אנשים מתוקים שלי...

la bella dama

New member
אנשים מתוקים שלי...

כמה דברים:.. א.אני מזכירה לכם שמחר יש ביקור בית ב mtv ב14:30 ויהיו בבית של רובי...אז אל תשכחו ותראו...וספרו לי מה היה...וזה מביא אותי לסעיף השני ב.אני מחר בבוקר נוסעת למרוץ הלפיד...אני חוזרת רק בשישי בלילה...אז אני לא יבקר פה בימים האלו...אני בטוחה שתצליחו לחיות עם זה כמה שזה יהיה קשה.. ג.למרות שעוד מוקדם להגיד אבל אמרתי את זה לכולם היום....חג שמח!!!(כן..אני כבר בחופש!!!..איזה כיף לי) ופינת העצבים השבועית: נכון יש 6 ימי "חופש"?אז ככה....שאני עובדת 3 ימים בגן שזה חובה של הקיבוץ ואני עובדת עוד 3 ימים עבודה לפולין...ותעשו חשבון כמה ימי חופש יש לי שיש לי עוד איזה 5 עבודות להגיש ישר אחורי החופש ועוד יש לי שיעור ראשון על הבוקר ביום ראשון בוחן...רחמים!!

escaping

New member
כמה תשובות...

א. תודה שהזכרת! כמעט שכחתי
*מתביישת* ב. מגניב!!! אממ, מה זה?
נשמע כיף... וכמו משהו שצריך לאחל בשבילו בהצלחה:) אז בהצלחה(:) ג. חג שמייח גם לך!!!
איזה כיף לך...לי יש עוד מבחנים ועבודות עד החופש...*מזילה דמעה*

la bella dama

New member
מרוץ הלפיד-ההסבר המלא!..

אז נתחיל ככה: זה מסורת קיבוצית(כמובן)שלא נשמרת בהרבה קיבוצים וזה חבל.. מה שקורה במרוץ הלפיד זה שמדליקים לפיד במקום כלשהו בארץ...השנה זה בקברי המכבים שבמודיעין...נראה לי(עד השנה רצו מהגולן)עושים כמובן טקס מדליקים את הלפיד ומתחילים לרוץ ליגור...וכן..לרוץ...כמובן שרצים גם עם דגל..וככה כל כמה זמן כמה ילדים רצים ומאחוריהם האוטובוס ויש גם מכונית קטנה של ביטחון שנוסעת לידם כל הזמן ורצים ורצים עד שמגיעים ליגור...ביגור הילדים השטנים(יסודי)רצים עם הלפיד לחד"א(חדר-אוכל)שם מתקיים קטס החנוכה ועם הלפיד מדליקים את המנורה של הקיבוץ... וזהו סיפורו של מרוץ הלפיד..הנה עכשיו הידע הכללי שלכם התרחב...חח

NuFiFiT

New member
מגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif

יש כזה גם בפ"ת
הייתי אמורה ללכת אבל בגלל הגשמים זה התבטל...

Human Nature

New member
יקירה, יש אנשים יותר מסכנים. |טל| †

כמוני!!! הראיתי למורה שלי לאנגלית סיפור שכתבתי על התאבדות, והיום דבּרתי איתה עליו. אמרתי שאין טעם לחיים כי ממילא נמות- והיא רצה, כמו כלבה טובה, ליועצת. ועכשיו היועצת קראה לי לשיחה, יזמּנו את ההורים שלי ונתחיל בחיפושים אחרי פסיכולוג. נפלא

la bella dama

New member
חח..גדול...ולא אמרתי שאני מסכנה..

איזה דפוקים!!!! לחברה שלי קרה משהו פלוס-מינוס דומה לזה... יש דבר כזה ישיבת הערכה על הכיתה ועל כל ילד...אז שהגיעו אליה מורה אחד אמר שהוא חושב שהיא אנורקסית ומאז היועצת מטרידה אותה כל פעם שהיא רואה אותה...ושתבינו...היא ממש לא אנרוקסית...היא פשוט התחילה לעשות ספורט..ואנחנו יודעים את זה כי לעצרינו יש כמה אנורקסיות בכיתה שלי..והיא לא אחת מהן.. יועצים זה חרא של עם!

escaping

New member
אויש...../images/Emo3.gif באסה לגמרי

פעם ביסודי היועצת ביקשה ממני להקליט את עצמי בקלטת ולהקשיב לעצמי מדברת
לך תבין...

jenngirl

New member
כמעט רציתי להודיע לכם על זה../images/Emo82.gif

שרובי יהיה באמטיוי אבל הקדמתם אותי צ'י הרבה זמן לא הייתי פה ): תהני לך!!!!!

למעלה