אנשים מקסימים שלי :cool:

אביטל23

New member
אנשים מקסימים שלי :cool:

אומנם נעלמתי ביומיים האחרונים, אבל לא בגלל משהו רע, לשם שינוי משהו טוב. החברה הכי טובה שלי התחתנה והייתי עסוקה בכול מיני הכנות. אתמול היתה החתונה והיה מדהיםםםםםםםםםם אני נמצאת במין טראנס של אושר עילאי שבאיזשהו מקום קצת מפחיד אותי, כי לא יכול להיות שמשהו טוב כזה ימשך הרבה זמן, הרי אחרי כול עליה יש ירידה. אבל נכון לעכשיו אני לוקחת לי הכול באיזי, ונהנת מהאושר הזה, הנדיר, שזורם בכול הגוף, רקדתי בטירוף, כמו השפן של אנרג`ייזר, בלי להפסיק. מקוה שכולכם פה בסדר, האמת שמאוד מאוד התגעגעתי והרגשתי כאילו לא הייתי פה שנים, ולא איזה יום וחצי. מחבקת את כולכם , שיהיה לכם סוף שבוע נעים. שלכם אני

אביטלי..

ערב טוב לך ושבת שלום. גם אנחנו התגעגענו...מאוד. ואני שמחה שההעלמות שלך הייתה בנסיבות כאלו...ושהצלחת להנות מהכל. יכול להיות שלאחר האושר שאת חווה תבוא גם הנפילה...אבל למה שלא תרשי לעצמך לנצל את ההזדמנות ולהנות כמה שאפשר? מה שיבוא יבוא...ואין מה לעשות כנגד זה. אבל זה סותר את זה שעכשיו טוב לך. אז למה לחשוב על דברים שלילים? תהני מכל רגע. שפנפן שלי קבל חיבוק אוהב וחם בלי הרבה כוח...אבל את זה כבר יש לך, נכון? אולי תתרום קצת לי.. מאחלת לך שיהיה זה סופשבוע הכי מקסים שרק יכול להיות תנצלי אותו ותאספי כוחות לקראת השבוע הבא אוהבת ומחבקת אני.

אביטל23

New member
מאיונת !!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לדעת שאת פה, באמת שהתגעגעתי לכולם. את פשוט לא יודעת איזה אושר, אני מרחפת על ענן רך ונעים ופשוט כיף לי, נהנת מכול רגע, שואפת אותו בהנאה מרובה, שלא יגמר, ככה נהנת לאט לאט. אני לא יודעת אם ראיתי, אבל שלחת לך מייל, אז לתשומת ליבך. יש לי עוד כמה דברים לספר לך בנדון, בהמשך. זה איזה משהו שרובץ לי על הלב. שולחת לך המוני כוחות, יש לי כול כך הרבה עכשיו, שאני יכולה לשלוח חופשי לכול הפורום שיהנו, למה להיות אגואיסטים ולהנות לבד?? פתחי את זרועותייך וקבלי חיבוק ענקי חם ואוהב, עם המון כוח ואהבה שלך אני

וואו...

איזה כיף לקרוא את המייל שלך! אכן סינדרלה ליום אחד...בתקווה שיהיו עוד ימים כאלו. שמחה שנהנת ועשית חיים, מי כמוך יודע עד כמה זה חשוב לנשמה. וכן, גם ראית את ההתקדמות שלך וזה כבר המון! אשמח לשמוע ממך עוד על מה שהיה ותודה על הכוחות...אני ממש צריכה את זה כרגע. ואני בטוחה שאני לא היחידה... חסרת לנו..את לא יודעת עד כמה. פותחת את זרועותי ושולחת לך חיבוק אוהב כל כך חזרה הכל בשבילך.. אוהבת מאיונת.

למעלה