אנשים!!!!!!! מה המצב?

ilana b

New member
אנשים!!!!!!! מה המצב?

היי מה קורה? אני אילנה, ואני חדשה בפורום. בעקרון הייתי עד עכשיו בפורום של האתר הישראלי של קוויר, ושל ערוץ 3. אני רק אגיד שאני שרוווווווופה על הסדרה, ואני מקווה שיש פה עוד הרבה כמוני:)))))) עצוב, עצוב שהעונה ה-3 תעלה רק ביוני, אבל עד אז, משבוע הבא, 10X GOD יש לנו את השידורים החוזרים!!!! בקיצר-מקווה להשתלב ולמצוא נייס פיפל גם כאן.

netaK

New member
שלום אילנה, אני נטע

והחיים שלי זה הכי גאים שיש...והחתול שלי! תהני פה באמת שיש פה אחלה של אנשים!

שניש

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo56.gif

כל מי שפה מן הסתם שווווף על הכי גאים שיש!!!

HiLaloSh

New member
אישה!! מה המצב?

אני הילה.. אממ.. אצלי הכל טוב מה איתך?! חוץ מזה.. תמשיכי להכנס ולכתוב כמה שיותר על החיים שלנו_הכי גאים ו..... welcome my dear!

ilana b

New member
10x פיפל

תודה אנשים על התגובות, ואני באמת מקוה שיהיה פה סבבה. כי אני מתתתתתתה על קוויר וכמובן, שאין יותר טוב מלדסקס על הסדרה הכי מדבימה ביוקם עם עוד פיפל.

g a g a

New member
אילנה!!! היי!! זאת איריס....

סוף סוף הגעת לתפוז!!! ברוכה הבאה! אני בטוחה שתהני כאן כמו שאני נהנית כאן... האנשים פה אחלה!!! טוב זזתי לישון... לילה גייל לכולן...

g a g a

New member
בן וגיא? who r they?

אני רק מפורום תפוז... ה"רומן" שלי עם אילנה התחיל בכלל כשאני הגעתי לאיזה אתר ונכנסתי לגסט בוק וראיתי שאילנה חתמה בו. פתאום זה נקלט לי: יש עוד ישראלית שחולה על הסדרה המושלמת הזאת!!! אז שלחתי לה אימייל והשאר היסטוריה
ואירית- אל תהרגי אותי היום כנראה שאני לא אוכל להיות באייסי...אחי ואחותי... ולתפוז: מה זה הכחול המזוויע הזה? יוחזר ה-
לאלתר!!!! יום טוב לכולן!!!

g a g a

New member
בן וגיא? who r they?

אני רק מפורום תפוז... ה"רומן" שלי עם אילנה התחיל בכלל כשאני הגעתי לאיזה אתר ונכנסתי לגסט בוק וראיתי שאילנה חתמה בו. פתאום זה נקלט לי: יש עוד ישראלית שחולה על הסדרה המושלמת הזאת!!! אז שלחתי לה אימייל והשאר היסטוריה
ואירית- אל תהרגי אותי היום כנראה שאני לא אוכל להיות באייסי...אחי ואחותי... ולתפוז: מה זה הכחול המזוויע הזה? יוחזר ה-
לאלתר!!!! יום טוב לכולן!!!

ilana b

New member
ושוב-תודה פיפל!

באמת תודה רבה! ואני רואה שיש פה ממש ממש אחלה אנשים! וכמו שאמרתי-תודה לאל שיש עוד שרופים וחולים כמוני! כי מה לעשות.........הסדרה הזו פשוט מושלמת!!!!!!!!:)))

למעלה