אנשים מאיזור חיפה

system Rulz

New member
אנשים מאיזור חיפה

כל יום שישי באים איזה 2-8 אנשים לנשר (היכל התרבות) ומחליקים שם אז מישהו ממי שתיארתי עכשיו נמצא פה בפורום?

rodney hawk

New member
כןן!!!!!!

אני נוסע בהיכל התרבות עם ראיתה שם מישהו אז זה בתך אני בה ליסוע חסרים לנו אנשים אנחנו שם בדרך כל ביום שיש בשעה 16:00

rodney hawk

New member
system?

איזה system אים זה system of a down אז אתה בדיוק מסוג האנשים בהיכל

system Rulz

New member
אני כמעט כל יום שישי

שם!!!!! אני חושב שאני מכיר אותך אתה במקרה בן 18-25 עם שיער ארוך טלטלים? אתה תמיד מנסה לעשות גריינדים איפה שעיריית נשר נכון? לפני איזה חודש וחצי באתם מלא אנשים. בערך 30 נכון? אני בעצמי לא נוסע על סקייטבורד אבל חברים שלי כן אז אני תמיד נפגש איתם שם. וכן סיסטם זה סיסטם אוף אה דאון!!!!!

rodney hawk

New member
לא בדיוק

לא אני בן 16 היתי שם באותו יום עים כמה חברים יש לי שיער ערוך ושחור בלי תלתלים

system Rulz

New member
יש שלוש

שבאים כל יום שישי אחד דומה מאוד לסארג´ (הסולן של סיסטם) אחד עם שער ארוך בלונדיני ועוד אחד שתיארתי בהודעה הקודמת כנראה אתה לא מהשלוש שבאים קבוע כל יום שישי

FreekStyler

New member
מה? מכוער עד כדי כך ?

חחחחחחח.... תגיד.. איזה עוד להקות אתה שומע חוץ מסיסטם?

rodney hawk

New member
אני הולך היום

עים אתה רוצה בו עים חברים שלך היום רוב הסיכוים שאנחנו באים 16:30ב

system Rulz

New member
נזכרתי

איך קוראים לזה שתיארתי מקודם קוראים לו זיו לא נראה לי שאני אבוא היום אבל חבר שלי כנראה שם עכשיו אני אוהב גם את בריטני ספירס ווסטלייף סתם נראה לכם ???? רציני: דראואינג פול קורן מטאליקה גאנס אנד רוסס אדמה ועוד...

system Rulz

New member
נזכרתי

איך קוראים לזה שתיארתי מקודם קוראים לו זיו לא נראה לי שאני אבוא היום אבל חבר שלי כנראה שם עכשיו אני אוהב גם את בריטני ספירס ווסטלייף סתם נראה לכם ???? רציני: דראואינג פול קורן מטאליקה גאנס אנד רוסס אדמה ועוד...

system Rulz

New member
נזכרתי

למעלה