אנשים, סקר סופ"ש!!!!

PianoGirl20

New member
אנשים, סקר סופ"ש!!!!

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים? מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות? מה התוכניות לסופ"ש? דבר טוב השבוע? דבר רע השבוע? שיר השבוע עברית? שיר השבוע אנגלית? סרט השבוע? ספר השבוע? תקוות לשבוע הקרוב? דבר שהצחיק אתכם השבוע? ארוחת שבת- אין/אאוט? שיהיה סוף שבוע רגוע!

PianoGirl20

New member
ואני עונה...

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים? עוד לא חזרתי..
(מתחילה בראשון..) מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות? אני כמובן.. מה התוכניות לסופ"ש? לראות היום סרט עם מיוזיק וויול, ומחר לחזור למושב ולהתארגן ללימודים.. דבר טוב השבוע? הופעה של יהודית רביץ וגידי גוב בעמק יזרעל דבר רע השבוע? שפספסתי עבודה בגלל דבר טיפשי.... שיר השבוע עברית? 'עיניים זרות'- רונה קינן שיר השבוע אנגלית? don't stop me now- של קווין סרט השבוע? the pursuit for happiness עם וויל סמית' ספר השבוע? הילדה שאהבה את טום גורדון- סטיבן קינג תקוות לשבוע הקרוב? שאני וחברה טובה שרבנו נשלים.. דבר שהצחיק אתכם השבוע? שבזכות זה שנפל לי הפלאפון על הריצפה הכרתי מישהו.. ארוחת שבת- אין/אאוט? אין, אבל אנחנו לא עושים.

Lir האחת

New member
../images/Emo39.gif

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים? קלה
מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות?אני.. מה התוכניות לסופ"ש?חוגגים היום יום הולדת לידיד
דבר טוב השבוע?סוד
דבר רע השבוע?אבד לי השעון
שיר השבוע עברית?.... שיר השבוע אנגלית?...... סרט השבוע?שכחתי את שמו
ספר השבוע?מתחילה לקרוא את "תליין האהבה".. תקוות לשבוע הקרוב?למצוא עבודה?
דבר שהצחיק אתכם השבוע? קיבלתי מסר מצחיק אתמול
ארוחת שבת- אין/אאוט? בטח שיש... הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
קדימה [ולא אולמרט...]../images/Emo27.gif

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים? מעייפת. מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות? אני תמיד הולכת לישון בשעות מוזרות, זה לא פקטור. מה התוכניות לסופ"ש? אם לא יצליחו לשכנע אותי לצאת אז ללכת לישון ולהשלים שעות שינה של 3 ימים
דבר טוב השבוע? אנערף. דבר רע השבוע? לא קרה. שיר השבוע עברית? שלום חנוך - לאט לאט. שיר השבוע אנגלית? Sweet Dreams - Eurythmics סרט השבוע? לא יצא לי לראות אחד השבוע. ספר השבוע? לא יצא לי לקרוא אחד השבוע. תקוות לשבוע הקרוב? שהחזרה ללימודים תיהיה חלקה. דבר שהצחיק אתכם השבוע? לא זוכרת. ארוחת שבת- אין/אאוט? אני אכלתי עכשיו צהריים אז... סופ"ש מטריף
.

RichardSmith

New member
המממ

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים? מעייפת. מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות? אתמול הלכתי בשתיים לאחר שחזרתי מכדורגל ב 11 מה התוכניות לסופ"ש? סרטים דבר טוב השבוע? חגיגת שבועות ומישהי במצלמה דבר רע השבוע? לא הצלחתי להפגש עם מישהי שיר השבוע עברית? כשתגדל של פוליקר שיר השבוע אנגלית? everything I do סרט השבוע? full metal jacket ספר השבוע? הארץ הטהורה תקוות לשבוע הקרוב? אין משהו מיוחד. דבר שהצחיק אתכם השבוע? לא יכול להצביע על משהו ממש מיוחד. ארוחת שבת- אין/אאוט? אאוט.

D:

במילה אחת- איך היתה החזרה ללימודים?
איזו חזרה ללמודים? [ספיר] מי עדיין הולך לישון בשעות מוזרות? אני D: מה התוכניות לסופ"ש? דבר טוב השבוע? אמממממממ........... שבועות?.... דבר רע השבוע? קאסמים שיר השבוע עברית?
שיר השבוע אנגלית? נייטוויש- Dead Boy's Poem סרט השבוע? ראיתי רק חלק מהגו'ב האיטלקי... זהו חח ספר השבוע? תחיקת הבנייה
תקוות לשבוע הקרוב? שיהיו לי חיים נורמלים D: דבר שהצחיק אתכם השבוע? איך שהכלבה שלי ישנה, חצי על הגב חצי על הצד. שנת עקומים
ארוחת שבת- אין/אאוט? אאוט... אנחנו כבר לא עושים את זה... וכשהיינו עושים זה היה מביא ברוב המקרים למריבות. D: לילה טוב...

אמממממממ

בחזרה ללימנודים הייתה נחיתה קלה השיעור האחרון התבטל ועשיתי גיחה לים לשעתיים:) איו תוכניות לסופש, קצת להשלים לימודים אבל כמובן שבינתיים אני מתחמקת וזהו הסיבה שנאי פה:) דבר טוב השבוע חזרנו ללימודים דבר רע השבוע חזרנו ללימודים נורא רציתי לחזור אבל ההסכם לא משהו... תקוות לשבוע הקרובבבבבבבבבבב שיעבור מהר הצחיק אותי השבוע דאנטה ארוחת שבת אין אצלנו במשפחה אלב כבר נמאס:)

למעלה