אנשים מקסימים!! ../images/Emo24.gif
כן כן... נגמר הסוף שבוע.. ואני חוזרת לי לקיבוץ...
אני מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב מהקודם... הבטחתי כבר לאושר שמחר אחרי החליבת ערב (ואחרי שאני אתקלח כמובן) אני אלך לבקר בנעורים (נעורים= המגורים של הנוער בקיבוץ, למי שלא מכיר)... ואני מקווה למצוא שם כמה אנשים נחמדים.... לא זוכרת אם סיפרתי לכם או לא... אבל באחד הימים בקיבוץ... אחרי שהייתי אצל אחת המשפחות שאימצו אותי שם... חזרתי לחדר...התכוונתי ללכת לישון... פתאום דפיקה בדלת... מהר התלבשתי... (לא נעים לפתוח את הדלת עם תחתונים..
למרות שיש הטוענים שאולי ככה אני אמצא חברים...
) 2 חבר´ה עומדים מולי..."שלום... אנחנו מהנעורים..שמענו שיש מתנדבת חדשה בקיבוץ... אז באנו לבקר..." אז אני.. מנומסת שכמוני.. כמובן "בואו... תכנסו.." הם התחילו לשאול שאלות להתעניין... וגם אני שאלתי אותם שאלות... אחרי 3 דקות בערך... שוב דפיקה בדלת... כבר לא היה לי כוח לקום מהמיטה אז צעקתי"פתווווווח!" פתאום נכנסים לחדר עוד 5 חבר´ה...(בחורים.. מיותר לציין?) בערך אותו דבר.. "שמענו שאת המתנדבת החדשה..."וכ´ו... נכנסו... התחילו לדבר..לשאול שאלות..ישבו עד 1 בלילה בערך..היו ממש חמודים.... היה נורא כיף.. למרות שהם דיברנו על אנשים ומקומות שאני בכלל לא מכירה.... הם הזמינו אותי לבוא לבקר... וזהו.... בכל אופן... לא זוכרת למה סיפרתי את זה בכלל... אני מקווה גם שהכל יסתדר עם החבר.... כי זה באמת שובר... אבל אני לקחתי כל מה שטאז אפי ואחדמיוחד אמרו לי.. ואני אצטרך ליישם בשבוע - שבועיים הקרובים.. כי אם לא...מתישהו השבוע תראו פה הודעת פרידה עם המון דמעות... ו... הודעה חשובה... כל מי שהיה בצ´אט ביום ההוא שסיפרתי לכם על הכתבה במעריב לנוער... אז זה בסדר.. תחסכו לעצמכם את ה 20 ש"ח.. אתם לא צריכים לקנות.. יצאה הכתבה.. אבל אין שם שום תמונה שלי בסוף.. אין לי מושג למה... אבל עדיף... (אמרתי לכם שזה טראומה לכל החיים לא?) אז... שיהיה לכולם שבוע מצויין! נטול כאבים! נטול עצבים! נטול בעיות! אבל כמובן לא יותר מדי... שלא ישעמם לאפי... כל מי שרוצה..יודע איפה למצוא אותי... אני אשתדל למצוא מחשב מתישהו באמצע השבוע ולעדכן עוד קצת.. אוהבת את כולכם! ביי ביי מירב קיבוצניקית
כן כן... נגמר הסוף שבוע.. ואני חוזרת לי לקיבוץ...