אנשים מהר!!!!! גיא פינס!!!!!!!!!!!!

beka69

New member
../images/Emo93.gifאוף!! אני מתחרטת עכשיו!../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif

אבל... מה לעשות שאני חשבתי על זה רק עכשיו... עכשיו זה כבר מאוחר מדי!!!! אוף... לכל מי שלא מבין... אני מתחרטת על זה שכרגע קראתי את כל מה שעומד לקרות החודש.... וזה מעצבן אותי... אוףף למה עשיתי את זה למה ????????? בד"כ אני קוראת רק מה שעומד לקרות השבוע שזה בסדר... אבל כל החודש...?? אוףףףףףףף איזה טיפשה אני!!!! חבל שאי אפשר לקחת את הזמן לאחור .... אסור היה לי לקרוא את זה.. או שלפחות הייתי עוצרת באמצע...!!! אוף אוף אוף! רבקה (לא ריבקה) עכשיו אני מנסה לשכוח (אבל זה מאוחר מדי)

Rotem999

New member
עוד משהו...../images/Emo70.gif

באמת, רציתי להגיד לך שיש לך אחלה אתר... אבל האמת, היה חסר לי במשפטים המטופשים את: "אתה בוכה... אתה באמת בוכה..." שרונה אמרה לדורון לפני שהם התנשקו בפעם הראשונה. בבקשה תשים שיהיה אפשר להוריד את המשפט... וגם את המשפט הבלתי נשכח של סמדר: "למה שלא נהפוך את יקבי קדמי ליקבי רונה" או משהו כזה... פשוט נקרעתי ממנה... המיקס הוא אחלה!!! וגם האתר כולו פצצה! תודה!

לירןכהן

New member
נכון שהמיקס טוב?!?!?

וואי נקרעתי מצחוק ששמעתי אותו!!! תוסיף עוד מיקסים !! פשוט מצויין!!!! אתר באמת טוב "די בבקשה תפסיקי" חחחחחח קרע אותי וגם הקטע של סמדר בפרק של אתמול "אולי במקום יקבי קדמי ירקאו לו יקבי רונה" או משהו כזה.... חחחחחח

שימקי

New member
עמוד החתימות באתר שלך

את החתימה של "אבי פניני" לקחת מאתר שלי, לפחות היית כותב שם משהו על זה, שם קישור או מבקש רשות!!!!

abca

New member
ראיתי את השידור החוזר של ערב טוב...

ויש לי רק מילה אחת לסכם: בורות.

יפה לסמדר הסרט הענק הזה בראש.......

מאשר השביל הדביל הזה שעושה אותה בת 70

casperit

New member
אתם שמתם לב שעומר ברנע היה ממש דפוק

"אה כן אליהו הנביא לחיי האהבה תפקיד אורח..." אממ זו רק אני או שהוא היה ממש שיכור? יעל

amirbilu

New member
ראיתם איך עומר ברנע חירמן את יעל

הדר? זה היה גדול

למעלה