אנשים לא להציף...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
תגובתי לנושא =]

לא זוכרת כבר אם אתה כתבת או מישהו אחר אבל אמרו שאין לי חיים כי אני מתכתבת על השטויות פה ונתכנסת לפורום לי אין חיים? לפחות אני עונה על דברים שקשורים איכשהו אליי.. באמת מישהו שלא קשור לשיחה ישב וקרא אותה? אפילו כמה שורות ממנה.. זה אשכרה עניין אותכם?! ואני המשועממת.. אני מתארת לעצמי שאת כל מי שהיה בקורסים בדרך זו או אחרת אני מכירה ואם הייתי רבה איתכם שם הייתי זוכרתת אז כנראה שלא רבתיי.. ואני כל כך לא מתכוונת לריב איתכם בגלל כמה אנשים שאנלא מסתדרת איתם פה.. אז די אוקיי? זסה התחיל משיחה של כמה אנשים שהתפתח לריב המוני.. אני מוצאת את זה כמיותר לחלוטין תקנו אותי אם אני טועה. בואו נעזוב את זה כי אני בטח אהיה איתכם לפחות עוד 11 יום בקורסים ועוד בטיולים.. ולא יהיה לאן לברוח.. מישהו מסכים איתי?:p אה וכן אני לומדת באורט ואין אלצנו כלל כך הרבה חכמים.. וצריך להתקבל לאורט? בטח כי אתה לא מהאזור.. ואתה זה שעשדה לנו תסיור בשקד? ובקשר ללמצוא מקום אחר.. אני יכולה להגיד לך שהרבה אומרים עליי שאני הביתריה <ביתרית?> הכי נוע"ליסטית שהם מכירים.. יש פה חרא קן.. אם היה לי את האפשרות שנה שעברה לנסוע פעמיים בשבוע לזכרון הייתי עושה זאת והולכת לקן בזכרון.. אבל מה שקירב אותי יותר לביתר זה המעוז שלי והקורסים. ואפעם לא אמרתי שאני בוגרת, אני בנאדם כל כך לא בוגר וכל כך ילדותי וזה כל כך לא נאמר בציניות.. אני בנאדם נורא מפונק. עובדה.

עזבו עזבוו

בדוגרי עכשיו עזבו את זהקראתי עוד כמה שורות מהשרשור שלנו והשרשור הזה וכל כך חבל.. כאילו ראסמי אני הבנאדם שהכי לא מונע ריבים גדולים ואין לי בעיה לריב אבל רבים פה על שיט.. אין על מה רבים אז רבים על זה? עברנו את כל הדברים האלה בקורסים מה שעבר מת- לא לחפור בעבר. לחיות את ההווה.. אם מישהו באמת חושב ששווה לריב בתוך תנועה על שטויות שיעצור אותי ויגיד את זה.. ואני אבין.. טוב אני בערך אבין.. בכל מקרה.. אני לא מוצאת את זה לנכון. ערב טוב.

גונוש

New member
סתם...

סתם לידע אישי שלך רק אני לא סימתי את הקורסיםםם!!!כללל השאר סימווו! אז בקשה אל תגיד דברים שאתה לא יודעעע!!!וגם אני לא יכולתי לסיים את הקורס מבעיות אישיות שאני לא יפרט לך אותם עכשיו! אבל אני בטוחה שאין לך מושג מהם!!!אז בקשה....שמור מילים....

יוו עכשיו עברתי על ההודעות..

ודוגרי אנחנו משועממים.. עושים תוכנית טלויזיה בפורום כזה כבד??? פחחחחח מאז שמשה אמר לנו לא להציף היינו צכים להפסיק וללכת לפורום שלנו... קיצור אני סיימתי עם שלי לפה... לא פותחת יותר הודעות ראשיות אולי פה ושם אני יגיב על משו אבל זהווו!!!!! ופעם אחרונה שאני אומרת את זה! א=נ=י ל=א ש=מ=א=ל=נ=י=ת=!=!=! כמו שאני מיתנגדת לימינים יש דברים שאני גם מתנגדת לשמאלנים! חוץ מזה ראבקקק אני כולה ילדה בת 14!!!!!!!! אין שום סיבה שאני יחליט מי אני!!! סאלמת.. וסורי אם פגעתי במישו...

אוי

זה היה השרשור-ריב הכי מפגר שראיתי בחיים שלי. ובית"ר דוגלת בא"י השלמה תפנימו אוי אפילו תאהבו את זה! איתי

למעלה