אנשים, מה נסגר אתכם

Eric Clapton

New member
אנשים, מה נסגר אתכם

די מספיק כמה אפשר? כמה פאנפיקים מזדיינים אתם כותבים? אולי אתם כותבים סתם בשביל הכיף ואולי אתם כותבים כי אתם חושבים שיש בתוככם את האתגר קרת הבא. ואתם יודעים מה?, אולי אתם צודקים. אבל אתם לא יכולים להפוך לסופרים על בסיס כתיבת פאנפיקים. עשו לכם 70 אחוז מהעבודה. תמציאו, תהיו מקוריים ואל תיתלו על סופרים אחרים ואל תעשו הכלאות בין ספרים. תכתבו לבד.

אולי לך זה מפריע,

אבל אנחנו נהנים לכתוב פאנפיקים שמבוססים על ספרים קיימים. אנחנו מודים שהרעיון המקורי לא שלנו אלא של ג´יי קיי ולכן אנחנו גם לא הולכים להויא את הספרים האלה לאור. s@me @ne

Eric Clapton

New member
עד כה לא ממש כתבתם ספרים

אבל אם אתם נהנים מזה, אז בכיף. אני חושב שהרבה יותר כיף יהיה לקרוא סיפור חדש ומרענן מאשר לשמוע עוד פעם איך לילי נפגשה עם משמו ואיך הבית ספר הוקם בלה בלה...

רחלי!

New member
סליחה?

אתה ממש חוצפן, אתה יודע? אנשים כאן נהנים לכתוב פאנפיקים! אולי לא כל הפורום יצאו סופרים, ואולי לא כולם גאונים ספרותיים, אבל אנשים פה נהנים! כמו שאתה (אני מקווה) יודע, זה פורום של הארי פוטר, ולכן רוב הסיפורים כאן מבוססים על הארי פוטר. זה לא כאילו שאנחנו היחידים-יש אתרים שלמים שהולכים ומרבים בשפות שונות, שבהם סיפורים שמבוססים על ספרים, תוכניות, וסרטים! אני מודה, זה יותר קל לכתוב פאנפיק מאשר סיפור רגיל, אבל אנשים פה אוהבים את הארי פוטר והם נהנים לכתוב סיפורים שמבוססים עליו! ואם תשים לב טוב, הרבה מהסיפורים (ד"ד ו-ד"ס למשל) סוטים כמעט לגמרי מהמסגרת של ה"פ ועוברים למסגרת חדשה-מסגרת של סיפור. מסגרת של הסיפור ההוא.

הא?!

1) אנחנו נהנים מזה, ואם אתה לא אוהב את זה, תמצא מקום אחר לומר את זה בו! 2) מי אמר שאנחנו מתכוונים להיות סופרים?! 3) היו אנשים שכתבו סיפורים מקוריים...! -ליאת-

Nagini Potter

New member
טוב, כמה דברים....

א- אנשים פה נהנים לכתוב את הפאנפיקים, אז מה אכפת לך? שיהיה להם בהצלחה. ב- אנשים פה נהנים לקרוא את הפאנפיקים, אז מה אכפת לך? שיהיה להם בהצלחה. ג- לא כולם כותבים על ה"פ, יש כאן כמה סיפורים מאוד טובים שממש לא קשורים ד- אתה לא ממש חייב לקרוא אם אתה לא רוצה ה- אתה אומר לנו לכתוב ספרים כאילו שזה כזה דבר קל. וזה הרבה הרבה הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב, טראסט מי. ו- אני לא חושבת שב´הכלאות בין ספרים´ התכוונת אליי, אבל אם כן - הרעיון לא היה לעשות הכלאה, אבל מה לעשות, ככה זה יצא, וככל שהסיפור ממשיך זה נעשה פחות ופחות. ז- סליחה שאני עושה הכל בסעיפים, זה מנהג מגונה שנדבק אליי מהביצפר ואני לא יכולה להפתר ממנו. :( Nagini Potter

למעלה