אנשים נהיה פה יבש

כל הכבוד על הפתיחות.זה כמו שרשור התמונות הגדו

ל 3 לא ? שם:אלון גיל:31 (בפורום בערך מגיל 25) עיר:תל אביב -יפו. עיסוק:"אני פקיד ,אפרורי.."../images/Emo79.gif תחביבים: לנשום , לדבר , לשתות מים , לקרוא ולכתוב (להקליד גם). יש חבר/ה?יש אישה בינתיים. תוכניות לקיץ:לעבוד ולטייל. שאיפות לעתיד:שיו , זה ממש קשה , להצליח במה שאני עושה הכי טוב. מאכל מועדף:פטריות משקה מועדף:מיץ תפוזים ! ומים . סרט מומלץ:בליפ. המקום הכי שווה לדעתי:איפה שאני נמצא + מרגיש הכי נוח בעולם ../images/Emo222.gif - אה ! תל אביב ! הבילוי הכי שווה לדעתי:לשבת בבית קפה ../images/Emo96.gif (עם האישה שאני אוהב?) תוסיפו תמונה של עצמכם |->| . (התמונה היא מעודכנת ל 10.10.2006 , לפני ).

Cobe Anan

New member
../images/Emo58.gif

שם: קובי גיל:25 עיר: אילת, עד יום ראשון עיסוק: בחופש, עד סוף החודש. תחביבים: אפורט אתגרי, גיטרה, צילום. יש חבר/ה? יאפ. תוכניות לקיץ: מכינה בפיזיקה (כן, אני רואה את העיניים שלכם יוצאות מקנאה...) שאיפות לעתיד: אני רותה את הביצה שלי בחזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאכל מועדף: אורז מוקרם. משקה מועדף: מיץ תפוזים/ לף בראון/ ג'ק דניאלס. סרט מומלץ: יורו טריפ, מועדון CLUB. המקום הכי שווה לדעתי: כל מקום שאני יכול לעשות בו משהו כיפי. הבילוי הכי שווה לדעתי: להנות. לא ממש חשוב איך. האושר בא מבפנים.

Cobe Anan

New member
../images/Emo7.gif

יש אנשים נחמדים שלא פוגעים, אבל יש אנשים רעים שכן פוגעים../images/Emo7.gif יש ילדים נחמדים שלא פוגעים, אבל יש ילדים רעים שכן פוגעים../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

../images/Emo12.gif

אבל אני מהטובים..... באמת..... קח תפוח.... וקבל את סליחתי... ../images/Emo190.gif

אההההה

אז על שימך יש את החברה: "טבעול"... באמת תהיתי מי המציא את השם הטיפשי הזה ../images/Emo163.gif

TEPELA

New member
תמונה יפה יצאה לה..

הסבר פרט ונמק- מה זה לעזאזל אורז מוקרם?? או שזה היה דחקה ופספסתי..?

Cobe Anan

New member
מבשלים את האורז עם חלב.

זה יוצא קרמי וטעייייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אורז מוקרם?

סחתיין על היצירתיות. נ.ב. אהבתי את התמונה נ.ב.ב. תתפלא, אבל המכינה שלך מעוררת בי קנאה קלה (הגעגועים למתמטיקה משפיעים קשות).

Shaycus

New member
עונה

שם: שי גיל: 22 עיר: ת"א תחביבים: חדר כושר יש חברה: כן תכניות לקיץ: לעבוד ולהנות שאיפות לעתיד: לא לחשוב עליו מאכל מועדף: קוקה קולה :) משקה מועדף: קוקה קולה סרט מומלץ: נפלאות התבונה ראיתי לא מזמן סרט מדהים, ועוד אחר"כ לגלות שזה מבוסס על סיפור אמיתי המקום הכי שווה לדעתי: החדר שלי הבילוי הכי שווה לדעתי: עם חברה איפה שזה לא יהיה תוסיפו תמונה של עצמכם: לא נראה לי לילה טוב

אוקיי.

שם: ליאת תחביבים:יש לי יותר מדי..לפעמים אני תוהה אם אני אמיתית. תוכניות לקיץ: בעיקר להתפנן בחוף הים. מאכל מועדף: לפי קריזות..כרגע אני מכורה לאבטיח..(אכלתי היום כמעט חצי!)..אני אומרת לכם,לערבים יש את האבטיחים הכי טעימים../images/Emo70.gif משקה מועדף: קשה לבחור בין מים, דיאט קולה וייגר. הא..ולימונענע!. סרט מומלץ: "הנאשמים"..סרט עתיק עם ג'ודי פוסטר../images/Emo45.gif. המקום הכי שווה לדעתי: המממ..לא עולה לי..אז אגיד- הנוף של עין גדי. הבילוי הכי שווה לדעתי: האמת שאני נהנית בכל מצב. בפאב, בחוף, בבית או אפילו בתור לבנק או בחניה מתחת לבית. תלוי מי האנשים סביבי.

למעלה