אנשים מי"א ...חחחחחח

אנשים מי"א ...חחחחחח

שמעתם על מאור ושרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ככ מצחיק היא כזאת מעפנה עלאק הזמינה לו משטרה אין לי מושג מתי זה קרה אבל היום הוא עבר כיתה חחחחחחח

SpItGlOwS

New member
חחחחחחח

מה לעזאזל קרה שם?! איך מאור הצליח לעשות כזה דבר?! עלק לשבור משקפיים חחח... ועוד משטרה... מה?! איך... פיי סאמק אגב לאיזה כיתה מאור עבר? אחחח זה היה כזה מעפן... חחחח

AnonimuS4

New member
בקיצור מה שקרה שם זה..

שמאור בא לשרה לפרצוף והעיף לה כדור בפרצוף ושבר לה את המשקפיים.. ושרה הסטרית הזמינה את כל המשפחה שלה ואת המשטרה ואמא שלה והיא התחילו לקלל את יהושוע ואת חנה ממן ויוסי ובכלל אימו על חייהם ועל גורל בית הספר. והיה על זה השבוע כתבה בכלבו.. זה בקצרה מה שקרה

blinchik

New member
אה הא........חחחחחח

חחחחחחחחחחח אפשר לחשוב......איזה סיפור היא עשתה עם זה....אלוהיייים... חוץ ....אם העבירו אותה כיתה אז למה הכריחו אותו גם לעבור...?

mm6212

New member
לכול המפגרים..

באיזו זכות אתם מתערבים בעיניינים שלא קשורים אליכם בכלל. מעניין אןתי לדעת איך כל אחד ממכם היה מתנהג אם היו דופקים לו כדור בפנים איך אתם מעיזים לצחוק עליה מטומטמים שרה היא הקורבן פה ואתם רואים בה כמפגע אין לי עוד מה לומר על הטמטום הזה

AnonimuS4

New member
העבירו את שניהם...

כדי שזה יצא מצב שווה ושלא יפלו שאותה כן מעבירים כיתה ואותו לא וההפך.. ולזה שכתב את ההודעה על הכולם מפגרים שצוחקים עלייה. תראה לי ילד בשכבה שלנו שאוהב את שרה.. שרה היא מטרד אין מה לעשות וככה זה.. ואני בטוחה שאתה לא טלית שכולה תכלת ובטוח פעם אחת צחקת עלייה או על משהו אחר... חוץ מזה, אם גם אתה הגבת בנושא אז גם אתה מתעניין אחרת לא היית מגיב ו/או קורא בכלל את ההודעות שנכתבו בנושא.

AnonimuS4

New member
ובנוסף..

אם לי היו דופקים כדור פנים לא הייתי מזמינה משטרה בגלל זה.. הייתי רק אומרת למורה שלי שתיהיה מודעת לעיניין וליוסי וזהו.. למה לעשות מנמלה פיל?

mm6212

New member
את..

שומעת מה את אומרת את העצם מעודדת דברים כאלה וחוץ מזה מאור מטריד אותה כבר הרבה זמן וזה לא היה מיקרה חד פעמי ותאמיני לי שאם היו מציקים לך ברמה שמציקים לשרה ואני ראיתי אישית את הדברים אז יכול ליהיות שאת גם היית פונה למשטרה ואת יודעת מה אני מקווה שכל אחד שרשם דבר רע על שרה בפורום שיקרה לו בידיוק מה שקרה לשרה וזה יהיה הנקמה המתוקה באמת

AnonimuS4

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר

תאמין לי, שאין לי שום דבר רע נגד שרה. היא לא עשתה לי שום דבר ואני לא מעודדת שום דבר. זה המצב וככה זה.. אתה לא זה שתשנה אותו. חוץ מזה, כן, אני יודעת שזה לא היה מקרה חד פעמי ושרה מעודדת את זה גם.. כי שרה רבה עם כולם ואם היא לא היתה רבה עם כולם על כל שטות לא היו צוחקים עלייה ולא עושים את מה שעושים לה. ואני לא הייתי פונה למשטרה, אני הייתי מטפלת בזה בעצמי. הייתי הולכת ליוסי ולחנה ואומרת להם למה לעשות מנמלה פיל?! ועל כל ילד בשכבה אומרים משהו ולא את כל אחד אוהב כל ילד מהשכבה, זה המצב וככה זה אצל בני אנוש ובמיוחד אצל ילדים. כמו שנאמר ילדים זה עם אכזר ואין מה לעשות ושוב אם שרה היתה מפסיקה את זה בזמן ולא הייתה רבה עם כולם אז לא היו שונאים אותה וצחוקים עלייה ומאור לא היה עושה את מה שהוא עושה כי זה היה נעצר מזמן. וולפי דעתי יסיכמו איתי עוד אנשים

Respect Me

New member
עם כל הכבוד...

אני אין לי מושג מי זו השרה הזו אבל זה לא משנה.... באופן כללי, כל בנאדם, כשמעליבים אותו הוא נפגע... אל תקחו אותי בתור צדיק למה גם אני צחקתי פה, נכון, זה מצחיק... המקרה כשלעצמו הכוונה... אבל מכאן, ועד להגיד שאותה שרה היא מטרד.. זה כבר עובר כל גבול, באמת לא יפה לדבר עליה ככה.. ואני מתנצל על ה-חחח שלי מקרב לב.. בעיקר בפני שרה, ואני באמת חושב שזה פיגור לצחוק עליה, אז סליחה שרה.. ובאמת,שוב, זה לא יפה!!!!!!!!!!!!!

AnonimuS4

New member
תסלח לי אבל..

בדיוק כמו שאתה הודת שצחקת פה כל אחד צחק וצוחק על משהו שהוא לא אוהב.. כמו שלפני כמה נושאים אמרו שכל הבנות מי"א 2 לובשות ורוד.. אז זה בעיה שלהם בדיוק כמו שזאת הבעיה של שרה, אז מה אף אחד לא הגיב על זה? הגיבו על זה וזו המטרה של הפורום. מה לעשות שיש תגובות יפות ויש תגובות לא יפות שלא מוצאות חן בעיני כל אחד.. אני איתך בנושא שכל בנאדם שיורדים עליו או צוחקים עליו נפגע, אבל אם זה היה באמת מפריע לה או לכל בנאדם אחר תסכים איתי שהיא או משהו אחר היה מנסה לעצור את זה..

mm6212

New member
את..

צוחקת או משהו אם זה באמת היה מפריע לה היא הייתה עוצרת את זה את מציעה אולי ששרה תיזרוק עליו כדור בפנים או אפילו יותר טוב כסא למה לא!! וכן אני מסכים שבפורום אפשר לדבר על דברים אבל בכזאת השפלה ועוד לפגוע בקורבן של כל הארוע נשמע לי די מטומטם אני מקווה שההודעות שלנו יגמרו פה כי זה הגיע לי עד מעל הראש ודרך אגב אני בטוח שאת היית עושה בדיוק אותו הדבר ששרה עשתה אז בלי בילבולי שכל בבקשה

AnonimuS4

New member
לפני שאתה מדבר אולי...

תבדוק את השתלשלות הארועים. אם היית בודק את זה קודם היית בוודאות מגלה ששרה היא לא תמימה והיא לאטלית שכולה תכלת ואם באמת היית בודק את הדבר היית מגלה ששרה גם זרקה עליו כסא (ואפילו השעו אותה בגלל זה..) אז אל תדבר שטויות כי גם שרה עושה דברים. "הקורבן של הארוע" לדבריך גם מאור היה קורבן.. הוא אומנם צחק עלייה ואני בהחלט מסכימה איתך שזה גם לא יפה אבל גם שרה זרקה עליו כסא וקללה בדיוק כמו שהוא זרק עלייה כדור. ואל תיהיה כל כך בטוח כי אצלי זה היה ממזמן נפסק. ותאמין לי ששרה נהנת מזה שכולם מדברים עליה, ושכתבו עלייה בעיתון היא שמחה והתלהבה מזה

mm6212

New member
לפני שאת מדברת אולי..

תבדקי את את מה שאת אומרת שרה לא הייתה מרימה כסא על אף אחד בלי סיבה מוצדקת ולפי הקונספציה שלך זה הרי לגיטימי שתעשה מה שבא לה שתפתור את הבעיות שלה בעצמה רק שלא תיקרא למשטרה אז הנה היא נישברה והרימה כסא על מאור ותאמיני לי שאם כל מה שהוא עושה לה גם אני הייתי עושה את זה ואני מבטיח לך שאם אני הייתי שם כשהוא זרק את הכדור אז בואי נגיד שלא רק שרה הייתה ניפגעת ותאמיני לי שהיא לא רותה את הפירסום וכשאני אומר לה שרושמים עליה בפורום היא אמרה לי שזה לא מזיז לה מה אנשים חושבים ואני מאוד שמח על זה וכל מה שאני רושם פה זה בגלל שזה מכעיס אותי מאוד

AnonimuS4

New member
אתה..

לא שרה ואתה לא יכול להגיד מה שרה תעשה ולא תעשה. שרה צריכה להגיב פה ורק היא יכולה להגיד מה היא יכולה לעשות ומה לא ולהביע את דעתה בנושא ולא אף אחד אחר. דבר שני, אני לא אתעסק בפרטים הקטנים למה היא זרקה כסא וכל מיני כאלה.

blinchik

New member
../images/Emo2.gif

ואיייי איזה חפירה הבאתם פהההההההה מאמאצ'קי...

אני איתך בלינצ'יק...

איזו חפירה עשיתם אלוהים ישמור! לילד שמצדיק את שרה: כתבתי את זה רק בגלל העובדה שהיא קראה למשטרה מזאת הבכיינות הזאת?? גאד זה פשוט דוחה אני שונאת ככ שטינקרים!! היא יכלה לפתור את זה עם יוסי שמאור ישלם לה על המשקפים או משהו פלא שהיא לא תבעה אותו על פיצוי נפשי או משהו בסגנון שתפסיק עם הפוזה ועם הבכיינות!

mm6212

New member
אני לא..

יודע איך להגיד לך את זה אבל גם לפנות ליוסי זה נקרא הלשנה(נפלת מהכיסא?) אז בלי שטויות שרה עשתה את הדבר הנכון

למעלה