אנשים להיכנס..!!יש בעיה..

הכלטובה

New member
אנשים להיכנס..!!יש בעיה..

בסניף שלנו שבט נצח עושים השנה הכתרה..בגלל שאנחנו שבט גדול קבעו שיהיו רב ורבנים פורים..את הרב קבעו וכולם הסכימו עם זה.. בשבט נצח בנות יש 4-5 בנות קבועות שבאות לסניף מתוך 10 בנות בערך...עכשיו היינו צריכות לקבוע מי תיהיה הרבנית...ובלי לעשות הצבעה החליטו שאחת מהבנות שהיא כן מאלה שפעילות ושורצות בסניף תיהיה ברבנית... אבל..זה היה בלי הצבעה..וכשעשו הצבעה נבחרה אחת מהבנות שבאה לא הרבה לסניף...והבנות הקבועות שבאות לסניף (שאני ביניהם) החליטו שלא להשתתף ולא לשתף פעולה בשומדבר שקשור להכתרה..וזה חבל..כי הן אומרות שזה לא פייר שמי שלא בסניף ממש תיהיה הרבנית...והיא גם לא ממש צדיקה כדי להיות רבנית.. מה אתם אומרים?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif וכדי לחדד את העניין..

בקשר לאותה בת שנקבעה מההתחלה להיות רבנית (נקרא לה ליאת)-אחת מהבנות בשבט שלהם עברה דרך הבנות הפעילות יותר בשבט שלהם ושאלה אותן מה דעתן אם ליאת תהיה רבנית והן אמרו שאין מצב שהיא לא תהיה רבנית. היום הבנות (שממש לא מגיעות לסניף!!!) החליטו שהבת השנייה (נקרא לה רחלי) צריכה להיות הרבנית ואין מצב שליאת תהיה רבנית כי הן לא בחרו. אז יצא ש-4 בנות היו בעד ליאת ו-4 בנות בעד רחלי. אז בת אחת שלא קשורה לסניף שלהן החליטה להכריע לטובת רחלי.. והעניין הוא שכל הקבוצה "של" רחלי בכלל לא פעילה בסניף והן בחרו ברחלי רק בגלל שהן מכירות אותה. זהו.. נופר- סליחה שהתערבתי! ומצטערת שאין לי תגובה מספקת כי אני ממש לא יודעת מה הפיתרון..

2 דברים:

1. דברו עם הקבוצת בנות שלא פעילה בסניף ותגידו להן מה אתן חושבות. 2. הגרלה...(בין 2 הבנות) ו.... יכול להיות שיש עוד בנות שרוצות להיות אז כדיי להתחיל מהתחלה.. *לכתוב את הנציגות *הצבעה *להוציא 3 בנות *הצבעה

הכלטובה

New member
נועה!!

אבל אם נעשה עוד הצבעה יגידו שזה לא פייר כי זהו היא כבר נבחרה ואין מה לעשות כל אחת יודעת את מי היא בוחרת וזה לא משנה אם נעשה עוד 1000 הגרלות..

שום דבר בעולם לא מצדיק

הלבנת פנים! תחשבו על השמחה של פורים של "ליאת"...לעומת זאת, שאתן יכולות להנות גם אם היא תהיה רבנית!

שמעי>

יכול להיות שהבנות האלה שלא באות לסניף יתחילו לבוא לסניף בעקבות זה שאחת מהן 'רבנית-פורים' <צריך לחשוב גם על חצי הכוס המלאה>
וחוצמיזה! זה כ"כ חפיףףףףףףףףףף! יאללה! אז מי שלא רבנית תעשה משהו אחר..!!! תעבירו את ההכתרה על הצד הטוב ביותר...... תשתפו את הבנות הלא פעילות של הסניף...קצת אהבת-אחים ויהיה לכן סבבה! אני זוכרת מה הלך אצלנו על הרבנית-פורים.. תאמיני לי זה כ"כ לא שווה את זה!! ההכתרה היא כולה דקה וחצי.. וההצגה או מה שאתם עושים הרבה יותר שווה.. אפחד לא זוכר במילא את ההכתרה=רבנית כולם זוכרים איך היה ומה היה.. אז לא נורא- אם היא נבחרה להיות הרבנית תשקיעו בה ותשתפו אותה ואת החבורה שלה.. ב-ה-צ-ל-ח-ה לכן! -נועה-

זה בעיה

כי מצד אחד אם תסלקי את זאת שלא באה אז כל השאר שלא באות קצת יתמרמרו כי בטח אלה שבסניף קצת פחות "מקובלות" נכון? ואם תעיפי את זאת שנמצאת בסניף טוב נו התוצאה ברורה מה שאני מציע זה שתדברי עם הבנות שלא נמצאות ותגידי להם שזאת לא חוכמה עכשיו כשיש משהו חשוב וכיפי להזכר ולבוא לסניף ואז פתאום לחרחר ריב (כי אני כמעט בטוח שהן כועסות אחת על השניה) ותגידי להם שיהיו בהמשך עוד כל מיני דברים טובים ושווים ואם הם רוצות להשתתף אז שיתחילו לבוא לסניף אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי וכשכל זה יגמר אז תודיעי לי מה נסגר ונגמר בסוף כי המצב הזה ממש מעניין אותי ואפילו טיפה מטריד תודה מראש ואל תשכחי לעדכן אותי

הכלטובה

New member
סוף כל הכל טוב...

בסופו של דבר....דיברנו עם הקומורנרית שלנו ואמרנו לה שאנחנו חושבות שרחלי לא מתאימה וזה...הסברנו לה הכל והיא החליטה שליאת תיהיה הרבנית והיא הייתה הרבנית...בהכתרה עשינו חפש ת'רב ואת הרבנית ועשינו "הצגה" כזאת שהיו כמה מתמודדים לרב וכמה מתמודדות לרבנית וזה היה כמו השגריר שאלו כל אחד/כל אחת למה היא/הוא רוצה להיות הרב/נית...והכתרנו את ליאת..ואת הרב..!! ורחלי..באה לא השתתפה כמעט בשום דבר בהכתרה...עשתה טובה שהיא באה בכלל עשתה פרצוף של תשעה באב והלכה באמצע...אבל זה לא חשוב.. ויש לנו גם חוקים ממש שווים....!!!=]

אממ.|ג'ירפה|

תראי.הדבר הכי חשוב בהכתרה[ויש לי נסיון של פעמיים,מהיום!]זה החוויה,ההכנה,הכולם ביחד של השבט. בואי נצא מנקודת הנחה שאת בוגרת יותר מה6 בנות האלה שלא באות קבוע לסניף. אתם הרי תעשו את ההכתרה כולם ביחד,הרבנית היא למעשה לא תהיה כזה יותר הרבה ממך או מכל אחת אחרת,ותחשבי שאולי זה יהיה מה שיגרום לה לבוא לסניף יותר ומתוך כך בעז"ה להתחזק.אז תוותרי. מה אכפת לך לוותר?את יודעת,ואני בטוחה שגם הרבנית עצמה יודעת שאת[או מי שלא היתה צריכה להבחר]ראויה יותר לתואר הזה.תני לה את ההזדמנות להוכיח מה יש בה.מי היא. את הרי תמשיכי לבוא לסניף בכל מקרה,והסניף שלכם לא כזה שופע חניכים,אז אולי מתוך ההכתרה הזו,הכביכול לא חשובה וטפשית היא תתחיל לבוא,לא חבל להפסיד? אל תוותרו על ההכתרה בשום אופן בגלל זה.הקטע של ההכתרה זה להגביר את הגיבוש,לעשות כולם ביחד,הרבנית זה החלק הלא חשוב של העניין!! חבל שתריבו ותהרסו את כל מה שעוד יש בניכן בגלל התואר הזה. ותאמיני לי,שאם תוותרי,את בינך לבין עצמך תדעי שאת הרבה יותר רבנית,מאשר לעשות "שוברים את הכלים ולא משחקים",לריב,ולהרוס לכולם וביעקר לעצמך. ואני מסכימה עם מישהי שם למעלה-תחשבי שזו השמחת פורים של הילדה הזו,תחשבי על הזכויות שלך שם בשמיים ברגע שהיא תהיה הרבנית ויצא ממנה אור. תני לה הזדמנות להיות מישהי שראויה להיות רבנית.ויתור הוא אחד מהתכונות החשובות ביותר ביהדות.ובכל מקרה אתם הרי תכינו את זה ביחד,לא רק היא והרב,אז מה זה משנה? לילה טוב.אני מקווה שתגיעי להחלטה האחרונה. [אה,כן.זה באמת לא החלק החשוב בהכתרה.אצלנו בשבט,עשינו שנה שעברה רבנית והשנה רב[כי יש מחסור בחניכים..]ולא רק שקבענו מי יהיה מה רק ביום האחרון,לא היה לזה כל חשיבות לבנים השנה.כי זה היה ברור לכולם שבכל מקרה כולם יהיו שותפים בהכתרה,שהרב הוא דבר שולי שנועד לשמח ולא ליצור ריבים עוד יותר גדולים,חס וחלילה.]

למעלה