך היות המקום מועדון, רבים היו המקרים שבהם "כל ישראל חברים" אבל לא תמיד ערבים לתשלום... אתה מבין אטלנטיס, דברים בנוסח "...נו, אז שכחתי ת´כרטיסיה אז עכשיו תדפוק לי ת´צלילה...?" וגו´ אז היו מנויים, ועכשיו אין.

אילוניק

New member
נפתלי תרשה לי ברשותך !!!!!!!!!!!!

אתה גם ממציא לבעלי המועדון סיבות מי שיש לו כרטיסיה שיבורך שכח ישלם ובבלי חארטות ומה הקשר כל ישראל חברים ולא תמיד ערבים לתשלום אם בעל מועדון החליט לדחוס בלי תשלום זה החלטה עיסקית שלו ואם גם לא שילמו זה הסיכון שלקח ולא אנסו אותו להבא ילמד מהטעות לפי דברך בגלל מניאק אחד ערב או ערבי או מניוק מתקדם אני צריך גם לסבול למרות שרשמתי 25 פעם ואת כולם שילמתי וזה בשביל הדוגמא ולגבי פתיחת המקום מה הקשר לדחיסה יש עוד אלף צרכים לצולל להגיע למועדון גם לא בשביל לדחוס אם שעריו יהיו בגלל מצב הים אז מקום כזה כל הגעה אני צריך לבדוק ים ואז לבוא לא תודה מעדיף מועדון שפותח תמיד בלי קשר למצב הים סתם בשביל הרעיון יש מועדון שפותח רק אם לאחותו אין כאב ראש מה הקשר בין פתיחה ללתת שירות אם אתאכזב פעם כל מקום כמעט יראה אותי בגלל האכזבה 3 פעמים באותו יום פעם ראשונה פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי אילוניק היפה

The komoRnik

New member
אל הקיסר...

א. האם אמת בשמועה של "יש מקומות שעדיף לא לידחוס ??? . ב. האם יש אי אלו ספרים מומלצים בתחום בימקום להטריד ותיקים...? . ג. האם עדל עכו= ל אוסאמה ביאעה ? (ברחבת חניה של המעגן ??? ד. סלח לי על חוסר סבלנותי ,מיסתבר לי ש פורום אופנועים קצת יותר "תוסס" ועקב כך... , סליחה לפחות מחמת הספק ?! יום טוב ורק טוב The komoRnik

תשובה

א. לא שמעת ממני דבר כזה מעולם. ב. כן, יש רשימה שלמה ב"צלילה". ג. סליחה, אתה צודק בכוונה לאוסמנה, טעות שלי. ד. לא הבנתי מה הקשר לאופנועים, ספר לי בבקשה. שבוע טוב קיסר הדור

The komoRnik

New member
ושוב שאלה אייך איזה נודניק אני....

לא טענתי שהשמועה יצאה מימך אלה פשות שמועה ! אז אני מבין בעצם שלך לא ידוע על הענין , הקשר ל אופנועים פורום אופנועים פשוט הרבה יותר תוסס ועקב כך הכול רץ יותר מהר איין תענות ,סתם לרגע העמדתי את עצמי "במקום" על חוסר סבלנותי... ,ובקשר לשירשור אחר ! , איין לי בעיה לנסות לארגן את רעיון הניקיונות , פשוט חשבתי ש לותיקים מימני יש את ניסיון האירגון (אדמיניסטרציה) שכמובן בתור אחר ששאל את השאלה (אם הקיטבג או לא...) אז אני מוכן ליסחוב את הקיטבג
, ומוכן גם לידאוג לדברים נוספים , השאלה מי עוד ירתם לעיניין . אם כל אחד יגיד אני בעד אז ניראה לי שזה ישאר על דפי הפורם בילבד . ולא זאת היתה כוונתי .

למעלה