אנשים עופו ליםםםם מי שנישאר פה חוטף מכות אני יחזור עם דיווח ביי=) לכו שחטו
I ILANA360 New member 10/9/05 #1 אנשים עופו ליםםםם מי שנישאר פה חוטף מכות אני יחזור עם דיווח ביי=) לכו שחטו
I ILANA360 New member 10/9/05 #4 אוףף איזה הורים מחעתצבנים סתם קמתי מוקדם ויכולים להוריד ארותי לים רק עוד שעה וחצי..כוסעמקקקקקקק
י יוסיא New member 10/9/05 #5 בת"א לא משהו בכלל.... גל של ברך שנשבר על החוף , כשרובו סגור, ים חרטה היום אולי סוף שבוע הבא יעלה משהו יותר טוב. מישהו יודע למה הנייבי כבר לא עובד? או שזה רק אצלי
בת"א לא משהו בכלל.... גל של ברך שנשבר על החוף , כשרובו סגור, ים חרטה היום אולי סוף שבוע הבא יעלה משהו יותר טוב. מישהו יודע למה הנייבי כבר לא עובד? או שזה רק אצלי
M Mtntz New member 10/9/05 #7 האמת שאין ים כזה מרשים... כמו שאמרו מקסימום ברך, פעם באיזה חצי שעה קצת יותר..אבל גל סגור שנשבר על החוף ממש...
האמת שאין ים כזה מרשים... כמו שאמרו מקסימום ברך, פעם באיזה חצי שעה קצת יותר..אבל גל סגור שנשבר על החוף ממש...
I ILANA360 New member 10/9/05 #8 ואיי עכשיו חזרתייי היה כיף בטירוףףףףףףף לומרות שכול שניה עברתי חוף..קצת סחף אבל סבבה התקפות טובות רבתי עם איזה ערס אחד ואז אבא שלו בא להביא לי מכות חחחחחחחח
ואיי עכשיו חזרתייי היה כיף בטירוףףףףףףף לומרות שכול שניה עברתי חוף..קצת סחף אבל סבבה התקפות טובות רבתי עם איזה ערס אחד ואז אבא שלו בא להביא לי מכות חחחחחחחח