אנשים,מה נסגר עם אלמור?

AnatOfBodom

New member
אנשים,מה נסגר עם אלמור?

למה בדיוק הוא הפסיק לצייר לרומח הדרקון? ידיד שלי אמר שהוא (חס וחלילה) מת אבל לא נראה כי הייתי באתר הרשמי שלו והכל שפיר... אז למה הוא נטש אותנו?!

חא?

אלמור שלך אף פעם לא היה "צייר רומח הדרקון" לפי הציורים שיש לי שלו הוא צייר גם לרומח אבל גם אישי והוא לא חייב לצייר תמיד ויש עוד ציירים של הרומח בלבד נראה לי ככה שאתה לא יכול לשייך אותו לרומח אם זה לא נכון לגמרי הוא מצייר מעבר לרומח הרבה

AnatOfBodom

New member
שני דברים

דבר ראשון אף פעם לא אמרתי שהוא "רק" צייר רומח הדרקון אלא שהוא פשוט היה צייר רומח דרקון שהציורים שלו,לדעתי,הרבה יותר טובים או איך נגיד,יותר ממחישים את רומח הדרקון מאשר הצייר הנוכחי. ודבר שני,אני בת,כפי שהשם שלי יעיד..ענת..

לא ממש עיניין אותי השם שלך ענת יקרה

ולא אמרתי שאמרת שהוא הצייר היחיד לרומח צייר נוכחי? יש כזה דבר? לפי הרשומות יש לרומח 7 ציירים מסויימים שהם מציירי הרומח למרות שיש עוד הרבה מהצד ממחישים? את צריכה ציור שרוב הפעמיים אתה אפילו לא מבין את החלק שמימנו הוא לקוח מהסיבה שהציור הוא מה שהצייר רואה בקטע שהוא קרא ולא מה שאתה רואה אישית אני מעדיף לראות את המסע שלהם בראש שלי מדוייק יותר וטוב יותר בשבילי מאשר להתבסס תמיד על תמונות ושמי הוא רוח בלבד

AnatOfBodom

New member
אני רואה לקחת את התפקיד

של להיות האדיוט של הפורום ואני אשאל עכשיו מה הקשר של כל מה שרשמת למעלה למה שאני שאלתי.. מה אכפת לי מה אתה מעדיף אני פשוט שאלתי פה למה אלמור הפסיק לצייר לרומח הדרקון,נקודה אני כן רוצה לראות איך הוא רואה את הסיפור ולא איך הממחישים או הציירים האחרים רואים. ובזה שקראתי לו הצייר של רומח הדרקון התכוונתי לזה שהוא זה שצייר אשכרה את הציורים לספרים הראשונים ות´כלס הכי חשובים.

אני מצטער כבר עכשיו! אבל שניה אחת

חאאאא חאא! ציורים הכי חשובים? מצטער אבל חא! הציורים לספרים הראשונים? חא חא חא! ומצטער על מה שכתבתי למעלה אבל פה ובפינה הזאת ובאלכסון הזה והזה וכן גם אתה אלכסון ישר! סתם הודעה בלי שיגיבו לה מכוערת ולא מעניינת ואם אפשר כבר לפתח דו שיח אז בעיניי? רק לטובה

La Gamba

New member
מאט סטאוויקי פשוט החליף אותו כצייר

הרשמי של הספרים... אולי הם רצו חידוש, לא יודע למה.

טעות!

העניין הוא כזה: מאט סטוביקי מצייר עטיפות לספרי העידן החמישי ואילו לארי אלמור מצייר, כן- מצייר, לספרי העידן הרביעי. הציור האחרון שהוא עובד עליו, אותו בהחלט ניתן למצוא בלי בעיה באתר שלו אן תנסו לקרוא את החדשות בתחום רומח הדרקון. הציור שהוא מצייר כרגע מופיעים בו רייסט ודלמאר והוא עטיםה לספר-הרפתקה בעולם הרומח. את שם הציור שכחתי, אבל הנה סקיצה בשחור לבן שלו.

La Gamba

New member
אה, אז כיצד אתה מסביר את הציור על

עטיפת אחים לנשק?

אני לא :)

אין לי מושג מה נפל לויזארדס על הראש שהם השכירו את דניאל הורן. הייתי באתר שלו וציוריו הם די...מצועצעים... אבל זה המקרה היחיד בהוצאות ה*חדשות* של הספרים. כל ספר חדש שיצא בעידן החמישי יהיה בעל עטיפת סטוביקי וכל ספר חדש שיצא בעידנים שלפניו(רשמית נאמר על העידן הרביעי, אבל מה עם הספרים על עידנים קודמים?) ישא עטיפה פרי יצירתו של לארי אלמור. בהוצאות הישנות של המוני הספרים, כידוע, ישנן עטיפות של ברום, אייסלי, קאלדוול, ולוקווד. ובכן, ע"פ החוזה החדש, מעכשיו העטיפות יהיו רק של סטוביקי ואלמור.

קבח ח"ח

ותודה על המידע! באמת התחלתי לתהות מה קרה לאלמור שלנו עם הציורים המדהימים שלו... ד"א - מה לדעתכם הציור הכי טוב שלו? האם יש ספק שזהו הציור של סער מת בצריח הכהן? (מקווה שרשמתי את זה נכון בעברית)

AnatOfBodom

New member
גם

אבל אני מאוד אוהבת את הציור שלו לכבשן הנשמה של רייסטלין

למעלה