אנשים משהו מדהים!

MAYMONY

New member
נמסר לי ששיר זה העובר למשרדי הליקון

החלום הוא רק אשליה זכרון או תקווה תלויה החי שלא חולם הוא בעצם מת הוא נשבר וכבר התמוטט כשהאושר מהול בעצב והלב דופק בקצב זה קולי שלפתע נדם אותי לא שומע אדם כשהפירות באביב הבשילו ובסתיו העלים העזיבו אני נותרתי לי כאן מחכה שיום אחד אולי עוד תפתיע תדע שאני כאן ותגיע תגיד לי שזו רק אני האישה תאהב אותי בלחישה תשוב אלי בחלום תשמור לי בליבך מקום כשהאושר מהול בעצב והלב דופק בקצב זה קולי שלפתע נדם אותי לא שומע אדם עם שנים לא אשכחך בליבי אנצור פניך וידי לך הם העדים נשיקותך אותי עוד מרעידים כשהאושר מהול בעצב והלב דופק בקצב זה קולי שלפתע נדם אותי לא שומע אדם שיר זה נכתב עוד לפני שנינט הייתה כוכבת וידעתי שהיא תיהיה כוכבת יום אחד! שיר זה לנינט עם מלוא אהבתי אליה MAYMONYקרית גתי ע'

MAYMONY

New member
אנשים משהו מדהים!

את השיר מקיץ אל חלום שמעתי כבר 654987709.359 פעם ולא תאמינו שלא נמאס לי לשמוע אותו וזה שיר שלא יוצא לי מהראש ועוד 1000 שירים לא יחליפו אותו וואהבתי את הקטע שבו נינט שרה ברצף עד אליך...עד לאופק זה קטע מדהים. זה היה שילוב בין שתי המילים בלי לעצור בין מילה למילה דבר שמציג את שיא השיר ואת האופן שבוא הוא עומד להסתיים. אני רוצה שתקשיבו למילה אופק בסוף ותבינו שהיא שרה את זה בדרך הכי מרגשת שיש, המילה אופק באה לי בהד מן האוזנים ישר ללב בלי לעצור לשניה ולהבין בעצם מה פה קרה! אל הדרך, עד אליך.....עד לאופק! נינט את תמיד באופק!

למעלה