אנשים ממצב????

אנשים ממצב????

אני עכשיו בביצפר שלי תראו איזה שעה אני כותב לכם איזה באסה בטח אתם רק עכשיו קמתם ולי יש שעת אפס אבל זה לא נורא אני עכשיו במחויבות אישית יענו פרויקט אומ"ץ משהו עם אזרחות אז יאללה ביי המורה קלטה אותי כותב תהודעה חחחחח ביי עידו יהוה טל

אוףףףףףףףףףףףףףף

עוד שעה יש לי מבחן בספרות ואני בקושי יודע משהו
וגם עכשיו יושב לידי ילד שמזמזם שירים מסריחים(אני לא יתפלא על זה מזרחית) בעעע רע פה נו מה אני יעשה זה בית ספר עידו יהוה טל

king kazabubu

New member
גם אני בבית ספר...

מה לעשות... מחשבים תופס הרבה זמן בחיים. מזל שיש אינטרנט. כי אחרת מה הייתי עושה עכשיו?

א י ת י 15

New member
ובאמת..

דיי כבר !!!! הבנו שאתה לא אוהב מזרחית! מותר לך להביע דעה! אבל ראבק ערס דיי! הגזמת!

היי אנשים!!

גם אני בבצפר!!! והנה דלית יושבת לידי ומקרצצת לי על הוריד! איזה מאגניב!!!!!!!

Dalvikos

New member
יואו !! המשפט הזה

היה באיזה סרט (בקשר למוכר נעליים) איזה סרט????

גם אני!!!!

גם אני בבית ספר ואני יושבת שתי מחשבים ליד יעל! היה לי מבחן בהסטוריה ובטח קיבלתי מתחת ל-90 טוב חפיף! אנשים יום שישי הרשו לטל לבוא לשברולט תבואו יום שישי! גם אני באה ! מאיר דיג´י! סולומןך ארוך! פנינה!

Hole In The Sky

New member
אני היתי הים בבצפר רק שעתיים

כי קמתי בשעה 10, הגעתי לבצפר בשעה החמישית למדתי תנ"ך... טוב..לא למדתי אבל הייתי בכיתה. ואז הייתה הפסקה של חצי שעה ובשיעור האחרון אחרי ההפסקה נשארתי בחוץ כי לא היה לי כוח לשיעור הסטוריה.
מתאים לי כל יום ככה.

‡NoK

New member
היי היי!! ../images/Emo46.gif

היום בישיבה חיפשתי אותך ו...עידו אמר שלא באת
והתאכזבתי המון.. ו..ו..הרגשתי בדד והורוביץ הדפוק (אם אתה רואה את זה, אתה יכול למות מצדי, אידיוט!!) עשה לי עיניים...ולא היה לי על מי להקיא
אלללללל תעשי את זה יותר

Hole In The Sky

New member
לא ידעתי שהייתה היום ישיבה...

הרי בימי רביעי יש ישיבה.. לא?! מחר יש ישיבה
אני שונאת את הילד הזה!! אוףף למה הוא היה חייב להצטרף אלינו :(

‡NoK

New member
למה משפילה מבט? ../images/Emo8.gif

"כולם מדברים ואנחנו עושים!" (או משו כזה..)
yea right!

למעלה