אנשים, נישבר לי הזין!

oooooOFIR

New member
אנשים, נישבר לי הזין!

תסלחו לי על הכותרת אבל היה לי פשוט חרא שלי יום! אחרי שהיה לי כל כך כיף אתמול... הלכתי לישון ב6 בבוקר וקמתי 12 וחצי בבוקר עם הנביחות של הכלב שלי. כזה כאב ראש וכאב בטן בחיים שלי לא היה לי. שתבינו שתיתי בחיים שלי, אבל כאלה כאבים... כאילו נפל לי על הראש המקרר של אריאל שרון. עוד, הייתה לי שריטה ענקית על הרגל, אני לא רוצה אפילו להתחיל לחשוב איך היא הגיעה לשם... כמובן שלא הייתי במצב ללכת למכון כושר (שוב אני לא אהיה 3 פעמים בשבוע) או לעשות שיעורים לפסיכומטרי כמתחייב. ומחר אני הולך לקורס בלי שיעורים. אני חושב שכדאי לי להתחיל לנקות את הבית, כי בקצב הזה עם הציון שאני אוציא, אני אעבוד בניקיון. בקיצור, כשקמתי היה ניראה לי שהיום הולך להיות די משעמם (בגלל חוסר היכולת שלי לבצע פעולות מורכבות), ואז אח שלי מתקשר אלי ומציע לי לנסוע איתו לאיזה מפעל בגליל, שהוא היה צריך לבדוק בו משהו, ולארח לו לחברה. אז נסעתי עם אח שלי. רוב הנסיעה היה די נחמד, אבל אז הוא התחיל לטחון לי את השכל. אתם לא מכירים אותו, הבחור בן 29 נשוי עם ילדה מתנהג כמו ילד מפגר. העצבים שהוא גרם לי הביאו אותי להיות מאוד קרוב לזרוק לו את הפלאפון מהחלון של המכונית (ואני מסוגל!). מה גם שהנסייעה התארכה, ובמקום שאני אחזור הבייתה אחרי שעתיים חזרתי אחרי 4 שעות, כי בדרך הוא היה צריך לעצור במגה וגם כי הגאון התבלבל בדרך. סיוט. אחרי שסוף סוף הגעתי לבייתי מורעב, בנוסף לשאר תחלואי, הלכתי למחשב לבדוק האם סוף סוף האנשים הנחמדים שמנהלים את האתר לילה, החליטו לשים את התמונות ממועדון החורבה. וכן אחרי כמה שעות (אחרי ששמו את התמונות של כלללל המועדונים האחרים לפני) הם שמו את התמונות של החורבה. אני כולי נירגש, מת ליראות את הבחור החתיך שאלוהים שם אותי בתוכו, מתחיל לחפש את התמונה. עובר עמוד1 ...עובר עמוד2 ...עובר עמוד 6.... ואין! כניראה הצלם הערס החליט שתמונות של כמה קונפות בפוזה של מתחרמנות אחת עם השנייה מסוף הערב שוות למחוק את התמונות מתחילת הערב, יחד עם התמונה שלי ושל חברים שלי. ומה לי נותר, אלא לאחל לו למות מות קדושים כמו ישו הצלוב (הירידות שלי משתפרות...). בקיצור אחרי זה אני הולך לחבר שלי, לבצע ניתוח מעמיק של ליל אמש, ושוב אנחנו ניכנסים ללילה וצופים בתמונות- אני מתעצבן פעם שנייה. אחרי זה הוא הצליח לעצבן אותי שוב, הפעם על דבר אחר- בקיצור, היה נהדר... אחרי זה (לפני כשעה למעשה) אני שב לבייתי ואימי צורחת לי, כאילו חייה היו תלויים בדבר, לנעול את הדלת של הבית. הרהורים נוספים: למה בא אלי בחור במועדון ושואל אותי "אתה אוחצ'ה?" (ומורי, זה לא היה הצלם מהאודישן...). מישקעים נוספים מאתמול הם מישקעים שיושבים טוב טוב בבטן, בתחת ובשאר חלקי הגוף. מעניין איך החצי עוגת בראוניז מאתמול תשפיע על האחוזי שומן שלי... אני חושב שפעם הבאה אני פשוט אקח אינפוזיה של שומן ואני אחבר אותה לעורק הראשי. מה עוד??????????? היה לי היום חוג יוגה ושכחתי מזה! (וכפי שאתם שמים לב אני זקוק לזה מאוד). אגב המדריכה החמודה
אמרה שהשתפרתי מאוד...
הערה: הבחור במועדון בטח לא יודע שאני הולך ליוגה
ויש עוד! יש לי ביום שני יום סיירות ואני לא יודע אם ללכת או לא.. למי שלא יודע עד לאחרונה הייתי בכושר קרבי (במשך שנה וחצי), אפילו היה ניתן לכנות אותי "מורעל". כך היה עד שהתעוררתי יום אחד (לפני שבועיים) והחלטתי שאני לא אוהב יותר צבא. יום שני היום סיירות, ואמנם כבר החלטתי שאני לא רוצה, אבל זה עדיין מעיק ואני לא יודע מה לעשות... (עצה... מישהו? עברי?
) מה עוד??????? אני צריך ללכת למישטרת תנועה לדווח על התאונת דרכים שעשיתי ואין לי מתי! צריך לקום בבוקר (ואני מתחיל את היום בשתיים). מה עוד, שפעמיים כן קמתי ונסעתי אבל לא דיווחתי רשמית כי אם הייתי מדווח במועד ההוא היו שוללים לי את הרשיון לחודשיים לפחות במקום (ואז בכלל הייתי מתאבד), פעם שנייה שהלכתי השוטר הנחמד שאמר שידאג שלא יקחו לי את הרשיון לא היה! מה גם, שהתחנת מישטרה היא בעכו, מקום דוחה כשלעצמו, ובדרך אני צריך לנסוע לפני זקנים נהריינים שנוסעים 30 קמ"ש בנתיב השמאלי. לפחות יש זהבי עצבני ברדיו... אם כן, חיי הם גיהנום עלי אדמות. מחר אני צריך לקום ב7 בבוקר לנסוע ללימודים, אני אתנחם בזה שלפחות לא יכאב לי הראש...

Ez sLeeP

New member
פאק.

אני חושב שחסרה לך מנוחה. לך לישון אופיר. תקום כאיש חדש.

lollapalooza

New member
אופיר...

מה לעשות, יש גם ימים כאלה שהכל הפוך, ששום דבר לא עובד כמו שצריך. שהכל חרא. זה קורה לכולם ואלו הימים שאנחנו מעדיפים למחוק מהזיכרון. אבללל- תמיד טוב שהיום נגמר באיזשהוא שלב ומתנחמים בתקווה שאולי מחר יהיה טוב יותר. בוא נגיד ככה- שאלו יהיו הצרות שלנו. בעניין היום סיירות- אני עדיין חושבת שכדאי לך ללכת, אין לך מה להפסיד. לילה טוב.

oooooOFIR

New member
אין מה להפסיד לא מדוייק...

תראי, רוב הסיכויים הם שאניע אעבור אותו אם אני ארצה, התאמנתי ממש הרבה זמן בשבילו. אם אני אעבור אני יכול עוד למצוא את עצמי באגוז, דובדבן או צנחנים בלי לשים לב... וממש אין לי חשק לבלות 3 שנים בשטחים (בעיקר אידיאולוגית). זה מזכיר לי שבאימונים של הכושר קרבי, אז רצנו ממש הרבה, וכשלא היה לי כבר כוח הייתי שר בלב משפט אחד מפז'ו צבאית "30 כבר לא ניראה רחוק...." וככה רק את המישפט הזה שוב ושוב...

lollapalooza

New member
טוב...

אז אם אתה לא רוצה ללכת- אל תלך. בכל אופן, מה שלא תעשה, שלא תמצא את עצמך במצב שאתה לא שלם איתו (ז"א עד כמה שאתה יכול)

oooooOFIR

New member
אין לי מושג מה לעשות

כניראה כרגיל אני אחליט ברגע האחרון

וואו אופיר

קודם כל-אני עובד בניקיון כבר עכשיו,אז לא לזלזל!
סתם מותר לזלזל.מותר מאוד. ובקשר לצבא,זה נורא מצחיק,כי אני מעריך שאנחנו ממש מנוגדים אידיאולוגית,יותר מכל 2 אנשים אחרים בפורום הזה,כנראה, ובכל זאת שנינו לא רוצים לשרת בשטחים..אידיאולוגית..(ואני עוד גר שם,אנשים יהרגו אותי..)וגם לי זה קרה מתישהו הבום הזה של 'פאק,אני ממש לא רוצה להיות שם'(ובעצם גם בשום מקום בצבא..אבל זה כבר משהו אחר) זהו,סתם רציתי לשתף..כמוך בעצם,אז גוד לאק!

oooooOFIR

New member
אין לך מושג איזה קיצוני זה היה אצלי

אני הייתי חולם בלילה על איך שאני מפקד על ספינה בחיל הים, או איך שאני רוצח את חסן נסראללה. ופתאום... איך אני יוצא מהצבא והופך לראש ממשלה... האמת זה היה יותר אירוע שגרם לי לא לרצות יותר ... אבל זה לא רק זה, אני מרגיש שזה פשוט לא עושה לי את זה יותר.

אופירוש ../images/Emo187.gif

קודם כל תנחומי הכנים על היום המזעזע הזה אבל בוא נראה את הצדדים החיובים בעניין :
הצלם מהאודישן חייב להתקשר נוווווו בשבילי!!!!!!!!
עוד בחור חתוב התחיל איתך - אופירוש אתה מגנט!!!!
אתה בקרובמסיים אם הפסיכומטרי אני רק התחלתי את הסיוט היום!!!! ואגב תומררררררררררר ונושי יקירי (וגם נדבוש שכבר יודע ..) המדריך שלי בפסיכומטרי הוא פולנייייייי שעושה לנו מצפון על כל דבר!! סתם פריט מידע חיוני וחביב בקיצור אופירוש אז היה לך יום אחד גרוע ,אבל יש לך עוד 364 ימים בשנה שיכולים להיות הכי טובים שיש

oooooOFIR

New member
מורי

אם הצלם מהאודישן מתקשר אני אומר לו שזסה אבא שלי אופיר ונותן לו את הטלפון שלך. עיניין המגנט - זה מה שמדאיג אותי... פעם בסדר פעם שנייה אוקי פעם שלישית... אבל ראבק די פסיכומטרי- גם המדריך שלי עושה לנו את זה. וכזה בכל הספרים של השיעורים יש הערות כמו "קראת היום שעה אנגלית?" חחחחח...

חחחחחחחח../images/Emo187.gif

אל תקח את זה קשה אז בנים חושבים שאתה שקסי!!! לא נורא קח את זה בתור מחמאה!!! ולעניין המדריך - אויש זה נוראי!!

oooooOFIR

New member
נכון

אני מה זה מרגיש רע אחרי זה. אני בכלל לא קורא אנגלית והוא כזה אומר: "למי שלא קורא אנגלית, כשאתם מגיעים הבייתה תלכו למראה ותגידו לעצמכם 'אני דופק לעצמי את הציון בפסיכומטרי'"

אבל דוגרי הוא צודק ../images/Emo187.gif

אנגלית חשובה רצח!!! אני רוצה פטוררררררררררררררררר

oooooOFIR

New member
גם אני

וואי את אתם שמים לב כמה כתבתי היום... ולחשוב שלפני כמה ימים תומר רשם לי ליכתוב לפחות הודעה ביומיים, חחחח...

lollapalooza

New member
אוי ומשהו משעשע

את זה שהמחשב שלי דפוק כולכם כבר יודעים אז איך שאני באה להגיב להודעה של אופיר, מופיע לי המסך הרגיל של כתיבת תגובה ופתאום, מעצמו, בלי שנגעתי בו בכלל, קופץ לו העמוד וזה מה שמופיע לי על המסך
אחחח אני אומרת לכם, למחשב שלי יש חיים משל עצמו.

lollapalooza

New member
../images/Emo70.gif HOLY SHIT

יצא מעפן, טוב נו, למי שלא הבין,זה היה העמוד הראשון של הפורום.

lollapalooza

New member
ירצה../images/Emo35.gif

הבן זונה עצמאי לגמרי. כובה כשבא לו, נדלק כשבא לו. האינטרנט מתנתק אחת לחמש דקות, האייסיקיו משתגע, דפים עוברים מאליהם (בהנחה שהם באמת עובדים) בקיצור- כל קשר בין מה שאני רוצה שהמחשב יעשה לבין מה שהוא עושה בפועל- מקרי בהחלט

Arielcohen

New member
אופיר!

באמת יום מגעיל! אם זה מנחם זה קורה לכולם לפעמים ויהיו עוד ימים טובים ומצוינים אז אל תהיה בדיכי! "והימים יחליפו את עצמם, השניות כמו חיידקים שאין להם תרופה..."

למעלה