שמעון שלום, להלן תגובה מפורטת:
בגדול, רמת הדיוק שלך מדהימה להפליא. אעבור דבר דבר: אוהבת שינויים, נכון. ביסודי תמיד אמרו שיש לי קוצים בישבן. בעלת דימיון, נכון, אינדיבידואלית, כל אחד בעיני הוא כזה, האם אני יותר מאחרים? לא יודעת... אנרגיות- לפעמים. הרבה פעמים אני די עצלנית, וגם רמת המשמעת העצמית שלי היא לא הכי (אל תאמר לי שלא רואים את זה). ראיית החיים כמלאי אפשרויות- נכון, דיבור- נכון, אילתור- נכון, דימיון פעם שנייה- עדיין נכון, חמה וחברותי- משתדלת, לא יודעת, מתעניינת באיך אנשים מבינים- אני מתעניינת באנשים, בגדול. איפה ראית שאני מתעניינת באיך הם מבינים? גם לא שמתי לב שאני מתעניינת במיוחד בסמלים ומטאפורות, אולי כשאני יוצרת (כותבת). לומדת בעזרת הדימיון- לא שמתי לב, אך ייתכן. כיוון שאתה חוזר בשלישית על עניין הדימיון., אשמח להסבר איפה ראית זאת. יוצרת בקבוצות- האמת היא שאני יותר טובה בליצור לבד, לפעמים קשה לי לעבוד בצוותא. אם מדובר על הדרכה והנהגה של קבוצה זה נכון (אם כי לפעמים קשה לי מאוד לשים לאחרים, כמו גם לעצמי, גבולות) אוהבת לכתוב- כן!!!! איך ראית את זה? אני כותבת שירים וסיפורים כל הזמן.יפה לך שעלית על זה!!! מחפשת מורים מלהיבים- נכון. כולם מחפשים, לא? מתקשה בקבלת ביקורת- כן, לא תמיד משלימה משימות- זה דווקא לא נכון. יכול לקחת לי המון זמן, ויש לי נטייה לדחות לרגע האחרון, אבל בסוף אני כמעט תמיד משלימה משימות. לדוגמא, החלטתי להגיב להודעות בתפוז, לקח שבוע והנני. זה סוג של עקשנות, להמשיך עם מה שהחלטתי עד הסוף. מותר לשאול איפה ראית את זה שאני לא מסיימת משימות? יש אותיות שלא סיימתי או משהו? לא תמיד אוהבת להתחייב שלא תפסיד אפשרויות- נכון, המון דברים מעניינים אותי... אידיאליסטית- כן, עלולה להתפס כתמימה- מעניין. איפה ראית את זה? איך אפשר לראות בכתב שלי מה אחרים חושבים עליי? הרפתקנית- מאוד, בודקת גבולות- יותר מידי. ושוב תודה רבה רבה. אמשיך להגיב בשמחה, וסליחה על העיקוב בתשובתי.