אנשים משועממים!

• פותח הנושא x
  • פורסם בתאריך

x

New member
אנשים משועממים!

כל מי שכאן איש/ה משועממים ובמיוחד שבלולינה המפגרת הזאתי היא מה זה קרצי כל יום מפליצה איזה 20 בובות חדשות ואל תחשבו שאני מקנא כי יש לי דברים אחרים לעשות בחיים חוץ מבובות מפגרות! יש דברים יותר חשובים כמו המצב... אבל לא אתם נעולים על הבובות המסריחות האלה אז ביי, שבלולים מסריחים!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה דפוק../images/Emo35.gif

אתה קורא לנו משועממות
ומה אתה חושב שאתה
אין לך דברים יותר טובים לעשות חוץ מלקלל אותנו ואת ענת
אף אחת פה לא נעולה על הבובות "האלה"... אנחנו עושות עוד דברים בחיים חוץ מלהכין בובות... חוצמזה ענת היא בסדר גמור והיא לא ~מפליצה~ בובות היא ~מכינה~ אותן... דבר שאתה *בטוח* לא מסוגל לעשות... אז אם הפורום שלנו לא מוצא חן בעינייך.. אדוני יכול להסתלק מהפורום עכשיו

x

New member
שפוטות...

אולי תיתנו לה להגן על עצמה ואתן תגינו על עצמכן שפוטות...

היא די מגינה על עצמה...

זה לא היה רק נגדי...לא? וחוצמזה שיש כאן בנות שעושות יותר דוליז ביום.....
אבל מה אכפת לי? say whatever you want, i don´t give a fuck anyway...

חחחחחחחחחחחח......./images/Emo6.gif

אתה מצחיק, אתה יודע?? חחחחחחחחחחחחחחח.......נקרעתי...........
"שבלולים מסריחים".........
ע-נ-ק!!

לא הייתי קוראת לזה בדיוק שפוטות...

ההגדרה היותר מתאימה היא *נחמדות* או אולי בעצם *נחמדה* כי אני בנאדם אחד ולא שניים..
בכולופן... אתה די טיפש כי אם היית קורא את כל ההודעה או יותר נכון... אם היית מבין את מה שכתבתי היית רואה שהגנתי על ענת רק בשתי שורות... אבל אני מניחה שלילדים חסרי חיים ומפגרים כמוך זה לא משנה רייט

NasTy GirL

New member
חחחחח...וואלה, איזה דפוק...../images/Emo108.gif

ואנחנו שפוטות? פשששששששששששש...דפוק!
תסתכלו רגע בכרטיס האישי שלו, בנות, הוא הלך לפורום שלא מכיר והתחיל להפליץ שטויות על אריק שרון ולצודד באהוד ברק... אני דווקא שמאלית גם כן, אבל לא מצ´נה... ואנחנו עוד שפוטות...פששששששששששש...נחמד, נחמד
טוב, בנות, תרצחו אותו שהוא לקח לנו שרשור, ולא מה שהוא אמר בתוכו-בבקשה... וכשהמנהלת תקרא, תמחקי-הוא תופס לנו שרשור!... *
נקרעת מצחוק היסטרי לאור הטמטום של X...*

iyar88

New member
סליחה??? יש לך חוצפה!

באיזו זכות אתה יורד עלינו???? אז תאמין או לא: יש לנו חיים, והבובות הן דבר חמוד ביותר ואם אנחנו אוהבות לצייר בובות אז נצייר בובות, גם אם הוד מעלתך חושב שזה דבילי!!!! ומאיפה אתה יודע שלא אכפת לנו מהמצב? זה שאנחנו אוהבות בובות אומר שאנחנו חושבות שזה הדבר הכי חשוב?? אז זהו: שלא!!!! ואם שבלולינה רוצה להכין 20 בובות, אז היא תכין בובות, בלי קשר אלייך! וחוץ מזה אם למישהו אין פה חיים אז זה אתה! אם אתה שונא דוליז למה נכנסת לפורום הזה? בשביל להגיד לנו שזה דבילי? כי אם כן אז זה מאד בוגר מצדך. לא פלא שאין לך חיים!

NasTy GirL

New member
קראתי את השרשור שוב...../images/Emo108.gif

ואני רק רוצה להגיד כמה שהבנאדם צודק. אנחנו כולנו שפוטות של הדוליז האלו, והן כולן מכוערות רצח, ובכלל אנחנו לא מתייחסות למצב הבטחוני ברצינות. הרי, מכיוון שאנחנו חיים בארץ כזו שיש פיגוע כל יום כמעט [יום כן יום לא...היום, כן...]זה אמור להיות בראש מעייניו של הנוער הישראלי. כמובן שלא הכדורגל, הכדורסל, השחייה, משחקי המחשב, ודוליז אמורים לעניין אותו...לא, מה פתאום... כל אחת מאיתנו צריכה הרגע להתגייס לצה"ל, להכנס לשטחים! *מה, לא
* <<<רותי, נראה לי אחותי ציניות קפצה לרגע. יאללה חזרתי>>>

אויש תודה.

זה היה נחמד מצדך. העיקר את השרשורים של אחות של ברבורה את מוחקת. כל הכבוד.

Mooa-Numi

New member
ולפספס את ההזדמנות לראות אותכם

מכסחות את התחת השעיר שלו? I Dont Think So!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

קרעת אותי,מיכל
אני באמת חייבת ללכת,אבל לא יכלתי להתעלם מההודעה שלו... דבר ראשון-אל תמחקו
תנו לילד (אופס,אמרתי ילד
תיקון טעות-
) להביע את דעתו. מסכן,אני דווקא מרחמת עליו... הוא כל כך מכוער שהוא מקנא בדוליז היפות והמושלמות והוא היה מת להיראות כמוהן.. אז תעשה טובה לאנושות,ותקפצץ לנו מהפורום ומהעיניים
ותודה שטסתם אל על
נ.ב. ביום ראשון-שלישי אני יוצאת לטיול שנתי,אל תחפשו אותיייי...
איזה כיף
חברה שלי קנתה ממתקים במשהו כמו 90 שקל,אז היא הורידה כמה חטיפים והגיעה ל-70 שקל..

victorya

New member
איקס...? מי כאן המשועמם..?

קודם כל, הדוליז האלה הן ממש כישרון של הבנות כאן, זו גרפיקה מאד מתקדמת, ולא סתם שטויות. דבר שני, זה לא שיש לנו דברים טובים יותר לעשות. "דברים חשובים יותר כמו המצב"?? באמת. מה אתה רוצה שנעשה? נתעמק ב"מצב" ולא נעשה את הכיף היחידי שלא מסכן אותנו? כי כל דבר אחר שיש לנו לעשות, כמו לצאת לבלות, או סתם לצאת, מסכן את החיים שלנו. עכשיו, אנחנו משועממות?? נו באמת!! עובדה שבמקום להשתעמם, אנחנו מוצאות לנו דברים אידיוטים אבל מהנים, שיעסיקו אותנו, במקום להשתעמם. ואתה, מעסיק את עצמך ע"י כתיבת הודעות אידיוטיות שמתעסקות בתחיבים של אנשים אחרים, ולא אמורים להפריע לך. אתה מעמיד את עצמך במצב מאד לא נעים, בו אתה כותב לחבורה של אנשים שנהנים לעשות משהו, ועושים אותו ביחד, כמה זה אידיוטי, ולא מסתכל על עצמך, ולא מבין: כמה אתה אידיוטי!! ================ כמו כן, (לא סיימתי) השפה שלך כל כך עלובה וקלוקלת שאתה מציג את עצמך כדביל אמיתי, בלי להתחשב בתוכן האבילי של ההודעה. עכשיו סיימתי. ביי!

binba!

New member
../images/Emo6.gif

ענתי...יש פה קנונייה נגדך!!
אבל לפחות הוא מבדר....

למעלה