אנשים מהעבר

אנשים מהעבר

שלום, משהו מוזר קורה לי בזמן האחרון. במשך השבועיים האחרונים פגשתי 6 אנשים שלא ראיתי שנים, 3 מתוכם ממש ב- 36 שעות האחרונות. זה אומר משהו? שמעתי פעם שאם זה קורה למישהו אז זה סימן שהוא עומד למות כי אנשים "מתקשרים בכדי להיפרד" יש דברים בגו'? אולי בכלל החיים מנסים לומר לי משהו? או אולי בכלל זה ה'? מישהו יודע משהו? אגב, כולם מזהים אותי והם פנו אלי, אני לא פניתי לאף אחד מהם. פאקינג מוזר....

הי איתן. האם חשבת עליהם באיזשהיא

צורה, או שהזכירו אותם בסביבתך? אם כן, יכול להיות שאתם נפגשתם קודם לכן, במישור תודעה אחר,ואז הגיע הזמן להיפגש פיזית. בכל אופן, אני לא חושבת שזה סימן שאתה עומד למות...החיים אכן מנסים לומר לך משהו, תמיד הם מנסים לומר לנו משהו רק שאנחנו לא שמים לב לכך. יש לי גם "טריק" שאני משתמשת בו: אני שמה לב למזלות של האנשים שאני ממגנטת לחיים שלי בתקופות מסוימות ואז לומדת מה החיים באמת רוצים להבהיר לי, או באיזה תחומים עלי להשקיע אנרגיה, אבל כמובן שצריך להיות בעל ידע בסיסי באסטרולוגיה כדי לדעת את משמעות הסימנים.

היי איתן

כנראה שמשהו שלא פתרת בעבר שלך חוזר אליך היום. איזה טעות שצריך לתקן. איזה התיכת מודעות שצריך לשנות אני חושב שאת הניתוח הטוב ביותר של מה בדיוק,אתה יודע יותר טוב מכל העונים כאן. תביט פנימה ותמצא בהצלחה

בנוגע למחשבות על המוות

למה המחשבות האלה,על סמך מה? האם היו לך בתקופה אחרונה ארועים או חלומות מיוחדים חוץ מפגישות אם אנשים מהעבר?

לא היה לי שום אירוע או

חלום מיוחד בזמן האחרון. ואני גם אישית לא חושב על מוות. זה פשוט יותר מדי מוזר לי שככה בשבועים אני פוגש כלכך הרבה אנשים מהעבר שלי. חלקם היו חשובים לי יותר חלקם פחות אבל עדיין זה נורא מוזר. אני לא מאמין שזה סתם צירוף מקרים.

אולי במקרה

שום דבר לא קורה במקרה. בכל דבר יש משמעות. חשוב גם להיות במחשבה חיובית. המודעות של החיים מסביבנו היא מאוד שלילית. ניקח דוגמא עיתון מה בכותרות? רצח,מלחמות,מוות,סבל. אם יום אחד נפתח בבוקר עיתון ובעמוד הראשון יהיה בן אדם מחייך והסבר על כך שהוא מופיע בעיתון מכיוון שאצלו ממש הכל מצויין סביר להניח שאנשים יחשבו שעיתונאים השתגו. לעומת זאת תמונות האנשים שסובלים או הרוגים הוא פרומו מצויין. לשלוף את עצמך מהבור הרותח של המודעות השלילית ממש לא קל. והלימוד רוחני מאוד חשוב בעניין. זה שאתה פוגש את האנשים מהעבר זה לא משהו רע. זה רמז,שעור,הכוונה אולי שעור חוזר על משהו שלא הצלחת בו בעבר.

Rinor

New member
זרום וחייך

אלה אחד מהמצבים שמעלים חיוך על פני אתה לא חושב שתפגוש את האנשים האלה, והנה פתאום הם מופיעים ואתה מעביר איתם מילה פה או שם, אבל עצם ההוייה שפגשת אותם היא נחמדה, מעין עוד מעגל קטנטן שנסגר... לא, אתה לא הולך למות, אני בכלל גם לא מאמין באמונות טפלות, כי אנחנו יוצרים לעצמינו את המציאות, לכן אני אומר תראה אם זה אומר משהו לגביך, האם יש משמעות מדוע ראית את אותם אנשים עכשיו...קארמה...מה שהולך, יחזור... בהצלחה לך בדרך החיים זילברמן ניר...

סגירת מעגלים../images/Emo39.gif

לאיתן שלום וחג שמח אם קרה לך כזה דבר זה סגירת מעגלים עם העבר בכדי להמשיך לעתיד זה קורה לכל אחד רק לא כל אחד שם ליבו לכך. ביי שלהבת

אבל למה דווקא עכשיו?

ולמה דווקא השישה האלו? אני מנסה לחשוב ולא מצליח למצוא סיבה או משהו שקשור לכל השישה ולי. בכל אופן זה נורא מוזר.

תחפש משהו רוחני

פנימי. תחפש משהו בפנים ולא בחוץ. ועל תעשה לעצמך הנחות. תבדוק מה אתה יכול לשפר. ואתה תמצא!

Rinor

New member
לא לחשוב, להשלים

אל תחשוב איש פשוט תמשיך עם החיים והזרימה, כאשר אתה משלים עם משהו מסויים דבר אחר יכול להתחיל... לכן הייה שלם, גם בזה, וראה כיצד הכל ממשיך ודברים חדשים מתחילים אהבה ואור זילברמן ניר...

../images/Emo42.gifסגירת מעגלים (המשך)../images/Emo39.gif

לאיתן שלום אין הסבר למה זה דווקא עכשיו ולמה דווקא 6 אנשים הללו שאתה מציין .כשזה צריך לבוא זה בא יש המון דברים שאין להם הסבר אלא פשוט זה המועד שלהם להתבצע .והחיזוק לדברי הוא שזה בא לך ב-6 ולא באחד כלומר סגירת מעגלים מהעבר כדי להמשיך בדרך כי יכול להיות שזה עיכב לך דבר מה בדרך שלך וזה השתחרר בעקבות המפגש איתם. יום טוב שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
היי פשוט איתן../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gifאפשר לומר

שאתה צודק, אבל במובן הנרחב ביותר של המושג מוות. כלומר, משהו מת ומשהו חדש נולד. משהו מסתיים ומשהו חדש מתחיל. או כמו שהגדירה זאת שלהבת, אתה סוגר מעגל מהעבר. אותו מעגל, מתקשר לאדם הספציפי שאתה פוגש. אז אם אתה רוצה לדעת איזה 'מעגל סגרת', הזכר במה קשור האדם אותו פגשת בעברך. או איזו אסוציאציה הוא מעלה לך
ויחד עם זאת איתן, לא כדאי לשבור את הראש
כפי שהציע לך עץ החיים. פשוט, תהיה מודע שמשהו קורה. שאתה מסיים פרקים מסוימים בחייך וממשיך הלאה הרבה פעמים אנחנו חוזרים על דפוסים שלנו שוב, ושוב ושוב. זה כמו להסתובב במעגל, אך זהו מעגל ספירלי עולה. כל פעם זה קורה ברובד תודעה שונה. כך שכאשר אתה פוגש את 'עברך' דרך אנשים מן העבר, ברך אותם ללא מורא. אינך עומד למותעדייןכי בסופו של דבר כולנו עומדים למות (פעם) ואף פעם איננו יכולים לצפות זאת. אז זאת המלצה רוחנית לחיות כאילו כל יום הוא היום האחרון בחיים!!! L&L TALYA

למעלה