אנשים למי שלא יודע...

Miamit

New member
אנשים למי שלא יודע...

רפי שלנו (ילד מותק) מתגייס מחר... אני לא בטוחה שהוא פה כדי לקרוא את זה אבל רפיייייייי אוהבים אותך המון ואתה תשמור על עצמך (אחרת מיאמי תבוא לשמור עליך!) ותחזור אלינו בסופי שבוע המון!!!!
וסתם כדי לשעשע אותך בנאדם... כמה דברים שצריך לקחת איתך:
-זה ברור למה! בשביל לדבר איתי כמובן חחחחחחחחח
-לתת בראש בכל מי שמעצבן אותך
-שיהיה מה לאכול
- בשביל הסוטול
-כי אם משעמם בשעת ת"ש...
-כי אתה חייב לשמוע על עצמך!!!
-כדי שתזכור תמידמ שאנחנו אוהבים אותך הרבה!!!!! (ותמונה בצד שמאל למזכרת מאיתנו)

jt7785

New member
כן גם אני רציתי להשאיר הודעה!

אז למרות שאני לא מכיר אותך יותר מידי, כל הזמן שהיית פה היית אחלה גבר ונהניתי איתך, אז שיהיה לך בהצלחה בצבא, שמור על עצמך וזהו מקווה לפגוש אותך מתישהוא! לאן אתה הולך? אני עוד מעט ישמור עליך מהשמים.. (טוב נו לא ממש עוד מעט, יש עוד שלוש שנים כי צריך לסיים את הקורס קודם
) יאללה אחי, שיהיה לך בהצלחה! ממני, דורי. דרך אגב, גם אני השארתי לך תמונה, תסתכל

גם אני רוצה להגיד לך משהו:)

בהצלחה:) ואל תשכח אותנו...(ואותי)... בסוף לא יצא לנו להיפגש...ובטח גם לא יצא... אממ תנסה לשמור על קשר, ואני יתקשר להגיד שלום היום,
ניר

גיוס נעים צ'וצ'י!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

טוב...אין לי ממש מה להוסיף...ההודעה של מיאמי הייתה ממש לעניין! חחחח...אז..באמת...תשמור על עצמך צ'וץ'!!! מאוד מאוד מאוד מקווה שיצא לנו לדבר בטלפון הערב...! בלאט...אני כבר מתגעגעת!!!
קשה לי להאמין שאתה מתגייס מחר!! נדמה שרק אתמול הוספת אותי לרשימה שלך ושיתפת אותי בחזון היהודי שלך לגבי הקמת האתר הלא רשמי...יההה...זכרונות טובים!!!
וכמובן כל השיחות הנפש שהיו...טוף...זה כבר לא לפורום!...
חחח..קיצר...שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!! שמור על עצמך ילד...
והנה הקדשה של שיר במיוחד בשבילך , דווקא לא של היהודים! ---> אור כחול כהה זה עוטף אותך ברחמים צף אתה הוזה מרחף בעולמות גבוהים אתה אולי יודע הכל ורואה את הסודות גלויים אתה ודאי רגוע מאוד זה עוטף אותך ברחמים נח בתוך אמך היא תתן לך תמיד הכל כשיבוא יומך יש לך תמיד לאן ליפול בסוף אתה תצא לעולם ומיד אתה תרגיש כאב אור חזק מכה בפנים ואתה מתחיל להיות רעב אל תמהר אל תמהר לצאת אל רגע האמת אל תישבר בסוף תצא אלי כשאקח אותך בזרועותי אני תמיד אוהב זה ודאי יכאב כי אפילו אם האל שומר בחוץ זה לפעמים בוער שוב אתה בועט כבר אבדה לך הסבלנות בתוכי נובט ורוקם לעצמך זהות בסוף אתה תצא לעולם ומיד אתה תרגיש כאב אור חזק יכה בפנים אעטוף אותך ברחמים אל תמהר... לאב יו תמיד
לולי

coka

New member
גיוס נעים ומהיר../images/Emo9.gif

המממ.... חדשה יחסית, לא מכירה טוב אבל בכל זאת.... =)

cutey

New member
שיהיה לך גיוס קל וטוב!../images/Emo9.gif

אתה יודע איפה תהיה?

Refa L

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם!!!../images/Emo24.gif

כן,זה נכון אני מתגייס מחר...
אממממממ בקשר לאן - אז כנראה למודיעין קרבי אני עדיין לא יודע לאיזו יחידה... אני יתגעגעעעעעעעע אליכם בטירוף , לאנשים,לפורום ,ליהודים... אני ישתדל לצאת בחופשות לכמה שיותר הופעות וכמובן להמשיך לכתוב כאן בפורום...:) אז ניר בהצלחה עם הניהול..(נשארת בסוף לבד עם הניהול
)! גלית - תודההה על שזכרת!!!! ועל פתיחת השירשור החמוד הזה! לאצ' - איי לאב יו..:) חולה על כולככם... וכבר מתגעגע... רפאל

בנה

New member
רפאל!!!

שיהיה לך גיוס נעים ילד... כפרע עלייך!!! לא יצא לנו להכיר אחד את השני (חוץ מהשיחת טלפון שהייתה!!!) אז זהו!! מאחלת לך הרבה בהצלחה! ותשמור על עצמך טוב טוב טוב!!!!!! בייי! ובהמון אהבה
בנה

LaiRa

New member
רפיייי תשמור על עצמך :)

גיוס קל... תנסה להנות אפילו :)... נתגעגע!!!.. תבוא לפה שישי שבת להגיד שלום עם יהיה לך זמן חח ------------ אוהבת-חן

רפייישששששששששש(קצת באיחור)

גיוס נעים, ניתגעגע אליך בנאדם... ואין לי מה ליכתוב כולכך, אז אל תישכח שאוהבים אותך. ותחזור אלינו ליפעמים, והכי חשוב.. נסה להגיע לניצנים
בתיקווה שתיקרא את זה... ממני BoTeN

למעלה