אנשים... עדכון

green lantern

New member
אנשים... עדכון

לא הייתי כמה ימים בבית ולא ראיתי צ´אן.. אז מישהו יכול לעדכן אותי... הפרק האחרון שראיתי היה הפרק הראשון לעונה כשג´ייד נכנסת לעולם המקביל או להיסטוריה המקבילה בעצם

swirrrly

New member
עדכון

בפרק השני, הם מצליחים לברוח על שטיח שמעופף בעזרת הקמעות, אל אוסטרליה. לאחר שג´ייד מגרשת 4 שדים, ומוצאת לאט לאט את שאר צוות הג´יי, בארבע השדים האחרים היא ושאר הטובים נלחמים בהם בכך שהיא מוסיפה דברים ליומן כל העידנים. למשל שצפע הופעת לחצי רובוט, ת´ורו הוא סופר-ת´ורו וכך הלאה... בסוף היא כותבת שהדוד מגרש אותם, היא מחזירה את הפינה הקרועה לדף המתאים בספר והכל שמח. בפרק אחרי זה, קוראים לו "enter the cat", ג´קי מוצא פסל של חתול שהופך את מי שנסרט מציפורניו לחצי חתול חצי בן אדם. ולמונט וג´ייד נשרטים ממנו. הדוד אומר שהנוגדן לזה הוא "בפנים", וזה מתוך רמז שהוא מצא. אף אחד לא מבין מה הכוונה. בסוף ג´קי שובר את הפסל, כיוון שהוא מחליט שהוא מסוכן מדי מכדי לשים במוזיאון, ואז יוצאת משם אבקה סגולה שמחזירה את כולם לבני אדם. זאת הכוונה ב"בפנים", יעני בתוך הפסל. בפרק אחרי זה, הם יוצאים לשיט תענוגות בספינה, אבל לא ראיתי את ההתחלה של הפרק, פספסתי, ישנתי. בקיצור כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שהיו שם כמה בריונים, שרצו עוד איזה חפץ עתיק בטח של ג´קי, אבל הם ברחו בגלל קמע הסוס, כי הם חשבו שזה יתפוצץ או משו, כנראה הם ראו את קמע הדרקון מקודם בפעולה.. בקיצור האונייה נתקעת בקרחון, וכדי לתקן אותה ג´קי מצמיד את קמע הסוס אל אחד מהקירות הפנימיים. למידע מלא כנס לקישורים, לאתר הלא רשמי של הסדרה. בפרק של היום, ג´ייד מקבלת קמע ירוק שיש עליו קללה אירית, שמביא מזל רע לכל מי שמקבל את הקמע בהסכמה. כדי לבטל את הקללה יש להחזיר את הקמע לכור שלו באירלנד. אז ג´ייד מעבירה את הקמע לג´קי, והם יוצאים למסע. הם נתקלים בבריונים שחושבים שג´ייד היא שדון, כי היא התחפשה לאחד כדי להשיג מהם מידע, אבל הם רודפים אחרי ג´ייד בשביל האוצר, זה יום פטריק הקדוש וג´קי לא לבוש בירוק, וגם פין יצא מהיד האפילה והחליט להקים כנופייה משלו עם רטסו וצ´ו שהצטרפו אליו בהמשך, כשפין הבוס שלהם. בקיצור בסוף הקמע חוזר לכור. אם אתה רוצה תמונות מהפרק כנס לפינת הקישורים, יש שם אתר עם המון המון תמונות מכל פרק ופרק.

swirrrly

New member
אוקי,

התיאור של הפרק של היום יצא לי לא ברור, מקווה שהבנת משו, ואת המילה קמע שם תחליף ביהלום, או אבן. והנה קישור לתקציר על הפרק שישנתי בו.

למעלה