אנשים מחר טל הולך!! מחר טלצ'וק מפליג לשבוע!!!!! תהנה טלצ'וק!!! ותחזור עם חוויות!! :)
כ כרגע במיכאל New member 13/8/06 #1 אנשים מחר טל הולך!! מחר טלצ'וק מפליג לשבוע!!!!! תהנה טלצ'וק!!! ותחזור עם חוויות!!
P pilpelmemule New member 13/8/06 #2 תהנה טל ונצל"ש פיצי מחר הלהקה שלי, מחכים למרסל, מארחת את שלומי שבת בהופעה למען האנשים מהצפון שמתארחים באיזור. גררר. אנחנו מארחים אותו חחחח שבוע נפלא לכולכם
תהנה טל ונצל"ש פיצי מחר הלהקה שלי, מחכים למרסל, מארחת את שלומי שבת בהופעה למען האנשים מהצפון שמתארחים באיזור. גררר. אנחנו מארחים אותו חחחח שבוע נפלא לכולכם
כ כרגע במיכאל New member 14/8/06 #5 באמת??! איזה מרגיז.. טוב לפחות הידיעה שהייתם אמורים לארח אותו ממש משמחת. אם הגעתם למצב כזה..ממש יפה. טוב יהיו עוד הזדמנויות. אני בטוחה. בהצלחה בהמשך!
באמת??! איזה מרגיז.. טוב לפחות הידיעה שהייתם אמורים לארח אותו ממש משמחת. אם הגעתם למצב כזה..ממש יפה. טוב יהיו עוד הזדמנויות. אני בטוחה. בהצלחה בהמשך!
ל לילי27 New member 14/8/06 #6 תהנה המון! תהנה ותבלה, איזה כיף לך, אף פעם לא הפלגתי למדינה אחרת. תחזור עם המון חוויות ואל תשכח לבוא לספר לנו!
תהנה המון! תהנה ותבלה, איזה כיף לך, אף פעם לא הפלגתי למדינה אחרת. תחזור עם המון חוויות ואל תשכח לבוא לספר לנו!
T toty17 New member 14/8/06 #8 תעשהההה חייייייםם =) ותגידי גברת מוכשרת,מה עם המשך לסיפור!? לא מגיע לנו!?
כ כרגע במיכאל New member 14/8/06 #9 אני מנסה.. זה לא יוצא..אבל לא שכחתי. אולי אצליח. תודה על ההתעניינות.