אני אצטרף לשרשור הזה כי הוא ההודעה
שלי די קשורה.. מה לעזאזל קרה כאן בפורום בשלושה ימים שלא הייתי??? (הייתי בטיול שנתי) מעו"ז בנימינה, לא יודע אם שמעתם על זה או לא, אבל המציאו איי סי קיו, והמציאו גם מסנגר וטלפון ואפילו אתם יכולים להיפגש אחד עם השני!!! אז בבקשה, לפני שאתם כותבים הודעה, תחשבו, אני יודע שזה קצת קשה לכם אבל תשתדלו.. בשבילנו.. כי אחרת כבר המנהל יצטרך למחוק שרשורים שלמים.. ומי שאמרה שהחייתם את הפורום, אני מעדיף שתהיה בפורום הודעה אחת בפורום מאשר השרשורים האינפנטיליים שלכם.. ואגב, שאמרת לעודד שיחפש חיים, מי כל הזמן רושם בפורום? למי אין חיים?? לבנימינה.. חבל שאתם מוציאים שלכם שם כזה לא טוב, כי יש שם אחלה אנשים.. וחבל לא באתם למחנה סוכות וזה באמת הראה על זלזול כי מישהי מהמעו"ז שלכם כן באה!! וגוני, סיוון, עמית, עומר, והראפר וואנבי בקשה את הריבים האישיים שלכם, לא על גבי הפורום.. יש שרשור של 116 הודעות וחשבתי שאני אמצא בו איזה משהו ששווה קריאה ואני רק רואה :כפרה חיים עינים, אני לא רבתי, אני כן רבתי, אני לא שונא, אני כן שונא" זה לא מעניין אף אחד!!!!!!!! וסיוון, איזה יופי זה לרדת על דיסלקטים, נכון?? הם סתם טיפשים.. את בטח לומדת באורט בנימינה עם כל החכמים., נכון?? אבל לפי ההודעות רואים מי חכם ומי לא, ולפי ההודעות שלך ושל חברייך למעו"ז ראיתי שאת כל כך ילדה קטנה, שאת כל כך לא חכמה כמו שאת חושבת שאת.. ואם את רוצה להתחיל עם ציניות, אני גם אתחיל.. וזה לא יהיה נעים.. ועוד משהו באמת אחרון.. מי שעזב את הקורסים, אחד העקרונות החשובים ביותר של בית"ר זה א"י השלמה, המדריכים שלכם, התנגדו (מן הסתם) למהלך ההתנתקות והביעו מחאה לגיטימית כנגד התוכנית ונקטו בעמדה שהנהגת בית"ר הארצית והעולמית נקטה, שזה התנגדות לתוכנית.. ואם אתם לא בעד ארץ ישראל השלמה (או שאתן בכלל לא יודעות מה זה, לא סיימתן את הקורס) ואם אתן לא מסכימות את חלקים גדולים מהאידאולגיה (כמה שאתן יודעות ממנה) אז תהיו כנות עם עצמכן, כי כיף אתן יכולות למצוא במקומות אחרים..