אנשים לא להציף...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
אנשים לא להציף...

יש הרבה הודעות שהן ממש חסרות משמעות. זה לא צ'אט זה פורום...

MS6

New member
הודעות?

קללות! כתבתי בהודעת המנהל שהודעות נאצה ימחקו... קודם כל רוב ההודעות בשרשור בכלל לא קשורות לבית"ר ודבר שני כל הודעה שקשורה להשמצות או קללות תמחק מיד.

ואתה אומר את

זה שרוב ההודעות לא קשורות לביתר כי רוב ההודעות האחרות כן קשורות? בו ניהיה מציאותיים. אנחנו לא מציפים את הפורום ב2034 שירשורים והודעות סתמיות, שירשור אחד בשבילנו. אז די לחפש דברים רעים איפה שאין, ואם כבר יש אז הדברים האלה לא רק אצלנו. ההמשך יום מענג =]

t i t u s h

New member
חמודה..

את ממש אבל ממש חייבת להירגע...הגזמת עם ההודעות ודברים שאת כותבת.. בשביל זה יש אי סי קיו ומסנג'ר וצ'אטים.. ואני לא אומרת את זה בכוונה להתחיל ריב.. ממש לא זה כבר נהיה הרגל פה להתחיל ריבים אני אומרת את זה כדי שתסתכלי על ההודעות שלך ותראי איך הן נראות מהצד!.. אוהבת...:)

t i t u s h

New member
כי תסתכל על ההודעות שלה לאנשים..

ותראה מה היא כתבה למשה!!! לא יפה לדבר ככה..עזוב שהוא מנהל הפורום...הוא יותר גדול ממנה!! אז שתתנהג יפה

אז הנה

למשה הרס"פ האהוב עליי אם נעלבת אני ממש מצטערת אני חושבת שאתה אמור להבין שהכל נאמר פה ברוח נחמדה.. ואם איכשהו בדרך ישירה או עקיפה פגעתי הרגשת ממני תחושת זלזול או העלבון היכ קטן שיש אני מצטערת על כך. וכל השאר שתקו, אני דיברתי איתו לא איתכם ואם יש לו משהו להגיד לי הוא מוזזמן.

who is this

New member
אני אצטרף לשרשור הזה כי הוא ההודעה

שלי די קשורה.. מה לעזאזל קרה כאן בפורום בשלושה ימים שלא הייתי??? (הייתי בטיול שנתי) מעו"ז בנימינה, לא יודע אם שמעתם על זה או לא, אבל המציאו איי סי קיו, והמציאו גם מסנגר וטלפון ואפילו אתם יכולים להיפגש אחד עם השני!!! אז בבקשה, לפני שאתם כותבים הודעה, תחשבו, אני יודע שזה קצת קשה לכם אבל תשתדלו.. בשבילנו.. כי אחרת כבר המנהל יצטרך למחוק שרשורים שלמים.. ומי שאמרה שהחייתם את הפורום, אני מעדיף שתהיה בפורום הודעה אחת בפורום מאשר השרשורים האינפנטיליים שלכם.. ואגב, שאמרת לעודד שיחפש חיים, מי כל הזמן רושם בפורום? למי אין חיים?? לבנימינה.. חבל שאתם מוציאים שלכם שם כזה לא טוב, כי יש שם אחלה אנשים.. וחבל לא באתם למחנה סוכות וזה באמת הראה על זלזול כי מישהי מהמעו"ז שלכם כן באה!! וגוני, סיוון, עמית, עומר, והראפר וואנבי בקשה את הריבים האישיים שלכם, לא על גבי הפורום.. יש שרשור של 116 הודעות וחשבתי שאני אמצא בו איזה משהו ששווה קריאה ואני רק רואה :כפרה חיים עינים, אני לא רבתי, אני כן רבתי, אני לא שונא, אני כן שונא" זה לא מעניין אף אחד!!!!!!!! וסיוון, איזה יופי זה לרדת על דיסלקטים, נכון?? הם סתם טיפשים.. את בטח לומדת באורט בנימינה עם כל החכמים., נכון?? אבל לפי ההודעות רואים מי חכם ומי לא, ולפי ההודעות שלך ושל חברייך למעו"ז ראיתי שאת כל כך ילדה קטנה, שאת כל כך לא חכמה כמו שאת חושבת שאת.. ואם את רוצה להתחיל עם ציניות, אני גם אתחיל.. וזה לא יהיה נעים.. ועוד משהו באמת אחרון.. מי שעזב את הקורסים, אחד העקרונות החשובים ביותר של בית"ר זה א"י השלמה, המדריכים שלכם, התנגדו (מן הסתם) למהלך ההתנתקות והביעו מחאה לגיטימית כנגד התוכנית ונקטו בעמדה שהנהגת בית"ר הארצית והעולמית נקטה, שזה התנגדות לתוכנית.. ואם אתם לא בעד ארץ ישראל השלמה (או שאתן בכלל לא יודעות מה זה, לא סיימתן את הקורס) ואם אתן לא מסכימות את חלקים גדולים מהאידאולגיה (כמה שאתן יודעות ממנה) אז תהיו כנות עם עצמכן, כי כיף אתן יכולות למצוא במקומות אחרים..

קודם כול...

שמור מילים לעצמך... מה זה הפתיחת פה הזאת??? דבר שני... נימאסתםםםם עלייי!!! אתם חשים עצמכם כאילו אתם יודעים הכול.. פעעם אחת אחד אומר לי שאני לא באתי לטיולים בגלל מה שקרה עם המדריכים אחרי זה אחד אומר לי מה הדעה הפולטית שלי ועכשיו אומרים לי למה עזבתי ת'קורסים מה אתה חושב שאתה יודע? אפשר לדעת מאיפו? כי סיון למשל לא עזבה ואני כן! יש בעיות? חבל! כי אני הייתי חייבת לעזוב לכמה זמן ולהירגע כי אחרת לא היה יוצא טוב מהקורסים האלו ואנחנו כן סיימנו אותם! אולי עם הפסקה של יום חצי יום או יומיים.. אבל כן סיימנו אותם! ולמדנו בדיוק כמו כולם!ואפשר לדעת מי אתה שתחליט לי אם זה לגיטימי או לא??? כי זה ממש ממש לא! כשאתה עושה מעשה שיכול לפגוע באנשים שואלים אותם לפני... שמיידעים אותם או משו כזה אבל כול עוד הם לא שאלו איתי באו איתי באותו אוטובוס עם חולצת בית"ר אין להם שוםםם זכות לעשות את זה! כי אני לא ימנית וגם לא שמאלנית... אז אין שום סיבה שהם ייצגו אותי! אם הייתי יודעת לא הייתי באה וכבר אמרתי את זה יותר מ5 פעמים! אתה יורד עלינו שקשה לנו לחשוב? אתה לא קולט!! אז אל תתלהב עליי.. ודבר שני מישו מכריח אותך לקרוא את כול השירשור??. לא! זכותך לא לקרוא לא מעניין אל תקרא... עכשיו פתחנו פורום משלנו ניתכתב שמה לא צכים אותכם! 7ומה אתה יורד עלינו?? מה אתה חושב שהמעו"ז שלך יותר טוב??? לא קשה לנו לחשוב! תאמין לי... ובאורט בינימינה יש חכמיםםם!!! והרבה אז אל תרד עלינו!

who is this

New member
אני יודע שבאורט יש חכמים..

בגלל זה אמרתי את זה, גם אני הייתי לומד שם אם היו לי הסעות כי כבר התךקבלתי לשם.. ואח שלי למד שם.. ואת חלק מתנועה, לתנועה יש קו מסוים שלפיו היא הולכת ואם החליטו שהתנועה מתנגדת להתנתקות, והמדריכים הלכו לפי אותו קו והם ייצגו את התנועה וגם אותך אם זה מוצא חן בעיניים ואם לא כי זה הקו שהתנועה בחרה ללכת בו!!! ואגב, גם בצעדת תל חי העי]פו בלונים כתומים לאויר והרימו שלטים מגד, למה לא עזבתם ונסעתם?? אני יורד עלייך כי אתן צחקתם על מישהו מהמעו"ז שלי וממש לא אהבתי את זה.. ומל שפתחתם לכם פורום כי עכשיו אנחנו לא נסבול את השטויות שלכם.. תעשו שיחת ועידה במסנגר אני בטוח שאת יודעת מה זה (ואם לא, זו מין תוכנת מסרים מידיים שפותחה ע"י מיקרוסופט).. ומישהו אחר פעם אמר לי, אם אחד אומר שאתה חמור אז אולי הוא עובד עליך, אם שניים אומרים לך שאתה חמור אז אולי ההוא משתף עם הרשאון פעולה, אבל אם שלושה אומרים לך שאתה חמור- לך למראה אולי אתה באמת חמור!!!

who is this

New member
עוד משהו..

"תוכנית טלויזיה.. אני רוצה להיות הפרסומות חחח... והינה מעו"ז בינימינה משדר אליכם את שמפו בנימינה מחרפן ת'שכל שורט ת'מוח קיצור סטלני למדי... דיאט קולה.. שלוק אחד ואתה נהיה מטומטם... ועכשיו... השריטה של המוח...יש להגדיל ב1 תישעים!" מוכר לך מאיפשהו?? אמממממממ אכן הודעה מתוחכמת, עדיין לא הבנתי את הסאבטקסט..

Oded shmilo

New member
עומר אני כל כך איתך!!

תודה שאתה ידוע לעשות מהש אני לא-אתה ידוע לכתוב!! אז אני ואתה משלימים אחד ת'שני ככה זה יהיה שאנטו'ש כפרה עליה תלך לחופשת לידה נורי אתה תיהיה הרכז מעו"ז מ'ס אחת ואני יעשה את אותה עבודה רק עם הנוער!! אז כמו שאתם רואים עומר החתיך ואני משלמים אחד את השני!!

mc yongi

New member
ילד רגיל היה מקלל אותכם

בגלל זה אני אקלל! סתם סתם...מזה לא בזיין שלי לריב ובוא נגיד ככה ש"ראפר ואנאבי" אני לא ואנחנו מכירים ת'איסיקיו ואת המסנג'ר כן כן תתפלא לשמוע... אם אתה רוצה להסיט מישהו על מעוז בנימינה--->לך על זה...למה אתה אפס בשבילנו!ואחד שמסיט הוא אפס!הוא לא שווה שנפנה אליו בכלל ככה שזו ההודעה האחרונה שלי אליך!

אולי דיי אם כל זה

1. עמית ת'אמת שקד אחד המעוזים הטובים אז אי אפשר להגיד שלא 2. מותר לו להגיד שלא הייתם בסדר שיאוו אתם מפנכות כל דבר לרעה הוא אמר מה שהוא חושב הוא חושב שההודעות לא היו בסדר הוא מציע לפעם הבאה מספיק אם כל זה הוא לא ירד עליכם הוא התעצבן שאמרתם לעודד שהו דיסלקט הוא חבר שלו אתם מגיבות בצורה מחריפה כל מה שאומרים לכם תפסיקו אני לא באה לריב איתכם אבל דיי ליתחכם אם כולם!!!

למעלה