אנשים!!!..ממש ממש דחוף!

tiipopi

New member
אנשים!!!..ממש ממש דחוף!

אני עושה בגרות בתקשורת,ומחר בשעה 12 אני מגישה אותה,הבגרות היא מעשי,וזה תוכנית רדיו של שעה,תכלס,התוכנית היא על להקות נוער,וחשבתי להכניס קצת על הביט69,ולכתוב שגם הם היו פעם להקה אנונימית(נכון?)..תכלס,אני חייבת חומר עליייהם ואנלא מוצאת..אם יש כאן מישי\מישו שיכולים להביא לי עלייהם משו,על איך בהתחלה הם היו להקת שלא הכירו,והינה עכשיו יש להם סינגל ברדיו,וכל זה..אז אני ממש ממש אשמח,אממ..זה די דחוף

black rock star

New member
אני אוכל לקצר..../images/Emo103.gif

אני אנסה.. "ביט 69 התחילו לנגן ביוני 2004, ומאז לא הפסיקו להופיע ולחלוק במות עם אומנים גדולים בישראל כגון: מוניקה סקס, שייגעצ, יוסלס איי.די ,man alive ,סינרגיה ועוד. במאי 2006 הלהקה לקחה על עצמה חזרות קשות בכדי לסיים את האלבום הראשון שלהם עם יובל מנדלסון [שייגעצ] כהמפיק המוזיקלי שלהם. ביוני 2006 האלבום הוקטלט באולפן ההקלטות של עופר קורן ושייקו פלדמן בתל-אביב. ב-2007 ביט 69 שיחררה את הסינגל הראשון שלה "כמו שלך" לרדיו והשיר התקבל לרשימת השירים של גלגל"צ. בינואר 2007 ביט 69 התחילו לכתוב טור משלהם במגיזן הנוער הישראלי "ראש 1". כל שבוע הלהקה הגיבה לקוראים על להקות פאנק-רוק, מקומיות ולאומיות. ככה עזרה הלהקה לקדם את גדילת סצנת הפאנק-רוק הישראלי. במרץ 2007 הופיעו ביט 69 בטקס פרסי העמ"י בערוץ מוזיקה 24 כאורחים מוזיקליים.המופע שלהם סחף את הקהל, שהיה מורכב מהרבה אנשי מדיה ותעשייה. הוידיאו-קליפ של הלהקה בהופעה הגיע למקום עשירי במצעד של הערוץ 24 ולאחר זמן קצר הגיעו לעשרת הגדולים בספירת הוידיאו קליפים הגדולים במוזיקה הישראלית. ביט 69 הוציאה את האלבום המלא שלה "חומרים רטובים" ב28 למרץ 2007 לחנויות המוזיקה ברחבי ישראל. באפריל 2007 הלהקה הוזמנה לרוק העצמאות 2007 , מופע הרוק הגדול ביותר בישראל,לפני קהל של 15,000 הם נתנו הופעה מדהימה. מקווה שעזרתי :]

animal bar

New member
בכיף../images/Emo8.gif

ביט69 התחילו לנגן יחד ביוני 2004. מאז הלהקה לא הפסיקה להופיע וחלקו בבמה עם המון אומנים ישראלים גדולים כמו: מוניקה סקס, שייגעצ, יוסלס איידי, מן אלייב, סינרגיה, פרוורים רפוג'יז, בצפר, פיטר רוט, מאור כהן, ירמי קפלן ועוד המון. ביט69 גם השתתפו בפסטיבלים גדולים כמו למשל: פסטיבל עיר הבירה- ת''א, ועוד כל מיני אירועים נוספים. ואו, ממש אין לי כח לתרגם עוד
מצטערת

black rock star

New member
אז ככה, ../images/Emo103.gif

כל מה שאת מחפשת תסתכלי במייספייס שלהם, http://www.beat69.up.co.il בהצלחה =]

למעלה