אנשים נחמדים שלום,

שלומית86

New member
אנשים נחמדים שלום,

טיפ טיפה עלי: בת עשרים, סיימתי שירות לאומי, בארה"ב עכשיו. והכי חשוב שכחתי: מחפשת מקצוע. או יותר נכון, בשלב זה, מחפשת לימודים לשנה הבאה. אופציות בינתיים: ביופסיכולוגיה, חוג משולב: פילוסופיה, מדעי המדינה וכלכלה, ואם תאמרו שאני מתאימה למשהו אחר, זו גם תהיה אופציה. אה כן, אני רשומה באוניברסיטה העברית, עדיין אפשר לשנות עדיפויות, אבל לא להמון זמן... תודה לכם, ויומקסים שיהיה.

שלומית86

New member
וכמובן, יש לכם אישור מלא

לנתח ת'כתב שלי כאוות נפשכם. (רק עכשיו קראתי שצריך לכתוב את זה במפורש...)

shamon51

New member
תופעה שהיתה כבר בכתב אחר

מצב של התחלת השורה יורדת ובסוף מתיישרת

shamon51

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif לשלומית

אוהבת שינויים, בעלת דמיון, אינדיבידואלית, בעלת אנרגיות מעוררת אחרים לפעולה, רואה את החיים כמלאי אפשרויות בעלת יכולת דיבור , וכושר אילתור מהר יצירתית, סקרנית, בעלת דמיון, חמה וחברותי מתענינת ב איך אנשים מבינים, בסמלים, במטפורות לומדת בעזרת הדמיון, יוצרת בקבוצות, אוהבת לכתוב מחפשת מורים חמים ומלהיבים מתקשה בקבלת ביקורת, לא תמיד משלימה משימות לא תמיד אוהבת להתחייב שמא תפסיד אפשרויות אידיאליסטית אך עלולה להיתפס כתמימה הרפתקנית, וובודקת גבולות לעיתים תוך כדי סיכון

shamon51

New member
אומרים שכל צד של המוח אחראי

על חלק אחר של הדף ועל כן יתכן שיש "ריב" בין שני החלקים
הימני קצת פסימי (קו השורה יורד)
השמאלי יותר נחשו ופוזיטיבי

shamon51

New member
הי דפנה - תפקוד המוח ןעצבי העינים

מראים שצד ימין של המוח רואה את צד שמאל של הדף ולהיפך תקני אותי אם אני טועה

samwised

New member
התמונות מתחברות במוח

שתי מחציות המוח אינן פועלות בנפרד, אלא אם כן עברת ניתוח לניתוקן בכפיס המוח... אחרת לא היתה ימינך יודעת מה ששמאלך עושה
דפנה

shamon51

New member
מאחר ובזמן כתיבת

החלק הימני התמונה עוברת דרך ההימספרה השמאלית ובצד שמאל דרך הימנית, יתכן שיש השפעה לא ?

samwised

New member
אם תקבע לכותב את הראש

ולא תאפשר לו שום תנועה, יכול להיות שאיזה ס"מ בכל צד ייתקע על עין אחת, אבל במציאות בשעת הכתיבה אין לזה שום משמעות כשראיית הכותב תקינה בשתי עיניו. אתה לא יכול להשוות בין תנאי מעבדה טכניים לתהליכים שאנחנו מדברים עליהם, שיש בהם רצף של תנועת מעקב של העיניים אחר התקדמות תזוזת העט. תאמין לי שאני יותר צודקת
דפנה

שלומית86

New member
זה קשור לחלוקת התפקידים של המוח?

האם אני יותר אומנותית? יותר ריאלית? הצד השמאלי נחוש- מה זה אומר? דומיננטי יותר? או רק אופטימי יותר? לא לגמרי הבנתי את עניין שני הצדדים. אשמח להסבר. (הבנתי מה רואים בכתב- אבל מה קורה במוח, ואיך זה משפיע על האישיות?)

שלומית86

New member
אני נפעמת לחלוטין.../images/Emo2.gif

אומנם מקצוע לא בחרתם לי, אך בהחלט למדתי כמה דברים על עצמי ועל כוחה האדיר של הגרפולוגיה. רוב תודות!!!!

שלומית86

New member
שמעון שלום, להלן תגובה מפורטת:

בגדול, רמת הדיוק שלך מדהימה להפליא. אעבור דבר דבר: אוהבת שינויים, נכון. ביסודי תמיד אמרו שיש לי קוצים בישבן. בעלת דימיון, נכון, אינדיבידואלית, כל אחד בעיני הוא כזה, האם אני יותר מאחרים? לא יודעת... אנרגיות- לפעמים. הרבה פעמים אני די עצלנית, וגם רמת המשמעת העצמית שלי היא לא הכי (אל תאמר לי שלא רואים את זה). ראיית החיים כמלאי אפשרויות- נכון, דיבור- נכון, אילתור- נכון, דימיון פעם שנייה- עדיין נכון, חמה וחברותי- משתדלת, לא יודעת, מתעניינת באיך אנשים מבינים- אני מתעניינת באנשים, בגדול. איפה ראית שאני מתעניינת באיך הם מבינים? גם לא שמתי לב שאני מתעניינת במיוחד בסמלים ומטאפורות, אולי כשאני יוצרת (כותבת). לומדת בעזרת הדימיון- לא שמתי לב, אך ייתכן. כיוון שאתה חוזר בשלישית על עניין הדימיון., אשמח להסבר איפה ראית זאת. יוצרת בקבוצות- האמת היא שאני יותר טובה בליצור לבד, לפעמים קשה לי לעבוד בצוותא. אם מדובר על הדרכה והנהגה של קבוצה זה נכון (אם כי לפעמים קשה לי מאוד לשים לאחרים, כמו גם לעצמי, גבולות) אוהבת לכתוב- כן!!!! איך ראית את זה? אני כותבת שירים וסיפורים כל הזמן.יפה לך שעלית על זה!!! מחפשת מורים מלהיבים- נכון. כולם מחפשים, לא? מתקשה בקבלת ביקורת- כן, לא תמיד משלימה משימות- זה דווקא לא נכון. יכול לקחת לי המון זמן, ויש לי נטייה לדחות לרגע האחרון, אבל בסוף אני כמעט תמיד משלימה משימות. לדוגמא, החלטתי להגיב להודעות בתפוז, לקח שבוע והנני. זה סוג של עקשנות, להמשיך עם מה שהחלטתי עד הסוף. מותר לשאול איפה ראית את זה שאני לא מסיימת משימות? יש אותיות שלא סיימתי או משהו? לא תמיד אוהבת להתחייב שלא תפסיד אפשרויות- נכון, המון דברים מעניינים אותי... אידיאליסטית- כן, עלולה להתפס כתמימה- מעניין. איפה ראית את זה? איך אפשר לראות בכתב שלי מה אחרים חושבים עליי? הרפתקנית- מאוד, בודקת גבולות- יותר מידי. ושוב תודה רבה רבה. אמשיך להגיב בשמחה, וסליחה על העיקוב בתשובתי.

שלומית86

New member
ורד וכולם, שוב שלום.../images/Emo13.gif

אני מצטערת שלא הגבתי ביתר פירוט קודם. רק עכשיו קראתי את ההודעה של שמעון והבנתי שזה מה שהייתי צריכה לעשות... ובכן, אגיב לכל אחד בנפרד. ורד, נכון, אני אחרי תקופה קצת קשה. שמחה לשמוע שאני מתחילה להתיישר. מוזר לי, עד כמה ששמתי לב בכתב שלי וגם בכתבים אחרים, ירידתה ועלייתה של השורה יכולה להשתנות כל שעתיים (לפי מצב הרוח), איך אפשר לדעת האם מדובר על ירידה שיש להתייחס אליה (תקופה קשה,) או עצבנות זמנית (נכשלתי במבחן??) תודה לך.

למעלה