אנשים! נמאס!!!!

אנשים! נמאס!!!!

רק רציתי להגיד שאני אף פעם לא הייתי מאוכזבת כל כך ממשהו כמו שאני מאוכזבת עכשיו מנוער מרצ. אני מסניף קרית אונו, ולא דאגו להודיע לי שום דבר מדוייק (שעה, מקום, כלום) על הפורימון שמתקיים\התקיים ביום שלישי. נמאס לי כבר שאנשים מבטיחים הבטחות כל הזמן (וזה לגיל המדריכה שהבטיחה להסביר לי על הבחירות לעירייה) ולא דואגים ליידע אותי (ואני לא היחידה) לגבי פרטים (והכוונה פה היא גם לגיל וגם לטינקרבל) כאילו שהפרט הקטן (החניך בנוער מרצ) לא מספיק חשוב ומשמעותי. אז אם גם אתם לא רוצים להגיע לכזה מצב של אכזבה ויאוש בתנועה שאתם מאמינים בה, כדאי לעשות משהו. ואני מציעה לעשות הפגנה של כל החניכים בנוער מרצ נגד היחס\חוסר יחס של המדריכים וההנהלה. די לאדישות!!! צריך לעשות רפורמה כדי שאנחנו החניכים, נהיה גם חלק בלתי נפרד מהמערכת הזאת שקוראים לה נוער מרצ. ושוב אני חוזרת לסלוגן הידוע: "כולם מבטיחים ורק מרצ מקיימת". עד עכשיו זה היה: "כולם מבטיחים ואף אחד לא מקיים". לפניות ותגובות, מספר האייסיקיו שלי הוא: 106627948 מספר הפלאפון: 058342543 שרון.

limorily

New member
אני איתך../images/Emo70.gif

אני מסניף כפר סבא וגם לי לא מודיעים אף פעם על דברים כמו פורימון ואחרים וגם אני כתבתי וחזרתי לכתוב על גבי פורום זה שנמאס לי ואף אחד לא התייחס אלי אני איתך במאבק זה לימורילי

TheSimon

New member
מספיק לקטר../images/Emo46.gif

חתולי, ראי הודעה זו בתגובה גם במקום השני. אני אישית התקשרתי ל31 איש מסניף כפ"ס ואלכס לעוד 7, הסניף שלכם כוסה כליל לאורך 3 שעות ישבתי על כסא וחייגתי וחייגתי אם לא היית בבית סורי. סניף ק.אונו, כשהגנו לסניף שלכם כבר הייתה הורה חדשה (אין כמו ניהול מוצלח) שעל פיה אי יוצרים קשר עם היו"ר סניף ומי שרוצה מקבל פרטים ממנו. אני אישית דיברתי עם טינקרבל ביום רבעי בצהריים וגיל (הש"ש) דיברה איתה אחר הצהריים (שוב תימון מושלם) כך שבמקום לקטר יכולת להרים אליה טלפון או פשוט לקרוא בפורום את ההודעה שכתבתי לאחר שחזרתי שבה פירטתי לאורך ולרוחב את כל הפרטים כפי שנמסרו לאלה שהצלחתי לדבר איתם בטלפון. אם כל כך חשוב לכם לקבל קשר אולי תבואו לחמל טלפונים במקום לשבת בבית ולהזיכר שלא הודיעו לכם.

eviv

New member
למה מאשימים אותה?

אני לא חושב שאפשר להאשים פעיל בזה: שלא היה בבית או שלא נכנס לפורום או שהיור סניף שלו לא העביר לא קשר או לא היה בחמ"ל טלפונים- שנועד לכמות מועטה של אנשים אני חושב שפעם הבאה צריכים לומר ליור סניף שיעביר קשר. אף חניך לא אמור לקבל מסרים טלפטים שיש פעילות ולהתקשר ליור הסניף שלו...

TheSimon

New member
סליחה

ברגע של חניך יש שלוש דרכים לדעת משהו והוא לא יודע כנראה שיש בעיה. שלושת הדרכים הם: 1)חמ"ל 2)ש"ש / יו"ר סניף 3)פורום. אם יודעים שמשהו גדול כמו הפורימון מתקרב אפשר לשואל, ואם אותו האדם יכול להכנס לנט כדי לקטר פעמיים הוא יכל גם להכנס לפורום/לאתר של נוער מרץ ולבדוק. היו"ר סניף לא אמור להתקשר ל20 איש כדי להודיע להם הודעה.

הא?

מותר לשאול מי מסתתר מאחורי הכינוי הזה? למיטב ידיעתי כל האנשים בסניף קבלו הודעות על הפורימון אם בפעולה ואם בטלפון. למיטב ידיעתי כולם מקבלים הודעות אצלנו בסניף.

למעלה