ל ליסאן New member 7/3/06 #37 אני באה ברכבת של 8:37 ../images/Emo41.gif מאשדוד שזה אומר שבערך ב9וחצי רבע לעשר אני אהיה בת"א
E Envious New member 7/3/06 #42 אוו ואו אם זה ב-9 צריך להתארגן כבר יום קודם..אני לא טובה בדברים האלה. וברור שאני אבוא ~ !D:
L LoRd KeNtArO New member 8/3/06 #46 אני מגיע .... אני שונא תור ... אני אהיה שם ב 7 בבוקר !!!! אוף לא יצא לי להתחפש .... לא נורא פעם הבאה ........יש לי תרוץ אני בצבא.................
אני מגיע .... אני שונא תור ... אני אהיה שם ב 7 בבוקר !!!! אוף לא יצא לי להתחפש .... לא נורא פעם הבאה ........יש לי תרוץ אני בצבא.................
L LoRd KeNtArO New member 8/3/06 #48 לא חשוב...אני רוצה להיות הראשון שיקנה כרטיס.... ניא... וחוץ מזה לא ממש אכפט לי אני יוצא מהבסיס הרי .... דרך אגב איזה יום זה ?<
לא חשוב...אני רוצה להיות הראשון שיקנה כרטיס.... ניא... וחוץ מזה לא ממש אכפט לי אני יוצא מהבסיס הרי .... דרך אגב איזה יום זה ?<
R Riku FanBoy New member 10/3/06 #59 שמח לראות שזכיתי לתגובות ^_^ אני אהיה שם חצי שעה לפני הפתיחה בשביל לפגוש אנשים ולהתארגן ^^
D draqo New member 10/3/06 #60 וואו אנילא יודע אם אני בא או לא אם כן אז אני בא בסביבות 6 ומעלה...באיזה שעה זה נגמר?