אנשים כנסו !

Outwit

New member
אנשים כנסו !

OUTWIT להקת פאנק\פופ\אימו אתם יכולים לשמוע אותנו כאן: www.purevolume.com/OUTWIT תשאירו תגובות בבקשה! :)

ממש יפה =)

ממש יפה כל הכבוד =)

l AdidAs l

New member
פעם 230848 שאני אומרת את זה

אתם טובים
מי ידע..אולי אני אבוא מתישהו להופעה =]

nachmi

New member
נו אז בואי מה הבעיה? זה מאד...

יעזור לנו אם תבואי חחח בהופעות כאלה כל בן אדם חשוב! אז קיצר ההופעה שלנו היא ב30.9 בפאטיפון בתל אביב..(רחוק יצחק שדה 32) יופיעו בערב: Outwit This means you Not kosher הערב יתחיל ב21:00 ויעה 30 שקל!! ערב ענקקקקקקקקק !!! בואו.. :) להסעות ובלה בלה טל - 0525858107

Noa Tsror

New member
באמת טובים!...

כשהיו הופעות באזור הדרום (בעיקר ב"ש) תכתוב פה.. אני מבטיחה אני יבוא...

Noa Tsror

New member
אממ אני חושבת שיותר כיף לשיר באנגלי

אנגלית כאילו דוגרי אם הייתה לי להקה הינו שרים באנגלית... זה יותר כיף בדיוק לפני כמה ימים ראיתי כתבה בעיתון שמזניחים כותבים ישראלים ששרים באנגליתo__O, וזה שזה לא בשפה שלנו לא אומר שזה לא אומנות טובה
בקיצור.. למה לא לשיר באנגלית?..

Outwit

New member
אמממממ

יש לנו כמה שירים חדשים בערך 3 אבל ההופעה תיהיה עם עוד שירים ישנים שרובכם לא מכירים ואת השירים החדשים אנחנו הולכים להקליט כנראה אחרי ההופעות....! ולשאלתך:p חחחח יש לי Pearl Session

Outwit bass

New member
הנה הופעה שלנו כנסו !!!!!!!!!!!!!!!

ערב פופאנק/פאנק רוק /אימוקור במועדון "הפטיפון" (יצחק שדה 32 , תל אביב) בתל אביב ! ההופעה תיהיה בתאריך ה-30.9 (יוצא יום שישי , החודש הזה) ! להקות שיופיעו : Outwit - www.myspace.com/outwit Not Kosher - www.myspace.com/notkosher This Means You - www.myspace.com/thismeansyoumusic כניסה תעלה 30 שקל כולה וההופעות יתחילו בשעה 22:00 מדוייק ! לעוד פרטים ומידע על הסעות מכל מקום תתקשרו ל: 0545480577 - ליאור

Outwit bass

New member
אה לא

פירסמו אותנו על פלאייר כלשהו ולא דיברו איתנו בכלל על להופיע בהופעה הזאת אנחנו דיברנו אם הבנאדם הוא פשוט רצה לדבר איתנו אחרי שהוא עשה פלאייר ופירסם לכל העולם שאנחנו מופיעים ובינתיים לא התאים לנו להופיע אז לא אין הופעה יום שישי יש הופעה יום שישי הבא תבואו !

למעלה