אנשים מה עם המפגש?

אנשים מה עם המפגש?

אני לא יכולה לארגן את זה כי יש רק סיכויים קלושים שאני יגיע, אבל אם בטוח יהיה אני ינסה לשכנע את ההורים שלי איכשהו. בכל מקרה אני ממליצה שזה יהיה בעזריאלי כי הרכבת מגיע ישר לשם, אבל זאת רק המלצה...

CibiHeart92

New member
אני רוצה מפגשששש!!!!

אני מתה למפגש דיג'ימון!!!! חייבים לעשות אחד! ואני גם בעד אזריעלי, עם זה לא יהיה במקום שאפשר להגיע מהרכבת אז אני אולי לא אוכל לבוא ;;

או קיי

אז יאלה נארגן מפגש כל אחד שירשום איזה תאריכים שהוא לא יכל להגיעה ולפי זה נחליט מקום אני אישית גם בעד אזריעלי או המרכז אבל גם אין לי בעיה לבאו למקומות שיש הלהם רכבת אז שכל אחד יגיד מקום שהוא חושב שמתאים ושיחשוב על זה שצריך ליות עליו לפחות רכבת או קו אוטובוס שזמין להרבה מתושבי הפורום

CibiHeart92

New member
אממ

אני צריכה לסיים עבודה ואז יתנו לי לנסוע לכל מקום שארצה ^^ אבל יש לי מפגש ב24 שאני צריכה להגיע אליו...אוף אולי נשלב מפגשים?

WoLfN

New member
אבלבלבלבלבלבלבלבל!

אודי אמר שהוא לא רוצה לאחד מפגשים

1) לא, זה מנהל פורום פוקימון.

2)גם אני לא רוצה לשלב. אם אני בא, אני בא כדי לפגוש אתכם ולא את פורום פוקימון.

../images/Emo45.gifצודק לגמרי...

בדרך כלל אני נגד פגישות עם אנשים שמכירים דרך האינטרנט, אבל איתכם אני מדברת כבר יותר משנה, וממש התחברתי אל כולכם, ואם זה יהיה יחד עם פורום פוקימון אני ממש ארגיש שאני נפגשת עם זרים. חוץ מזה, לא אוהבת פוקימון, ולא אוהבת פורום פוקימון!><

טוב אז...

צריך להחליט על תאריך ומקום במהירות כי סה"כ סה"כ נישארו (אני לא רוצה להגיד את זה לא רוצה לחשוב על זה אבל אין בררה) 11 יום עד שהחופש ניגמר(לפחות לרובנו) אז אם אנחנו רוצים מפגש צריך ליקבוע דברים

אוקיי...(אם זה לא קופץ ליסטה את

יכולה להקפיץ?) אני מעדיפה כמב שיותר רחוק מעכשיו.אפילו נגיד בחופש ראש השנה.

Goggle Girl

New member
מי בעד יום כיפור?! D:

ורק רציתי לומר שראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשונה ביפנית וקשה לי להאמין שאני לא זוכרת עד כדי כך טוב שאני לא אזכור שהוא אמר את זה בדיבוב ולכן הייתי כל כך בשוק. טאיצ'י אמר לאגומון פעמיים שהוא טיפש כי הוא עושה דברים נמהרים ופזיזים ומסוכנים. פעמיים!!!!

קורורו

New member
XD...

עכשיו רק חר התגובה של רייסטלין לתגובה שלך...... *מגלגלת עיניים*

למעלה