אנשים, משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!

אנשים, משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!

הלכתי עם אמא שלי לקניון לקנות לאחותי מתנה (יש לה יומהולדת 21-הנה לך תשובה רואי- כולם לאחל לה מזל טוב! סתם...... זה לא חובה....) ועיני גלשו ממדף הביטלס למדף מייקל ג´קסון, כמובן שגם ידי חיטטו שם וגילו דיסק כפול ומכופל, של "אנטולוגית חמישיית הג´קסונים". כמובן שריככתי את אמי, והיא נתנה לי את זה ליומהולדת, ופותחים לי חשבון (למי שלא זוכר או לא ראה: ביקשתי מאמי שיפתחו לי חשבון שלתוכו יכניסו את הכספים מהבת מצווה, כמתנת יומהולדת) במילא אז יוצא שאני רק הרווחתי, בינתיים... ואם מישהו מעוניין: יש תמונות מדהימות!!! והסיפור של החמישייה, אז אם אתם רוצים, תודיעו לי ואני אסרוק ואשלח לפורום. אז: just let me know...ok? יאללה אוהבת את כולכם, וצריכה עידוד, דפנה.

pulpula

New member
קודם כל הרבה מזל טובים

HEE HEE קנית את זה בקניון?? ראיתי את זה אני חושבת יש שם באמת המון תמונות חמודוות וזאת אחת הסיבות שכמעט היתפתתי לקנות את זה אבל בסוף התחרטתי חח כי גם ככה יש לי כבר כמעט את כל השירים שם.. אם את יכולה יהיה נחמד אם תוכלי לסרוק אותן!!! תודה!!!

ברגע שיהיה לי זמן...

שיעורים, חובות, משתמשים אחרים על המחשב (הלוואי והוא היה אישי שלי אבל אין מה לעשות...) וכ´ו... מה גם שאחי אמר לי עכשיו שזה ייתכן לא חוקי אז אם למישהו יש מידע, זה יעזור מאוד לי ולשרונה... אז תודה רבה מראש (וגם בבקשה...-שרונה) אוהבת תמיד וצריכה עידוד, דפנה.

למעלה