אנשים מה המצב?

אנשים מה המצב?

הרבה זמן לא לקחתי חלק פעיל כבר בפורום , אני רוצה להודיע לכל האנשים שאוהבים אירווזיונים כאן (ויש כמה אני בטוח) , מתקיים ערב של הקרנת אירוויזיון בגינת דרויאנוב שבפלורנטין ליד הקהילה של מהפך פלורנטין הערב מתחיל ב18:30 אבל אני בא ב19:30 כי יש ארוע אמנותי , ב22:00 ההקרנה מתחילה. חשוב לי לציין שזה ערב חינם וזה המקום שאני עושה בו את העבודה המעשית שלי ואני אומר לכם זה מאווווווווד חשוב לבוא ולעשות שמח לחבר'ה שם בפלורנטין הם אנשים מאווד חביבים וחלקם באים ממשפחות קשות אני מאווד אשמח לראות ייצוג נכבד מהפורום הזה. בסופו של דבר מה שאנחנו עושים זה להעצים את האוכלוסיה ולעשות ממש good time אני רוצה שתדעו זאת . אז אם מי שרוצה לבוא מוזמן לפנות אליי להוראות איך להגיע או בתם עוד דברים :0528-504442 טלפון [email protected]

i v g y

New member
נשמע סופני

רק אם זה היה טיפה יותר קרוב אליי חחח אבל אני בטוח שיש אנשים שיבואו שיהיה אחלה ערב לא רשמת תאריך :]

GrimBoy

New member
ממש לא מצחיק!

הבדיחה עם ה-"נשמע סופני"... חשוב לעשות להם שמח על הלב, לבוא ולהיות איתם... זה לא במקום...

../images/Emo88.gifמה ציפית ../images/Emo35.gif

אל תשכח שמדובר ביצור נתנייתי, אשר מרביע חתולות למחייתו, ובועט בחתולות סכיזופרניות. זאת ועוד, הוא טוען שאין קשר בין גשם לחורף. כלומר, אדם יכול לרדת עליו גשם כל חייו אולם לא בהכרח אומר שזה יקרה עם החורף. לעומת זאת, חורף תמיד קורה פעם בשנה ישר, בלי גשם.

GrimBoy

New member
בוא נגיד שכשאני אסיים איתו...

תיהיה לו רק עין אחת לפקוח גם ככה.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

"כשאין לך משו חכם להגיד, עדיף שתסתום" (לא זוכר מי אמר את זה) סה"כ מדובר על משו שמאוד חשוב לאריאל, התגובה ממש לא במקום

white star

New member
../images/Emo54.gif שווקא מהחוסמים...

הסלינג שלי עדיין מחכה לך

i v g y

New member
שאני אלך וזהו? אז אתה תשמח?

אני לא רואה בתגובה שלי משהו מזלזל להיפך אמרתי שאם זה היה קרוב אליי הייתי בא בעצמי ועוד אמרתי שהוא לא רשם מתי זה יוצא בדיוק ו"נשמע סופני" זה הביטוי שלי למשהו סבבה - נשמע ממש אחלה אז סליחה אבל ממש לא הבנתי מה בדיוק אמרתי לא טוב אם זה כלכך מפריע לך אני באמת יכול לסתום

GrimBoy

New member
זאת אשמתי לא צריך להתעצבן...

רותם לא הבין שאני מסתלבט עליך נראה לי... ואז הוא לקח את זה ברצינות? לא ברור... חח מי שעשה "צחוק" ראשון הייתי אני... אולי אני אלך? אבל אתה יודע שלא תשמח

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif XD חחחחחחחחחחחח

*עושה את הסימן עם הידיים* P: ערוץ הילדים שולתתתת P:

היי בנוגע לשאלתך איב

הארוע מתחיל ב18:30 אבל כדאי להגיע ב179:30 כי ה יותר כיף ההקרנה עצמה מתחילה ב22:00 כמו שאמרתי זה בגינת דרויאנוב בפלורנטין.

למעלה