אנשים מה נסגר?!!!!!!!!!!!!

מייסו

New member
אנשים מה נסגר?!!!!!!!!!!!!

שנים לא הייתי בפורום הזה, מכיוון שהפסקתי לצפות ביפים לתקופה של שנה ויותר בערך והכל בגלל שזעמתי על כך שהרגו לי את מייסי בשנית, (למרות שצפיתי בסדרה כמעט מתחילתה), ולכן ה nickname שלי הוא לזיכרה. בכל מקרה, לאחרונה חזרתי לצפות ביפים עקב חזרתה של גברת ניתוחים פלסטיים, טיילור, (למה? אלוהים למה להרוס פרצוף כזה יפה?). עברתי על התגובות האחרונות ונוכחתי לדעת שמתבצע לינץ' מחריד בברוק! זו בסה"כ סידרת טלוויזיה, לא צריך לכעוס כל כך על מעשיה של ברוק ובטח שלא לייחל למותה... נכון, ברוק היא לא שה תמים, אבל היא דמות חשובה בעלת רקורד ולדעתי היא מביאה עניין רב לסידרה ושתמשיך כך ולא תשתנה! בכל מקרה, אני חוזר לכתוב פה, כי זה ממש נחמד לחזור לכל עניין היפים שוב, חשבתי שנגמלתי אחרי שנה בלי, אבל זה קשה. זו עיסקה לכל החיים נראה לי... נ.ב: ד"ש חם ל guy k , אתה בטח לא זוכר מי אני, אבל כתבתי בעבר בפורום הישן ב הייד פארק כשעוד ניהלת אותו.

Shiri from the block

Active member
יאא עוד מישו שאוהב את ברוק../images/Emo9.gif וגם את מייסי../images/Emo99.gif ברוך הבא../images/Emo24.gif וצודק לגבי מה שרשמת../images/Emo45.gif

noa203

New member
איך אפשר שלא לבצע לינץ על ברוק

היא פשוט מזעזעת. אחרי כל מה שהיא עשתה. איך אפשר בכלל לאהוב אותה?

מייסו

New member
צר לי שחלקכם מרגישים ככה...

בלי ברוק, היפים והאמיצים זה לא זה...

arielbbb

New member
מייסו...איפה היית עד היום??

רוצים להעלות את ברוק על המוקד! שיעלו אותי קודם.

sivi 4

New member
העובדות מדברות אחרת

צר לי לאכזב אותך אבל זהו שעובדה בשטח שהוכח אחרת והריטינג ירד צנח מטה בסידרה ללא ההופעה של טיילור כל העולם כולל אני הפסקנו לצפות בסידרה עם לכתה של טיילור וכנ"ל בארה"ב והמפיקים ראו את ההפסדים של הסידרה ואת הריטינג הנמוך והחליטו להחזיר את טיילור למרות הריב שהיה לטילור עם מפיקי הסידרה טרם עזבה,חבל שאנשים כמוך וכל אוהבי ברוק לא מפנימים זאת שהיא לא דמות אהובה ונראה עם אחת כמו ברוק תכנס לביתך ולחיים הפרטים שלך ותבצע צייד גברים במשפחתך כגון האבא שלך או בעלך ואז נראה אותך ואת אוהבי ברוק קמים ומגוננים עלינ בחרוף נפש,

M a g n u s

New member
אני כמו כל שאר גברי "היפים"../images/Emo27.gif

לא משנה כמה זנותית/ אמא רעה/ אגואיסטית- אני תמיד אוהב אותה
עברנו כ"כ הרבה ביחד-
הימים היפים בוואלי, עם דונה, קייטי, סטורם, אמא בת' וסבתא הלן
היחסים המורכבים עם קרוליין וההערצה שלנו כלפיה
הרומן הראשון עם רידג'- כשהסתרנו את המכתב מקרוליין ועמדנו בגבורה בהקנטות של קווין סטפני
הרומן עם אריק- אמנם היה קשה, אבל גם את זה עברנו
הרומן עם ת'ורן- שכ"כ אהבתי אותם ביחד- אבל מה לעשות- תמיד היה לנו קראש ענקי על רידג'...
אינספור הריבים עם טיילור, סטפני, מייסי
הולדתם של ריק, ברידג'ט, הופ ואר.ג'יי
ואפילו איזה שניים- שלושה פרקים שפתאום הגיעה לה ברוק אחרת- שנעלמה מהר מאוד בעקבות מחאות הצופים
לא משנה מה, אני ת מ י ד יאהב את ברוק- זה כבר יותר מאיזה הערצה לדמות- את מיטב שנותינו בילינו ביחד- וכן ירבו

faery18

New member
בעיקרון אין לי שום דבר נגד ברוק.

אבל יש להודות שהדמות שלה היא נוראית. היא לא שולטת במעשים שלה ופוגעת בהרבה מאוד אנשים, ברוק לעולם לא תהיה מהדמויות הטובות של הסדרה וכשאני אומרת טובות אני מתכוונת לטובות מבחינת- התחשבות, טוב לב ורגישות. זה שהדמות של ברוק היא בין הותיקות והראשונות בסדרה לא אומר שהיא דמות שראויה לשבחים.

מייסו

New member
זכותך המלאה לא להסכים עם דעתי

כמו שאני לא מסכים עם דעתך. תמיד יהיה את עדר מעריצי ושונאי ברוק כמו שיש כזה לסטפני, או לכל דמות קיצונית אחרת. מה לעשות... אין תחליף לברוק!

faery18

New member
נכון אין לה תחליף../images/Emo6.gif

וטוב שכך
רק זה חסר לי 2 ברוקיות..

למעלה