אנשים, עזרה דחוף!!!

A Hilit

New member
אנשים, עזרה דחוף!!!

אמא שלי שאלה אותי מה לקנות לי ליומולדת ואמרתי לה שאני רוצה דיסק של נייטוויש כי התחלתי ממש לאהוב אותם, השאלה היא- איזה דיסק לעזאזל?! יש להם 7 אלבומים ואני חייבת לדעת איזה מהם עשה הכי הרבה רעש ועל איזה אתם הכי ממליצים לי אז בבקשה תגיבו.... הילית

A Hilit

New member
נ.ב

קראתי את ההודעות שלכם וראיתי שאפילו לא הזכרתם את ניטוויש בתור להקת פאוור טובה, אם יש לכם להקות אחרות שאתם ממליצים לי אני אשמח לשמוע אבל אני מעדיפה לדעת איזה אלבום היה הכי מוכר של נייטוויש

TarwenR

New member
ווישמאסטר

לי יש אותו

Dream Slayer

New member
יש לי 4...

תקני או את century child או Once אחד טוב זה גם Over the hills and far away אבל גם wishmaster חביב (+)

A Hilit

New member
תודה!

קראתי את הביקורות של וואנס יש לי כמה שירים ממנו ובאמת השיר הכי טוב זה ghost love score ויש לי את השיר Over the hills and far away והוא מאוד הצחיק אותי.. אולי אני בכולזות אבקש ממנה את וואנס אבל הבעיה היא שאני רוצה אחד ישן, מההכי טובים שלהם ולווישמאסטר יש שם מגניב ואהבתי את she is my sin עכשיו אני שוב בהתלבטות קשה עם עצמי, יש למישו את העטיפות של ארבעת האלבומים? תודה מראש..

לא!

א-ל תקני את once. זה כאילו אלבום נהדר והכל.. אבל.. אני פשוט לא ממליצה להתחיל לשמוע אותם ממנו. בקשי ממנה לקנות לך את Wishmaster, אלבום אלוהי.
ויש באתר הרשמי שלהם את כל העטיפות, www.nightwish.com

חביב (+)?!?!? איתמר מה יש לך?!

וישמאסטר אחד האלבומים הכי גדולים שלהם. באמת שאני לא מבין איך אפשר לאהוב כ"כ את וואנס ולחשוב שוישמאסטר רק חביב.. וואנס זה לא נייטוויש! הוא אלבום נחמד, אבל הוא לא נייטוויש! זה סגנון שונה ופשוט הרס אותם!

הבאסיסט צודק, וואנס שונה מהסגנון של

הם לחלוטין, לך לטאגליינז פה בפורום ותקרא את הביקורת שעשו על זה, היא מסבירה נכון, יש שם 3-2 שירים סבילים, וזהו ווישמאסטר וסנטורי צ'יילד זה פאר היצירה
וגם לאושן בורן לא חסר בכלל

למעלה